Σελίδα 316 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 216266306311312313314315316317318319320321326 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 4.726 έως 4.740 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    δεν εχω σκοπο να τρελλάνω κανεναν. λεω απλα οτι δεν βλεπω τον λογο που πρεπει να κάνουμε υποχρεωτικα μεσω κοινωνικου αποκλεισμου και χρηματικης ποινης εμβόλιο σε υγιείς και νέους ανθρώπους. δεν μιλαω για 40+
    Ρε συ Βασιλη ο ανεμβολιαστος ειναι αποικισμενος και ασυμπτωματικος η στην καλυτερη ολιγοσυμπτωματικος και αποτελει βομβα υψηλου φορτιου covid που το περιφερει γυρω-γυρω. Με τον εμβολιασμο το φορτιο και η μεταδοτικοτητα μειωνεται στο πολυ λιγοτερο.Και ακομη δεν εχω καταλαβει τι θα παθει εαν εμβολιαστει

edit: εδω εαν καποιος ειναι HIV(+) και εν γνωση του το αποκρυψει απο τον ερωτικο του συντροφο ,διαπραττει ποινικο αδικημα.Εχεις υποχρεωση να προφυλασσεις την δημοσια υγεια και δεν ειναι απλα ατομικη σου υποθεση.
    Τελευταία τροποποίηση από Johny the Fox; 15/11/2021 στις 23:18.
    κουκουρουκουκου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    Ρε συ Βασιλη ο ανεμβολιαστος ειναι αποικισμενος και ασυμπτωματικος η στην καλυτερη ολιγοσυμπτωματικος και αποτελει βομβα υψηλου φορτιου covid που το περιφερει γυρω-γυρω. Με τον εμβολιασμο το φορτιο και η μεταδοτικοτητα μειωνεται στο πολυ λιγοτερο.Και ακομη δεν εχω καταλαβει τι θα παθει εαν εμβολιαστει
    ουτε εμεις εχουμε καταλαβει, αυτο ειναι το πρόβλημα. ο κοσμος φοβαται να κανει εμβόλιο γιατι δεν πιστευει οτι ειναι ασφαλες. ουτε για θρομβωση μας ειχαν πει οταν καναμε αστρα γιατι υποθετω δεν το ηξεραν. λογικο δεν ειναι να φοβαται καποιος για οτιδηποτε άλλο δεν ξερουν ακομα? πως επιβάλεις σε καποιον να παρει το ελαχιστο αυτο ρισκο? το κοινωνικο συνολο θα ωφεληθει αλλα αν εισαι αυτος ο ενας που θα την πατησει μαλλον δεν εχει σημασια για σενα. μην μου πεις ειναι ασφαλες κατα 99,99%, το γνωριζουν ολοι αυτο πλεον, τα νουμερα μιλανε απο μονα τους. τελικα πεθανε κανενας επισημα στην ελλαδα απο εμβόλιο η εστω έπαθε κατι μονιμο? ουτε ενας δεν υπαρχει σαν ειδηση.

