Σελίδα 312 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 212262302307308309310311312313314315316317322 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 4.666 έως 4.680 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Άλλο πράγμα αρνητής των εμβολίων γενικά και άλλο κάποιος που έχει έναν σκεπτικισμό για τα συγκεκριμένα εμβόλια κατά του SARs Cov2. Μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Ο κόσμος έχει δεύτερες σκέψεις για το εμβόλιο το συγκεκριμένο γιατί η επιστημονική κοινότητα δεν έχει πείσει για την ασφάλειά του, αλλά και για την πληθυσμιακή ομάδα που το χρειάζεται.

Το θετικό είναι πως οι νέες μεταλλάξεις του ιού είναι μεν πολύ πιο μεταδοτικές αλλά λιγότερο θανατηφόρες. Αυτό μας δείχνει ότι ο ιός τείνει να πάρει ενδημικό προφίλ. Δλδ να γίνει κάτι σαν τον ιό της γρίπης. Οπότε ναι θα τον έχουμε μαζί μας για πολλά χρόνια, αλλά θα χρειάζονται τα εμβόλια μόνο οι ευπαθείς ομάδες (όπως και το εμβόλιο της γρίπης).

Είναι από τους ιούς που θέλουν να "ζήσουν". Δεν τον συμφέρει να είναι θανατηφόρος γιατί αν πεθάνει ο ξενιστής (προσβεβλημένος) θα πεθάνει και ο ίδιος ο ιός. Γι αυτό και μεταλλάσσεται σε λιγότερο θανατηφόρες μορφές αλλά πιο μεταδοτικές.

Για κάποιον που διαβάζει ιστορία θα δει ότι κι άλλες εποχές υπήρχαν αντίστοιχοι ιοί. Βέβαια, υπήρξαν και πολύ πιο θανατηφόροι ιοί όπως ο MERs αλλά δεν κράτησαν πολύ. Ο λόγος, λοιπόν, που δεν έμειναν μαζί μας αυτοί οι ιοί είναι ακριβώς επειδή προκαλούσαν τον θάνατο στο σώμα που τους φιλοξενούσε.

