Σελίδα 323 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 223273313318319320321322323324325326327328333 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 4.831 έως 4.845 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    δεν χρησιμοποίησαν τα λεφτά μας για να ανακαλύψουν το εμβόλιο...
    Μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά για αυτό...
    Πέσανε χοντρές επιδοτήσεις, ενισχύσεις, όπως θες πες τες. Ναι, επενδύσανε και ρισκάρανε κι αυτές, αλλά όχι τόσα πολλά όσο νομίζεις....

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά για αυτό...
    Πέσανε χοντρές επιδοτήσεις, ενισχύσεις, όπως θες πες τες. Ναι, επενδύσανε και ρισκάρανε κι αυτές, αλλά όχι τόσα πολλά όσο νομίζεις....
    Δεν βάζω το χέρι μου σε καμία φωτιά... ίσα ίσα, που αν έχει γίνει έτσι, μειώνεται ακόμα περισσότερο η εμπιστοσύνη μου στην επιστήμη. Ο πελάτης είχε δώσει χρήματα, κι ο έμπορος έπρεπε να παραδώσει ευσπευσμένα κάτι χειροπιαστό...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Γιατί έτσι θες να το διαβάσεις... μιλάει καθαρά για την ανησυχία από τις παρενέργειες. Το "με τα λεφτά μας" είναι λίγο άκυρο, δεν χρησιμοποίησαν τα λεφτά μας για να ανακαλύψουν το εμβόλιο...
    Τα σχόλια είναι των δημοσιογράφων.
    Η είδηση είναι ξεκάθαρα μια πολιτική απόφαση ενός πολιτικού οργάνου, της comision.
    Και όλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες...
    Και με τα "λεφτά μας" εννοώ ότι το αγοράζουν με τα λεφτά μας τόσα το κομμάτι.
    Και στο παραπάνω άρθρο που έβαλα της FF αναφέρεται ξεκάθαρα το ποσοστό κέρδους που ορίζουν η phizer και η AS για το προϊόν τους.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Και τι λέει αυτό το άρθρο ότι είναι αναποτελεσματικά και ανασφαλή?
    Γιατί εγώ το διαβάζω ότι οι πολίτικοί της ΕΕ προτιμούν να ψωνίζουν αποκλειστικά από κάποιες εταιρείες που εντελώς τυχαία
    βγάζουν τα ακριβότερα εμβόλια με τα λεφτά μας.
    είναι αυτο που λέγαμε λίγο πισω. το jj και astra κάνουν κυρίως σε νέους θρομβώσεις που έχουν πολύ υψηλή θνητότητα. νομίζω γύρω στο 25% κατέληξαν. είναι κάπου στο 3 ανα 100.000 εμβόλια αλλα οταν εμβολιάζεις υγιείς ανθρώπους και μάλιστα νέους ειναι σημαντικο νουμερο. καλώς αποσύρθηκαν, κακώς -εχω γινει κουραστικός το ξέρω- πιέσαν νέους να κάνουν αδοκίμαστα εμβόλια.

edit. τα νουμερα τα βρηκα στο νετ, δεν εχω και επισημα στατιστικά στα χερια μου. ειναι πάντως πολύ σπανια η περίπτωση αλλα είχαμε και εδω και στην κύπρο θανάτους.
    Τελευταία τροποποίηση από basilis_k6; 17/11/2021 στις 21:56.