ουτε εμεις εχουμε καταλαβει, αυτο ειναι το πρόβλημα. ο κοσμος φοβαται να κανει εμβόλιο γιατι δεν πιστευει οτι ειναι ασφαλες. ουτε για θρομβωση μας ειχαν πει οταν καναμε αστρα γιατι υποθετω δεν το ηξεραν. λογικο δεν ειναι να φοβαται καποιος για οτιδηποτε άλλο δεν ξερουν ακομα? πως επιβάλεις σε καποιον να παρει το ελαχιστο αυτο ρισκο? το κοινωνικο συνολο θα ωφεληθει αλλα αν εισαι αυτος ο ενας που θα την πατησει μαλλον δεν εχει σημασια για σενα. μην μου πεις ειναι ασφαλες κατα 99,99%, το γνωριζουν ολοι αυτο πλεον, τα νουμερα μιλανε απο μονα τους. τελικα πεθανε κανενας επισημα στην ελλαδα απο εμβόλιο η εστω έπαθε κατι μονιμο? ουτε ενας δεν υπαρχει σαν ειδηση.
    παντα υπολογιζεις τον σχετικο κινδυνο βλαβης της υγειας ,διασωληνωσης και κινδυνου απωλειας της ζωης στην σχεση κοβιντ/εμβολιο.Το εμβολιο δεν γνωριζω εαν ευθυνεται για καποιο θανατηφορο συμβαν,ουτε εχει ανακοινωθει στα επισημα ιατρικα περιοδικα κατι περισσοτερο περαν των γνωστων σπανιοτατων θρομβοφιλικων περιπτωσεων η καποιων αλλων σπανιων συνδρομων.Τιποτα το μη συνηθες και προβλεπομενο δλδ ,οπως ολα τα εμβολια .Ξερω ομως ποσους εχει σωσει το εμβολιο συγκρινοντας τους νεκρους στην εποχη προ του εμβολιου και μετα την εφαρμογη του και ειδικοτερα σε πληθυσμους αρκουντως εμβολιασμενους.Γλυτωνει λαος ,δεν ειναι παιξε γελασε.
    κουκουρουκουκου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δεν εξεφρασα απορια για να με καλυψεις ,οπως λες. Χωρις να καταλαβαινω που θες να καταληξεις ,σε γενικες γραμμες ισχυουν τα περι ιατρικης ευθυνης και την θεραπευτικη χρηση των φαρμακων που μαλλον περιγραφεις παρα πανω .Ομως υπαρχουν μορφες φαρμακοθεραπειας που δεν παιρνεις υπ'οψιν σου και που μπορει να αποβουν θανατηφορες χωρις αμεση ιατρικη ευθυνη.Ενα παραδειγμα ειναι η χημειοθεραπειες η οι πασης φυσεως θεραπειες ασθενων υψηλου κινδυνου
    Η μάνα μου ήταν μια βδομάδα νοσοκομείο από ένα απλό καθημερινό χάπι από αυτά για τους πόνους στη μέση.
    Και ήταν τυχερή που το ψυλλιάστηκε η αδερφή μου που είναι γιατρός.
    Μη φτάνουμε στα φάρμακα του καρκίνου.

Παλαιό μέλος
    παντα υπολογιζεις τον σχετικο κινδυνο βλαβης της υγειας ,διασωληνωσης και κινδυνου απωλειας της ζωης στην σχεση κοβιντ/εμβολιο.Το εμβολιο δεν γνωριζω εαν ευθυνεται για καποιο θανατηφορο συμβαν,ουτε εχει ανακοινωθει στα επισημα ιατρικα περιοδικα κατι περισσοτερο περαν των γνωστων σπανιοτατων θρομβοφιλικων περιπτωσεων η καποιων αλλων σπανιων συνδρομων.Τιποτα το μη συνηθες και προβλεπομενο δλδ ,οπως ολα τα εμβολια .
    αυτο το σύνηθες και προβλεπόμενο είναι ενας λόγος που κάποιοι δεν θελουν να κανουν εμβολιο. το όποιο άλλο προβλημα υπαρχει μελλοντικα -δεν νομιζω να εχει αποκλειστει απο την επιστημη η πιθανοτητα εμφανισης παρενεργειας στο μέλλον- κάποιοι το φοβουνται αρκετα ωστε να μην εμβολιαστουν. δεν γινεται σεβαστο ομως.