(Προσπάθησα με απλά λόγια)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Λόγω της εργασίας μου σε κατάστημα λιανικής, έρχομαι αντιμέτωπος με αρκετό κόσμο και προφανώς και με ανεμβολίαστους “αρνητές” - μάλιστα αρκετούς από αυτούς τους “γνωρίζω” χρόνια…
    Δεν θέλω να θίξω κανέναν και σέβομαι απόλυτα την επιλογή του καθενός, αλλά δεν μπορώ και να μην αναφέρω αυτό που βλέπω…ότι δηλαδή μεγάλο μέρος των φανατικών αρνητών (πλειοψηφία ?) απλά “δεν πατάνε καλά” – και το λέω όσο πιο ευγενικά μπορώ. Ακόμα και σε χαλαρή κουβέντα είναι πασιφανές το πόσο ανοργάνωτη και προβληματική σκέψη έχουν. Επιχειρήματα που δεν στέκουν ούτε σε προσχολική ηλικία, πετάγονται από το ένα θέμα στο άλλο συνδέοντας απίστευτα πράγματα, κοινωνικά ή πολιτικά απωθημένα, ξερολιθίαση, άρνηση του προφανούς, θεωρίες παγκόσμιας συνομωσίας (που φυσικά μόνο αυτοί τις γνωρίζουν…), φαντασιώσεις, και πάει τρένο… Σε βαθμό που για κάποιους από αυτούς απορώ πως στο διάολο αυτοί οι άνθρωποι επιβιώνουν τόσα χρόνια…Και μάλιστα αν “στριμωχτούν” κάποια στιγμή στην συζήτηση αντιδράνε άσχημα και έντονα…
    Τι να πω… Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κάποιον που θα εκθέσει με μια κάποια λογική σειρά επιχειρήματα και σκέψεις ακόμα και αν αυτά βασίζονται σε διαφορετική οπτική/θεώρηση, αλλά πιστέψτε με πολλοί από τους αρνητές είναι “να είχαμε να λέγαμε” και χαμένος κόπος η οποιαδήποτε προσπάθεια συνεννόησης…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Λόγω της εργασίας μου σε κατάστημα λιανικής, έρχομαι αντιμέτωπος με αρκετό κόσμο και προφανώς και με ανεμβολίαστους “αρνητές” - μάλιστα αρκετούς από αυτούς τους “γνωρίζω” χρόνια…
    Δεν θέλω να θίξω κανέναν και σέβομαι απόλυτα την επιλογή του καθενός, αλλά δεν μπορώ και να μην αναφέρω αυτό που βλέπω…ότι δηλαδή μεγάλο μέρος των φανατικών αρνητών (πλειοψηφία ?) απλά “δεν πατάνε καλά” – και το λέω όσο πιο ευγενικά μπορώ. Ακόμα και σε χαλαρή κουβέντα είναι πασιφανές το πόσο ανοργάνωτη και προβληματική σκέψη έχουν. Επιχειρήματα που δεν στέκουν ούτε σε προσχολική ηλικία, πετάγονται από το ένα θέμα στο άλλο συνδέοντας απίστευτα πράγματα, κοινωνικά ή πολιτικά απωθημένα, ξερολιθίαση, άρνηση του προφανούς, θεωρίες παγκόσμιας συνομωσίας (που φυσικά μόνο αυτοί τις γνωρίζουν…), φαντασιώσεις, και πάει τρένο… Σε βαθμό που για κάποιους από αυτούς απορώ πως στο διάολο αυτοί οι άνθρωποι επιβιώνουν τόσα χρόνια…Και μάλιστα αν “στριμωχτούν” κάποια στιγμή στην συζήτηση αντιδράνε άσχημα και έντονα…
    Τι να πω… Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κάποιον που θα εκθέσει με μια κάποια λογική σειρά επιχειρήματα και σκέψεις ακόμα και αν αυτά βασίζονται σε διαφορετική οπτική/θεώρηση, αλλά πιστέψτε με πολλοί από τους αρνητές είναι “να είχαμε να λέγαμε” και χαμένος κόπος η οποιαδήποτε προσπάθεια συνεννόησης…
    Δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να επιχειρηματολογήσει κάποιος σχετικά με το αν θα εμβολιαστεί η όχι
    Τα πραγματα είναι απλά.
    Οι περισσοτεροι απο τους ανθρώπους που είναι ανεμβολιαστοι δεν εχουν πιστεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα τηψ συγκεκριμένων εμβολίων.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rainmike Προβολή μηνύματος
    Δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να επιχειρηματολογήσει κάποιος σχετικά με το αν θα εμβολιαστεί η όχι
    Τα πραγματα είναι απλά.
    Οι περισσοτεροι απο τους ανθρώπους που είναι ανεμβολιαστοι δεν εχουν πιστεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα τηψ συγκεκριμένων εμβολίων.
    Δεν "πρέπει"... Κουβεντούλα γίνεται κυρίως και με αφορμή τα μέτρα εισόδου κλπ.... Πίστεψέ με το τελευταίο που θέλω είναι να ανοίγω τέτοιες κουβέντες με πελάτες...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rainmike Προβολή μηνύματος
    Χμμ αυτό θα ήταν το ιδανικό σενάριο και τότε θα υπήρχε μια μικρή ελπίδα μέσω συζήτησης και ενημέρωσης να μπορέσει αυτό το κομμάτι κόσμου να αντιληφθεί την σημασία του εμβολιασμού σε μεγάλη κλιμακα και ισως να αλλάξει γνώμη.

Δυστυχώς όμως διαβάζοντας και παρακολουθόντας απόψεις στο διαδικτυο για τσιπάκια - NWO - 666 - Μασώνους - Μπιλ Γκειτς και διάφορα αλλα συνωμοσιολογικά δε νομίζω οτι ειναι απλά τα πράγματα....

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Zid Προβολή μηνύματος
    Χμμ αυτό θα ήταν το ιδανικό σενάριο και τότε θα υπήρχε μια μικρή ελπίδα μέσω συζήτησης και ενημέρωσης να μπορέσει αυτό το κομμάτι κόσμου να αντιληφθεί την σημασία του εμβολιασμού σε μεγάλη κλιμακα και ισως να αλλάξει γνώμη.