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι, διάβαζα πριν λίγο περί 3ης δόσης... γενικά, κάθε λίγο και λιγάκι, τα εγχώρια ΜΜΕ (δεν ξέρω τι συμβαίνει με τα αλλοδαπά) χρησιμοποιούν το "δόλωμα" μιας χώρας - "πρότυπο" που δείχνει το δρόμο στη αντιμετώπιση της πανδημίας...Αγαπημένη χώρα σημείο-αναφοράς, το Ισραήλ. Να σου οι αναλύσεις για το πόσο έξυπνα έδρασε το Ισραήλ που "σάρωσε" από την παγκόσμια αγορά τα εμβόλια πριν τα πάρουν άλλες χώρες, μετά το Ισραήλ έδειχνε το δρόμο με τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, μετά μάθαμε ότι οι Ισραηλινοί κέρδισαν πίσω την κανονικότητά τους, ότι πέταξαν μάσκες και περιορισμούς, ότι άφησαν τον κορωνοιό πίσω τους... στην πορεία το αφήγημα χάλασε λίγο, αχ κακοί Ινδοί με την μετάλλαξη Δέλτα (αλήθεια, τι γίνεται στην Ινδία ρε παιδιά; Τέρμα τα ρεπορτάζ για μαζικές καύσεις, για πτώματα που επέπλεαν στο Γάγγη, για εκατόμβες θυμάτων, πόσο καιρό έχουμε να ακούσουμε για Ινδία;...), τελικά η έρευνα απεφάνθη πως ήταν κάτι ξεροκέφαλοι υπερορθόδοξοι Εβραίοι που κοπανάνε το κεφάλι τους στο Τείχος των Δακρύων νυχθημερόν, βάλε και τους αμόρφωτους Άραβες που δεν κάνουν εμβόλια, να γιατί θέριεψε ο κορωνοιός... μετά ξανά χαρμόσυνα νέα, έρευνα στο Ισραήλ απέδειξε ότι είναι αποτελεσματικά τα εμβόλια απέναντι στην μετάλλαξη Δέλτα, μετά νέα έρευνα έδειξε ότι μάλλον θα χρειαζόταν και 3η δόση, "λαγός" το Ισραήλ, πριν λίγο νέα χαρμόσυνα νέα από το φωτεινό Ισραήλ: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η τρίτη δόση σε ΟΛΟΥΣ, και δώρο μια τέταρτη αναμνηστική... βέβαια ο Ισραηλινός καθηγητής που ηγήθηκε τις έρευνας δήλωσε ότι δεν γνωρίζει για πόσο θα είναι αποτελεσματική η τρίτη δόση, εξ ου και η τέταρτη αναμνηστική, αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω αμφιβολία: Σε λίγους μήνες θα διαβάζουμε για τη σημαντική έρευνα από το Ισραήλ που αποδεικνύει πόσο σημαντικός είναι ο μηνιαίος εμβολιασμός, κι ότι στο Ισραήλ δάμασαν το τέρας του κορωνοιού (για αυτόν τον μήνα...).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Τα σχόλια είναι των δημοσιογράφων.
    Η είδηση είναι ξεκάθαρα μια πολιτική απόφαση ενός πολιτικού οργάνου, της comision.
    Και όλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες...
    Και με τα "λεφτά μας" εννοώ ότι το αγοράζουν με τα λεφτά μας τόσα το κομμάτι.
    Και στο παραπάνω άρθρο που έβαλα της FF αναφέρεται ξεκάθαρα το ποσοστό κέρδους που ορίζουν η phizer και η AS για το προϊόν τους.
    https://www.reuters.com/article/us-h...-idUSKBN2C10MU

Άνευ σχολίων δημοσιογράφων, Reuters αυτή τη φορά, κι όχι Εφημερίδα των Ασύντακτων... “We need to focus on technologies that have proven their worth. mRNA vaccines are a clear case in point”.

Πόσο πιο καθαρά και κομψά να γράψει ότι τα άλλα 2 αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά;...

Παλαιό μέλος

Άνευ σχολίων δημοσιογράφων, Reuters αυτή τη φορά, κι όχι Εφημερίδα των Ασύντακτων... “We need to focus on technologies that have proven their worth. mRNA vaccines are a clear case in point”.

Πόσο πιο καθαρά και κομψά να γράψει ότι τα άλλα 2 αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά;...
    λιγότερο επικίνδυνα θα έλεγα. ειναι αποτελεσματικά εμβόλια και έχουν οφέλη σε σχέση με τα mRNA αλλα ενας θάνατος ειναι ένας θάνατος και για αυτόν που ακούει την καμπάνα μικρη σημασία εχει αν το jj ειναι μονοδοσικό ή αν ειναι φθηνότερο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

α. Είναι ακριβώς η ίδια είδηση που το πιο πιθανό είναι να υλοποιηθεί κιόλας, υπάρχουν οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που πρέπει να εξυπηρετηθούν...

β. Εγώ λοιπόν που είμαι εμβολιασμένος και συνειδητά υπέρ των εμβολιασμών το τρώω το κουτόχορτο από τους πολιτικάντηδες της ΕΕ.

Αλλά πόσο αγαθός μπορεί να είναι κάποιος για να καταπιεί το “We need to focus on technologies that have proven their worth. mRNA vaccines are a clear case in point”.