Ξερω ομως ποσους εχει σωσει το εμβολιο συγκρινοντας τους νεκρους στην εποχη προ του εμβολιου και μετα την εφαρμογη του και ειδικοτερα σε πληθυσμους αρκουντως εμβολιασμενους.Γλυτωνει λαος ,δεν ειναι παιξε γελασε.
    δεν το συζητάμε, προφανώς και σώνει κοσμο. το θεμα ειναι σε ποια ηλικια τα οφελη του εμβολιου έρχονται στα ισα με τις οποιες γνωστες και αγνωστες παρενεργειες. μιλαω για το σημερα προφανως. σε 5-10 χρονια θα ειναι πολύ λογικο να εμβολιαζεις ακομη και παιδια 1-2 ετων αλλα τωρα ειναι?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Η μάνα μου ήταν μια βδομάδα νοσοκομείο από ένα απλό καθημερινό χάπι από αυτά για τους πόνους στη μέση.
    Και ήταν τυχερή που το ψυλλιάστηκε η αδερφή μου που είναι γιατρός.
    Μη φτάνουμε στα φάρμακα του καρκίνου.
    Ναι,πιο πάνω αυτός που κουοταρα τόνιζε την ιατρική ευθύνη που μπορεί να εμπλέκεται με την τυχούσα παρενέργεια ενός σκευάσματος και στο κατά πόσο αυτή μπορεί να προβλεφτεί.Μια γαστρορραγία από ένα αντιφλεγμονώδες που δίνεται για πόνους στην μέση και που μπορεί να αποβεί θανατηφόρα,θα μπορούσε να προληφθεί,εάν ο γιατρός είχε γνώση του γαστρικού έλκους του ασθενούς που θεράπευε.Η χημειοθεραπεία είναι εξαίρεση της ιατρικής ευθύνης ,για τον λόγο αυτό απαιτείται η γραπτή συναίνεση του θεραπευόμενου.
    κουκουρουκουκου

αυτο το σύνηθες και προβλεπόμενο είναι ενας λόγος που κάποιοι δεν θελουν να κανουν εμβολιο. το όποιο άλλο προβλημα υπαρχει μελλοντικα -δεν νομιζω να εχει αποκλειστει απο την επιστημη η πιθανοτητα εμφανισης παρενεργειας στο μέλλον- κάποιοι το φοβουνται αρκετα ωστε να μην εμβολιαστουν. δεν γινεται σεβαστο ομως.

δεν το συζητάμε, προφανώς και σώνει κοσμο. το θεμα ειναι σε ποια ηλικια τα οφελη του εμβολιου έρχονται στα ισα με τις οποιες γνωστες και αγνωστες παρενεργειες. μιλαω για το σημερα προφανως. σε 5-10 χρονια θα ειναι πολύ λογικο να εμβολιαζεις ακομη και παιδια 1-2 ετων αλλα τωρα ειναι?
    Δεν υπάρχουν δεδομένα για μακροχρόνιες παρενέργειες εμβολίων.Η όλη φασαρία έχει την βάση της σε ένα μύθο,περί αυτισμού ,η αυτοάνοσων νόσων,θεωριων που είναι αναπόδεικτες ελλειψη αξιόπιστων μελετων.Και προσωπικά έχω πρωτιά ταχύτητας συμμετοχης και στα τρία εμβόλια που έχω κανει,άφοβα και με εμπιστοσύνη στους επιστήμονες συναδέλφους.
    κουκουρουκουκου

Παλαιό μέλος
    Δεν υπάρχουν δεδομένα για μακροχρόνιες παρενέργειες εμβολίων.Η όλη φασαρία έχει την βάση της σε ένα μύθο,περί αυτισμού ,η αυτοάνοσων νόσων,θεωριων που είναι αναπόδεικτες ελλειψη αξιόπιστων μελετων.Και προσωπικά έχω πρωτιά ταχύτητας συμμετοχης και στα τρία εμβόλια που έχω κανει,άφοβα και με εμπιστοσύνη στους επιστήμονες συναδέλφους.
    εννοεις οτι υπαρχουν δεδομένα και δεν δείχνουν κατι σημαντικο υποθετω, οχι οτι δεν υπαρχουν δεδομένα. δεν νομιζω οτι στην παρουσα φαση καποιος σκεφτεται να μην κανει αυτο το εμβόλιο λογω των μυθων. ενα μικρο ποσοστο 1-2% δεν θα το έκανε ουτως η άλλως. παντα υπαρχουν αυτες οι ομαδες. τους άλλους που απλα φοβουνται νομιζω κυριως οι θανατοι απο αστρα και οι θρομβωσεις απο j&j τους εχουν φοβησει. εμενα οι δικοι μου γνωστοι που δεν θελουν, δεν εχουν κατι με τα εμβόλια γενικως και δεν πιστευουν σε καμια περιεργη θεωρια η μυθο. απλα φοβουνται και προτιμουν να μην παρουν αυτο το μικρο ρισκο.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    ενδιαφέρον, κυριως τα γνωστα. περικαρδιτιδα/μυοκαρδιτιδα/βρομβωση.