Δυστυχώς όμως διαβάζοντας και παρακολουθόντας απόψεις στο διαδικτυο για τσιπάκια - NWO - 666 - Μασώνους - Μπιλ Γκειτς και διάφορα αλλα συνωμοσιολογικά δε νομίζω οτι ειναι απλά τα πράγματα....

Υπάρχουν κι αυτοί, αλλά οι περισσότεροι απλά φοβούνται για την ασφάλειά τους. Αφού κανένας ειδικός δεν είναι 100% σίγουρος (και πως να είναι σε terra incognita). Δεν αναφέρουμε το ακαταδίωκτο, εκεί κλαίνε μανούλες.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Υπάρχουν κι αυτοί, αλλά οι περισσότεροι απλά φοβούνται για την ασφάλειά τους. Αφού κανένας ειδικός δεν είναι 100% σίγουρος (και πως να είναι σε terra incognita). Δεν αναφέρουμε το ακαταδίωκτο, εκεί κλαίνε μανούλες.
    Δεν είναι αυτό. Βλακεία είναι. Οι πιθανότητες είναι πολύ υπέρ του εμβολίου.

Ποτέ κανείς δεν ήταν σίγουρος για όλα. Τώρα το πήραμε χαμπάρι.
    Δίνει κανείς εγγύηση ότι ακόμα και το μπουκάλι νερό που αγοράζουμε είναι 100% ασφαλές?

Ούτε η ίδια η εταιρία δεν υπογράφει. Στατιστική είναι. Δειγματοληπτικό έλεγχος γίνεται και συχνά εμφανίζονται αποκλίσεις στο τελικό προιόν.

Οι ανακλήσεις ακόμα και στα φάρμακα είναι συχνές.
    Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
    https://www.imdb.com/title/tt11464826/

Αφού λοιπόν λέμε τις προσωπικές μας εμπειρίες θα πω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δικών μου "γνωστών" που είναι ανεμβολιαστοι είναι κολλημένοι με την εκκλησία. Κάποιοι είναι μορφωμένοι, δε θα τους χαρακτήριζα μπάζα. Όταν η κουβεντα όμως πάει στη θρησκεία, μπετόν αρμέ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karateo Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι αυτό. Βλακεία είναι. Οι πιθανότητες είναι πολύ υπέρ του εμβολίου.

....
    Tώρα καταλαβαίνεις ότι εφόσον δεν ήσουν στην ερευνητική ομάδα που έβγαλε τα εμβόλια ή στις κλινικές δοκιμές, το να είσαι τόσο σίγουρος για κάτι που δεν έχεις ιδέα (πόσο μάλιστα όταν οι ίδιοι λένε και κάτι καινούριο) είναι το ίδιο με αυτούς που αμφιβάλλουν.

Σκέψου τελικά να βγούν μετά από 1 χρόνο και να πουν "ναι, σορρυ, δεν ήταν για ένα χρόνο το εμβόλιο αλλά για 3/6/9/δεν ξέρω μήνες".

Μην ξεχνάμε και τι έγινε με κάποια απο τα εμβόλια, που στην αρχή ήταν για όλους και μετά αρχίσαμε τα όχι σε αυτούς κι όχι στους άλλους κλπ.

Δεν είμαι αντιεμβολιατής, και μόλις περάσυν οι 6 μήνες απο την νόσησή μου θα κάνω, αλλά με τον πανικό και τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις των "υπευθύνων" (τα εισαγωγικά μπαίνουν γιατί ένας που έχει το ακαταδίωκτο παύει να είναι και υπεύθυνος) το μπάχαλο στην ενημέρωση είναι εξωπραγματικό και δεν πείθεται εύκολα ο απλός κόσμος. Ή αυτοί που δεν δέχονται τα πάντα όπως τους τα λέει η τιβί.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Βασικά δεν είναι όλοι οι ανεμβολιάστοι ψέκια. Μην τσουβαλιάζουμε κόσμο. Απλά οι ανεμβολιάστοι που ακούγονται και φαίνονται περισσότερο είναι σούργελα.
    Αυτή την παρατήρηση θα την κάνεις για οποιαδήποτε κοινωνική-πολιτική ομάδα.
    Στο δια ταύτα, τα έχουν κάνει πουτάνα (συγνώμη για την έκφραση Admins) παντού στον κόσμο με την ενημέρωση για το συγκεκριμένο ζήτημα. Αλλού περισσότερο αλλού λιγότερο.
    Μην δίνουμε όμως ίδια ευθύνη στον παππού στα Σούρμενα και στον πολιτικό προιστάμενο για τα ποσοστά εμβολιασμού....δεν ειναι ούτε δίκαιο ούτε ακριβές.