Από τη μια μου λέτε για ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΑΔΟΚΙΜΑΣΤΑ και από την άλλη καταπίνουμε το ΑΠΈΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ σε 2 χρόνια?
    Ναι να επικεντρωθούμε να προωθήσουμε την mRNA τεχνολογία και να έχουμε προβάδισμα.
    Πολιτική απόφαση με ηθική βάση γιατί είναι μαλακία να παίρνουμε εμβόλια για τρίτες δόσεις ενώ ο υπόλοιπος κόσμος δεν μπορεί να κάνει ούτε μια.
    Αλλά τα άλλα 2 αναποτελεσματικά δεν λέει ούτε καν μπορεί να πεί γιατί δεν έχουν τέτοια αρμοδιότητα.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Tι εννοείς; δεν μας αγαπάνε;
    Απίστευτο..

Παλαιό μέλος
    Ποιά δύο χρόνια? Είναι τουλάχιστον 10 χρόνια. Μέχρι και στο πανεπιστήμιο κάναμε το 2009 πτυχιακές για νανοτεχνολογία για τέτοιες εφαρμογές.
    https://en.wikipedia.org/wiki/File:I...6582-g001.webp

Μήν καταπίνετε ότι σας σερβίρουν. Κάντε μία έρευνα.
    Και μή συγκρίνετε τις κλινικές μελέτες ενός εμβολίου μίας εταιρίας για πχ τον HPV που τα κέρδη είναι μικρά και το ρίσκο μεγάλο με τις κλινικές μελέτες του κοβιντ.
    Όταν λέμε καμία σχέση εννοούμε κινέζικο πατίνι σε σύγκριση με διαστημόπλοιο.
    Τώρα που υπάρχει η λύση και δουλεύει διαλέγουμε στρατόπεδο. Μπορεί στις συμφωνίες με τη πφιζερ να λένε ότι αν αγοράσουν αποκλειστικά απο αυτήν θα έχει καλύτερες τιμές. Αντιληφθείτε τη θέση σας στον πλανήτη.

Τέλος, ποτέ δεν υπήρχε περίπτωση να αποκτήσουμε ανοσία αγέλης σε όλη τον πληθυσμό της γής. Ειδικά με το 6μηνο-12μηνο που χρειάζεται αναμνηστική δόση.
    Οπότε όσοι έχουν λεφτά εμβολιάζουν όσους μπορούν και γλιτώνουν ζωές. Έτσι δουλεύει ο πλανήτης. Πάντα ο ισχυρότερος πατάει τον αδύναμο προς όφελος του.
    Είμαστε τυχεροί που δεν είμαστε πιο κάτω στη λίστα. Εγώ τουλάχιστον είναι ευγνώμων.
    Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
    https://www.imdb.com/title/tt11464826/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    https://ourworldindata.org/covid-vac...ountry=OWID_WR

Εδω βλεπεις το Ισραηλ και τους εμβολιασμους του. Απο επισημα στοιχεια και οχι απο τον ΣΚΑΙ. Ποσοστα σαν ατα δικα μας εχει γιατι εχει τους υπερορθοδοξους Εβραιους κλπ.

Γενικα τρωμε που παπα απο τα ελληνικα ΜΜΕ και δεν θα επρεπε. Η πληροφορια ειναι εκει εξω και αν ψαξει κανεις στο λινκ θα βρει χωρες που ξεκινησαν ασχημα, Γαλλια, Ισπανια, Πορτογαλλια να τα πηγαινουν περιφημα γιατι εμβολιασαν μεγαλες ομαδες πληθυσμου

Παλαιό μέλος
    Με στοχοποιεί ο Κούλης και τα παπαγαλάκια;
    Αντίμετρα:
    1.τηλεφωνο ίντερνετ στο σπίτι καπουτ.
    *χ÷μου η τσαμαζοεταιρεία.
    2.μισθος με το που μπει παντελόνι.Πληρωνω παντού μετρητά.
    *Χ÷μου οι τράπεζες.
    3.Πινακιδες όλες κατατεθειμενες,μόνο παπί.
    *Χ÷μου τέλη,απατοασφαλιστικες,κτεατζηδες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tallyban Προβολή μηνύματος
    Αντίμετρα:
    *Χ÷μου οι τράπεζες.
    Σου νοικιάζω μια σπηλιά στο χωριό.. αν ενδιαφέρεσαι

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Αντίμετρα:
    *Χ÷μου οι τράπεζες.
    Γεια σου ρε Γιάννη σύντροφε!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Αντίμετρα:
    *Χ÷μου οι τράπεζες.
    Ψύχραιμος.
    The Dirty Harry

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