εγω βέβαια μιλουσα για ελλάδα. με γιατρούς στην ελλάδα μιλαω, δεν μπορω να μιλησω με αυστραλούς. οταν μου λένε υπάρχει το ταδε αλλα δεν εχει συνδεθει με το εμβόλιο παρα το οτι εχει αναφερθει αρκετες φορες εγω απορω λίγο...
    οταν ακούω αιφνίδιο θάνατο και δεν μαθαίνουμε ποτε γιατι και πως... απορω λιγο. και ξαναλεω, 3 απο τα 4 εμβόλιο ειναι off. της pfizer ΑΝ έχει side effect που βγαινει στον ενα η στα δυο χρονια γιατι να το ρισκάρει ο νεός και υγιης?
    στο νετ υπάρχουν πολλες αναφορές για παρενεργειες που δεν αναφέρονται σε κανενα επισημο οργανισμο. απο χρηστες οπως εγω και εσυ, οχι φυλλάδες. οι περισσοτερες συνδέονται με άγχος επισημα. γενικα και αόριστα βέβαια.

Η εταιριες και οι ογρανισμοι ελεγχου δεν δεχονται σαν παρενεργεια τίποτα που δεν ειναι επιβεβαιωμένα συνδεδεμένο με το εμβόλιο. οτιδηποτε πεφτει στην κατηγορία άγνωστη αιτία, ακομη και αν ειναι πολύ κοντα χρονικα στο εμβόλιο, δεν μπαινει στην βιβλιογραφία. Ακόμη και ο αιφνίδιος θάνατος αν δεν βρεθει 100% οτι φταιει το εμβόλιο δεν καταγράφεται καπου για εμας. Μπορει η pfizer να ξερει, εμεις παντως δεν ξερουμε. Οσοι έπαθαν ζημια εδω στην ελλάδα η πεθαναν απο mrna δεν μάθαμε ποτε απο τι πέθαναν η έπαθαν οτι έπαθαν. Τουλάχιστον οι αυστραλοι δίνουν θανατους απο εμβόλιο, εμεις μηδεν.
    μια τυχαια https://www.ijidonline.com/article/S...815-8/fulltext

υπαρχουν άπειρες αναφορες στο reddit απο χρηστες.

edit: το εμβόλιο το κάνετε με δική σας ευθύνη, δεν έχει ευθύνη ουτε το κρατος ουτε κανενας άλλος.
    Κλασικά περι/μυοκαρδίτιδα και θρόμβωση, μπορεί να πάθεις και απ' τον κόβιντ. Και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερο ποσοστό. Διπλάσιο και βάλε! Το λέει και αυτό που διάβασες στην αρχή, αλλά δε το πρόσεξες.

Όσο αφορά τα υπόλοιπα...

Αν δεν εμβολιάσουμε κανέναν σε όλο το Ηράκλειο κρήτης, μέσα σε 1 μήνα θα έχουμε 30 κρούσματα μυοκαρδίτιδας. Απ' αυτά τα 30, τα 10 θα είναι μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Και απ' αυτά τα 10, το ένα θα είναι αύριο.
    Αν εμβολιάσουμε όλο το πληθυσμό του Ηρακλείου, αυριο το πρωί αυτός ο ένας πάλι θα εμφανίσει μυοκαρδίτιδα. Γιατί να φταίει το εμβόλιο? Ασφαλώς και λένε οτι δε ξέρουν αν φταίει ή όχι το εμβόλιο, ακόμα και για παρενέργειες που είναι χρονικά κοντά στον εμβολιασμό, αν δεν επιβεβαιωθούν εργαστηριακά στο 100%.
    Φυσικά, αυτός ο ένας θα το βγάλει στο fb, και θα γίνει ο κανόνας, για να έχουμε τώρα εμείς θέμα συζήτησης χωρίς να μπορούμε να συμφωνήσουμε. Γιατί περί αυτού πρόκειται, ουσιαστικά.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 16/11/2021 στις 00:41.
    Sent from me using a computer.

Βασίλη τα πάντα είναι θέμα σωστής ενημέρωσης.Ο κίνδυνος θρόμβωσης από νόσο κοβιντ είναι 20-30 φορές μεγαλύτερος από αυτόν του εμβολίου.

https://gateofthrombs.gr/
    κουκουρουκουκου

Moderator
    Βασίλη τα πάντα είναι θέμα σωστής ενημέρωσης.Ο κίνδυνος θρόμβωσης από νόσο κοβιντ είναι 20-30 φορές μεγαλύτερος από αυτόν του εμβολίου.

https://gateofthrombs.gr/
    Το έγραφε αυτό που διάβασε απ' τους αυστραλούς αλλά δεν έδωσε σημασία. Ούτε τώρα θα δώσει. Γιατί το εμβόλιο θα πάει να το κάνει ενώ κοβιντ μπορεί και να μη κολλήσει. Ναι οκ!
    Ή μπορεί να κολλήσει και να μη πάθει θρόμβωση γιατί δεν έχει ακούσει για ανθρώπους που κόλλησαν κόβιντ και έπαθαν θρόμβωση. Έχει ακούσει μόνο γι' αυτούς που έκαναν το εμβόλιο και έπαθαν θρόμβωση και μάλιστα χωρίς να ξέρει αν ευθύνεται το εμβόλιο ή όχι. Αλλά αφού το έπαθαν μετά το εμβόλιο, αυτό θα φταίει σίγουρα!
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Το έγραφε αυτό που διάβασε απ' τους αυστραλούς αλλά δεν έδωσε σημασία. Ούτε τώρα θα δώσει. Γιατί το εμβόλιο θα πάει να το κάνει ενώ κοβιντ μπορεί και να μη κολλήσει. Ναι οκ!
    Ή μπορεί να κολλήσει και να μη πάθει θρόμβωση γιατί δεν έχει ακούσει για ανθρώπους που κόλλησαν κόβιντ και έπαθαν θρόμβωση. Έχει ακούσει μόνο γι' αυτούς που έκαναν το εμβόλιο και έπαθαν θρόμβωση και μάλιστα χωρίς να ξέρει αν ευθύνεται το εμβόλιο ή όχι. Αλλά αφού το έπαθαν μετά το εμβόλιο, αυτό θα φταίει σίγουρα!
    χαλάρωσε λίγο. δεν ξέρεις ουτε τι γνωριζω ουτε που δινω σημασια ουτε τι εχω διαβάσει. γνωριζω οτι ο κοβιντ κανει θρομβωση, δεν το εμαθα απο εδω. ξερω επισης οτι το εμβόλιο ευθυνεται για θρομβωσεις και το ξερεις και εσυ. θαψαμε μερικους μεχρι να το μαθουμε. εμεις οι διστακτικοι και επιφυλακτικοι είμασταν βλακες τοτε που δεν εμπιστευτηκαμε τυφλα το "ολα τα εμβόλια ειναι ασφαλη". δεν ξερω τι κύκλο αντιμεβολιαστων, αρνητων, πυροβολημένων εχεις και βγαζεις στο αχτι σου εδω αλλα αν θες να κάνει κουβεντα καντη πανω σε αυτα που εχω γραψει και οχι σε αυτα που κατεβαζεις απο το μυαλο σου.