Υ.γ. έχω κάνει μονοδοσικό του JJ και με έβγαλε OFF την επόμενη μέρα, σήμερα θα πάω για 2η δόση Pfizer. Λέτε να αναγκαστώ για άδεια αύριο ή δεν προκαλεί τίποτα?
    The Dirty Harry

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Βασικά δεν είναι όλοι οι ανεμβολιάστοι ψέκια. Μην τσουβαλιάζουμε κόσμο. Απλά οι ανεμβολιάστοι που ακούγονται και φαίνονται περισσότερο είναι σούργελα.
    Στο δια ταύτα, τα έχουν κάνει πουτάνα (συγνώμη για την έκφραση Admins) παντού στον κόσμο με την ενημέρωση για το συγκεκριμένο ζήτημα. Αλλού περισσότερο αλλού λιγότερο.
    Μην δίνουμε όμως ίδια ευθύνη στον παππού στα Σούρμενα και στον πολιτικό προιστάμενο για τα ποσοστά εμβολιασμού....δεν ειναι ούτε δίκαιο ούτε ακριβές.

Ορθόν.

Παλιότερα λέγαμε ότι ένας πολιτικός δεν είναι ικανός να διαχειριστεί περίπτερο, και γελούσαμε σαν μ@λ@κες (που πράγματι ήμαστε γιατί εμείς τους στέλνουμε στη Βουλή/Κυβέρνηση).

Τώρα έχουμε την απαίτηση οι ίδοι να διαχειριστούν κάτι πρωτοφανές που τελικά δεν είναι πρωτοφανές, έχει περάσει ο πλανήτης αρκετές πανημίες. Πανούκλα, ισπανική γρίπη κλπ κλπ. Χωρίς εμβόλια. Πέθανε κόσμος προφανώς, αλλά οι ασθένειες μυστηριωδώς εξαφανίστηκαν, όπως ήρθαν. Ούτε εμβόλια, ούτε μάσκες, ούτε μέτρα υγειινής κλπ κλπ.

Απλά σήμερα, έχουμε μάθει να είμαστε ανυπόμονοι στα πάντα. Στη δουλειά, στη ζωή μας, στην υγεία, κοκ.

Ε, δεν δουλευει έτσι το πράγμα. Κι επειδή όλοι θα πεθάνουμε τελικά δεν καταλαβαίνουμε ότι απλά ζούμε στη φυλακή που οι ίδιοι έχουμε χτίσει.

Με τις υγείες μας. Κυριολεκτικά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Φυσικα και δεν ειναι. Αλλα δεν εχω γνωρισει ουτε εναν που να παραμενει ανεμβολιαστος και να μην ειναι ειτε ψεκ, ειτε κολλημενος με την θρησκεια, ειτε να εχει σοβαρο θεμα υγειας.

Ολοι οσοι ηταν επιφυλακτικοι στον δικο μου περιγυρο εκαναν το εμβολιο εστω και αργοτερα. Γιατι μιλησαμε, συζητησαμε και πεισθηκαν.

Απο εκει και περα οι Αμερικανοι ενεκριναν το Pfizer για τις ηλικιες 5-11. Εδωσαν πληρη αδεια αντι την ειδικων συνθηκων που ειχαν τα Pfizer / Moderna.

