ενδιαφέρον, κυριως τα γνωστα. περικαρδιτιδα/μυοκαρδιτιδα/βρομβωση.
εγω βέβαια μιλουσα για ελλάδα. με γιατρούς στην ελλάδα μιλαω, δεν μπορω να μιλησω με αυστραλούς. οταν μου λένε υπάρχει το ταδε αλλα δεν εχει συνδεθει με το εμβόλιο παρα το οτι εχει αναφερθει αρκετες φορες εγω απορω λίγο...
οταν ακούω αιφνίδιο θάνατο και δεν μαθαίνουμε ποτε γιατι και πως... απορω λιγο. και ξαναλεω, 3 απο τα 4 εμβόλιο ειναι off. της pfizer ΑΝ έχει side effect που βγαινει στον ενα η στα δυο χρονια γιατι να το ρισκάρει ο νεός και υγιης?
στο νετ υπάρχουν πολλες αναφορές για παρενεργειες που δεν αναφέρονται σε κανενα επισημο οργανισμο. απο χρηστες οπως εγω και εσυ, οχι φυλλάδες. οι περισσοτερες συνδέονται με άγχος επισημα. γενικα και αόριστα βέβαια.
Η εταιριες και οι ογρανισμοι ελεγχου δεν δεχονται σαν παρενεργεια τίποτα που δεν ειναι επιβεβαιωμένα συνδεδεμένο με το εμβόλιο. οτιδηποτε πεφτει στην κατηγορία άγνωστη αιτία, ακομη και αν ειναι πολύ κοντα χρονικα στο εμβόλιο, δεν μπαινει στην βιβλιογραφία. Ακόμη και ο αιφνίδιος θάνατος αν δεν βρεθει 100% οτι φταιει το εμβόλιο δεν καταγράφεται καπου για εμας. Μπορει η pfizer να ξερει, εμεις παντως δεν ξερουμε. Οσοι έπαθαν ζημια εδω στην ελλάδα η πεθαναν απο mrna δεν μάθαμε ποτε απο τι πέθαναν η έπαθαν οτι έπαθαν. Τουλάχιστον οι αυστραλοι δίνουν θανατους απο εμβόλιο, εμεις μηδεν.
μια τυχαια
https://www.ijidonline.com/article/S...815-8/fulltext
υπαρχουν άπειρες αναφορες στο reddit απο χρηστες.
edit: το εμβόλιο το κάνετε με δική σας ευθύνη, δεν έχει ευθύνη ουτε το κρατος ουτε κανενας άλλος.