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Δεν εξεφρασα απορια για να με καλυψεις ,οπως λες. Χωρις να καταλαβαινω που θες να καταληξεις ,σε γενικες γραμμες ισχυουν τα περι ιατρικης ευθυνης και την θεραπευτικη χρηση των φαρμακων που μαλλον περιγραφεις παρα πανω .Ομως υπαρχουν μορφες φαρμακοθεραπειας που δεν παιρνεις υπ'οψιν σου και που μπορει να αποβουν θανατηφορες χωρις αμεση ιατρικη ευθυνη.Ενα παραδειγμα ειναι η χημειοθεραπειες η οι πασης φυσεως θεραπειες ασθενων υψηλου κινδυνου
    Σου απάντησα μόνο και μόνο επειδή μου είπες ότι είμαι απληροφόρητος συνάδελφε. Φάρμακο μαζικής χορήγησης που να σκοτώνει ΔΕΝ υπαρχει. Εννοείται, πως χημειοθεραπευτικα σκευάσματα καθώς και απλά φάρμακα (ασπιρίνη) Ναι μπορούν να οδηγήσουν στο θάνατο, συγκεκριμένες ομάδες ασθενών. Δεν χορηγούνται ελαφρά τη καρδία.

Αυτό προσπαθω να υποστηρίξω και εδώ. Το εμβόλιο κατά του SARS COV2 θα έπρεπε να γίνεται μετά από παρότρυνση ιατρού και όχι γιούργια κι όποιον πάρει ο χάρος. 3η δόση χωρίς να προηγηθεί έλεγχος αντισωμάτων;;; Γιατί;

Για αναμνηστική δόση εμβόλια κατά της ηπατίτιδας, συστηνετε ή όχι έλεγχο επιπέδου αντισωμάτων;

Moderator
    χαλάρωσε λίγο. δεν ξέρεις ουτε τι γνωριζω ουτε που δινω σημασια ουτε τι εχω διαβάσει. γνωριζω οτι ο κοβιντ κανει θρομβωση, δεν το εμαθα απο εδω. ξερω επισης οτι το εμβόλιο ευθυνεται για θρομβωσεις και το ξερεις και εσυ. θαψαμε μερικους μεχρι να το μαθουμε. εμεις οι διστακτικοι και επιφυλακτικοι είμασταν βλακες τοτε που δεν εμπιστευτηκαμε τυφλα το "ολα τα εμβόλια ειναι ασφαλη". δεν ξερω τι κύκλο αντιμεβολιαστων, αρνητων, πυροβολημένων εχεις και βγαζεις στο αχτι σου εδω αλλα αν θες να κάνει κουβεντα καντη πανω σε αυτα που εχω γραψει και οχι σε αυτα που κατεβαζεις απο το μυαλο σου.
    Μα πανω σε αυτά που γράφεις απαντάω. Έκανες μια ερώτηση και σου απάντησα και σχολίασες ότι ήθελες. Ζήτησες δεδομένα στα έδωσαν και σχολίασες όσα ήθελες. Σου τόνισαν ξανά αυτά που δεν έδωσες σημασία και εξακολουθείς να μη τα σχολιάζεις σα να μη γράφτηκαν.
    Όλα αυτά απαντούν σε αυτο που ρώτησες και επιβεβαιώνουν αυτό που έγραψα.

Το τι γνωρίζουμε και τι όχι φαίνεται απ αυτά που γράφουμε. Οπως και το που κάνουμε λάθος ή οχι. Απλά εμείς δεν το ξέρουμε.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 16/11/2021 στις 15:17.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Εγώ διάβασα ότι ετοιμάζουν νέες εγκαταστάσεις στην σπιναλογκα και στην Μακρόνησο. Για vaccine free πελάτες
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF