Το bandit δεν ειναι ορθιο αλλα δεν ειναι και σκυφτο. Ειναι κατι ενδιαμεσο. Οσο για το αμαξι δεν εχεις αδικο απλα ειπα πιο πανω το εξης. Οτι το σκουτερ με βολεψε πολυ περισσοτερο απο την μηχανη! Σε ολαα και μεσα στην πολη και στα ταξιδια.. Περι αναρτησεων που λενε καποιοι δεν καταλαβαινω τι λενε γιατι δεν πεφτω σε λακουβες (πολυ σπανια) και γενικα πιανομαστε απο την θεση που καθομαστε παρα απο αναρτησεις που υποτιθεται θα μας χρειαστουν λες και παμε στο ραλυ ακροπολις
Αυτο μαλλον ισχυε παλια διοτι πλεον οι περισσοτεροι παιρνουν σκουτερ και ο λογος ειναι οτι τα σκουτερ τα φτασανε σε αλλο λεβελ..Δεν ξερω αεροδυναμικες και συστημα μεταδοσης.. Ξερω οτι δεν αλλαζω ταχυτητες στο σκουτερ και ειναι πολυθρονα...Υπερανετο σε σχεση με μηχανη και το λεω εγω που τωρα εχω μηχανη..
Απειρος επειδη δεν εχω κανει ταξιδια ως την γερμανια με μηχανη μηπως? ΔΙΟΤΙ οδηγικα εχω αρκετη εμπειρια και εχω αλλαξει αρκετα μηχανακια παρολο που ειμαι 30 χρονων. Βολτα δεν θεωρειται 2 ωρες δρομος.. Ειναι ταξιδι κανονικο ταξιδι και 4 ωρες το θεωρω ταξιδαρα.. Το αν πατε καποιοι τουρ ολη την ευρωπη δεν σημαινει κατι.. Απλα κανετε κατι πολυ σπανιο πολυ λιγοι κανουν ενα τεραστιο ταξιδι! Το να μειωνετε καποιοι την ενοια ταξιδι ειναι ακυρο διοτι ειτε πας 3 ωρες ειτε 6 ωρες ειτε 15 ωρες ειτε 50 ωρες ειναι ταξιδι.. Εγω μιλησα εμπειρικα και ειπα οτι τελικα τα σκουτερ ειναι καλυτερα σε ταξιδια απο αποψη ανεσης.. Εχουν καλη ταχυτητα για ολο το φασμα των δρομων και ξεκουραστο λογο μη αλλαγης ταχυτητων.. Απο εκει και περα εγω αφου ειδα οτι το στρομ με κουραζει δεν θα παω πουθενα πανω απο 2 ωρες..Θα παρω αμαξι και θα το χω για καμια παραλια και κανα καφε.. για βολτουλες δηλαδη..
Επισης να σημειωσω οτι με την μηχανη ενιωσα μια ενοχληση εκει που ειναι ο προστατης χθες για πρωτη φορα επειδη με πιεζε η σελα..Στο σκουτερ δεν το χω νιωσει ποτε αυτο! Και σκεψου η δουλεια μου ειναι με σκουτερ 8 ωρες την μερα και ποτε δεν ειχα ιδιαιτερο θεμα σε πιασιμο..
3 ώρες βόλτα βρε φίλε κάνουμε όταν λέμε φεύγοντας ''αγάπη μου δεν θα αργήσω''
Και δεν είναι σπάνιο,ούτε είναι λίγοι ,φιλικά πάντα.
Δεν είναι κακό να μην σε βολεύει ένα όχημα,δεν κάνεις κάτι λάθος ούτε οι ταξιδιάρηδες κάτι πιο σωστό ,όπως την βρίσκει κανείς![]()
when life gets complicated... i ride.
Sorry, δεν μου βγάζει νόημα τίποτα από όσα γράφεις.
Παρακληση, άμα κάνεις κουότ κάποιον, γράψε κάτι να έχει επαφή με την πραγματικότητα και αυτό που έγραψε αυτός που κοουτάρεις.
Θες να γράψεις κάτι άλλο, μην κάνεις κουότ στην τελική.
Ανθρωπος από άνθρωπο, έχει τεράστιες διαφορές, αν μάλιστα πιάσουμε το μυαλό.... συντελεστές ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ φορές άλλα πράγματα ο ένας από τον άλλον.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Αλλο 3 ωρες ομως να πας για καφε και να ξαποστασεις και αλλο 3 ωρες σε αττικη οδο η σε δρομους που δεν εχεις ξαναοδηγησει χωρις στασεις..Ειναι πολυ κουραστικο...Πηγα σκεψου χιλιαδου το καλοκαιρι και δεινοπαθησαμε με το σκουτερ το 400αρι το kymco παρολο που ηταν πολυθρονα...Καναμε 3 ωρες πηγαινε και 3 γυρνα το επομενο πρωι! Μειναμε σε σκηνη και πιαστικαμε..Δεν ξαναπαμε για καμπινγκ ειπαμε.. το δοκιμασαμε μια φορα δεν ειναι για μας αυτα... και η κοπελα μου ειναι 22 δεν ειναι μεγαλη και παρολαυτα πιαστηκε πιο πολυ απο μενα..Γενικα παιζει ρολο οτι δεν εχουμε καλη φυσικη κατασταση το ομολογω..Αλλα νταξει τωρα τι να λεμε ειναι ωραιες οι μηχανες και προσωπικα δεν κανω καμια ακραια χρηση... 5000 χλμ το ετος σκεψου!
Καλά, συγκρίνεις 2 μοτοσυκλέτες τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας.
Το vfr δεν είναι τόσο άνετο, ενώ το gs είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση.
Εμενα γενικά, οι μοτοσυκλέτες με "ορθια" θέση οδήγησης, μου κουράζουν τη μέση. Αντιθέτως, οι σκυφτες δεν με κουράζουν.
Δεν έχω οδηγήσει το 1150 για μεγάλη απόσταση, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά, ότι η δικιά μου μοτοσυκλετα, που ειναι μεγαλο st, δεν με κουράζει καθόλου σε πολυωρα ταξίδια μικτού επαρχιακού και ταχείας κυκλοφορίας δρόμο.
Συγκεκριμένα, προτιμώ τους επαρχιακούς, γιατί στους ταχείας βαριέμαι...
Όμως, ο τρόπος που οδηγώ εγώ, παιζει σημαντικό ρόλο.