Ο κοσμος δεν βρισκεται στην αρχη του 21 αλλα προς το τελος. Εχουν περασει 11 μηνες εμβολιασμων, εχουν γινει δισεκατομμυρια εμβολια και ακουμε ακομα την ιδια κασετα. Ενω δεν υπαρχουν σοβαρα στοιχεια θανατων απο εμβολια η εστω παρενεργειες

Ενταξει αν καποιος δεν θελει να πειστει θα πει για απαγορευμενα εμβολια, θανατους απο εμφραγμα κλπ

Παλαιό μέλος
    Παιδιά επειδή βλέπω 5.000 μηνύματα θέλω να το λύσω το θέμα για να τελειώνει και αυτή η κουβέντα.
    ΝΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ από κόβιντ και έχουν πεθάνει και γνωστοί μου, ΟΧΙ ΔΕΝ θα ΠΕΘΑΝΕΙ όλος ο πληθυσμός οι περισσότεροι δε θα πάθουν τίποτα πέρα από το ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.
    ΝΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ και από τα εμβόλια και έχει πεθάνει γνωστός μου 25 ετών αθλητής και ΝΑΙ έχουν σοβαρές παρενέργειες που τις κάνουν ΓΑΡΓΑΡΑ τα κανάλια και το σύστημα γιατί πολύ απλά είναι μικρότερο το ποσοστό από ότι του κόβιντ.
    Οι αρνητές, οι φαν της επίπεδης γης, του δεν έχουμε πάει στη σελίνη, του θα μας βάλουν τσιπάκια με τα εμβόλια είναι απλά ΗΛΙΘΙΟΙ και δεν υπάρχει λόγος περεταίρω σχολιασμού και αντιπαράθεσης.
    Βέβαια ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙΑ κάποια στιγμή αλλά όχι για αυτούς τους λόγους και με τέτοιο τρόπο.....
    Τέλος ο καθένας κάνει ότι πιστεύει καλύτερο για τον εαυτό του και ακόμη πιο τέλος δε νομίζω πως το πρόβλημα είναι αποκλειστικά οι ανεμβολίαστοι.
    Αυτα...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Παιδιά επειδή βλέπω 5.000 μηνύματα θέλω να το λύσω το θέμα για να τελειώνει και αυτή η κουβέντα.
    Και γιατι δεν το 'λυνες απο την αρχη το θεμα ρε μορτη και μας αφησες να τρωμε τα μουστακια μας..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    ΝΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ από κόβιντ και έχουν πεθάνει και γνωστοί μου, ΟΧΙ ΔΕΝ θα ΠΕΘΑΝΕΙ όλος ο πληθυσμός οι περισσότεροι δε θα πάθουν τίποτα πέρα από το ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.
    ΝΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ και από τα εμβόλια και έχει πεθάνει γνωστός μου 25 ετών αθλητής και ΝΑΙ έχουν σοβαρές παρενέργειες που τις κάνουν ΓΑΡΓΑΡΑ τα κανάλια και το σύστημα γιατί πολύ απλά είναι μικρότερο το ποσοστό από ότι του κόβιντ.
    Οι αρνητές, οι φαν της επίπεδης γης, του δεν έχουμε πάει στη σελίνη, του θα μας βάλουν τσιπάκια με τα εμβόλια είναι απλά ΗΛΙΘΙΟΙ και δεν υπάρχει λόγος περεταίρω σχολιασμού και αντιπαράθεσης.
    Βέβαια ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙΑ κάποια στιγμή αλλά όχι για αυτούς τους λόγους και με τέτοιο τρόπο.....
    Τέλος ο καθένας κάνει ότι πιστεύει καλύτερο για τον εαυτό του και ακόμη πιο τέλος δε νομίζω πως το πρόβλημα είναι αποκλειστικά οι ανεμβολίαστοι.
    Αυτα...
    Φίλε ειλικρινά σε ευχαριστώ που έθεσες τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση και δεν επανέλαβες αυτά που λέμε εδώ και 4700 μηνύματα.
    Νιώθω ντροπή και ηλίθιος τόσο καιρό και τώρα για πρώτη φορά ένιωσα το κλακ που ακούγεται όταν τα πράγματα μπαίνουν στην θέση τους.
    The Dirty Harry

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF