Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
εγω εσενα γιατι σε συμπαθησα και θα σε ακολουθω
συνεχεια .. απο πισο ....στο φορουμε .....
....![]()
![]()
![]()
ΩΧ!!! Να τα να τα να τα...
και σε είχα συμπαθήσει...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
εγω εσενα γιατι σε συμπαθησα και θα σε ακολουθω
συνεχεια .. απο πισο ....στο φορουμε .....
....![]()
![]()
![]()
ΩΧ!!! Να τα να τα να τα...
και σε είχα συμπαθήσει...![]()
οι πληροφοριες δηλωνουν μονο αυτοκινητα και οχι μοτοσυκλετες η ερευνα ηταν μονο για τουτου??
γιατι παντα θεωρουσα επικυνδηνους τους οδηγους και οχι τα οχηματα??λαθος μου?
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
τα οχήματα απο μόνα τους δεν είναι ποτέ επικίνδυναΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
γιατι παντα θεωρουσα επικυνδηνους τους οδηγους και οχι τα οχηματα??λαθος μου?![]()
(ούτε και οι δρόμοι θα προσέθετα)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τα οχήματα απο μόνα τους δεν είναι ποτέ επικίνδυνα![]()
Σχεδόν σωστό.
Οι δρόμοι Ηλία έχουν κι αυτοί το μερίδιο τους. Φταίει και η κατάσταση του οδικού μας δικτύου όχι όμως τόσο πολύ όσο της αποδίδεται.
τα οχήματα απο μόνα τους δεν είναι ποτέ επικίνδυνα![]()
Καλά μην είσαι και απόλυτος!!!!
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Να το ξαναπώ... :wacko:
Ενα όχημα γίνεται επικίνδυνο όταν ο οδηγός του ΔΕΝ το χρησιμοποιεί με βάση τις προδιαγραφές του....
Ενα παπί πχ που το έκανες τούμπανο και το πας με 140 ΔΕΝ θα σταματήσει αν παραστεί ανάγκη. Αυτό δε σημαίνει οτι μεσα στην πόλη με 20-30 είναι επικίνδυνο.
Αντίστοιχα και οι δρόμοι....
Αν οδηγείς σύμφωνα με την κατάστασή τους δεν είναι επικίνδυνοι.
Θα έχετε δει/ακούσει την έκφραση "στρίβει σαν τρένο". Το τρένο όμως στρίβει "σαν τρένο" δλδ μένει ακριβώς στην τροχιά του γιατί ο οδηγός πηγαίνει σύμφωνα με τα όρια (βραδυπορίες στη σιδηροδρομική ορολογία) που έχει θέσει ο διαχειριστής κυκλοφορίας. Αν πάει παραπάνω θα φύγει απο τη γραμμή....
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ενα όχημα γίνεται επικίνδυνο όταν ο οδηγός του ΔΕΝ το χρησιμοποιεί με βάση τις προδιαγραφές του....
Ενα παπί πχ που το έκανες τούμπανο και το πας με 140 ΔΕΝ θα σταματήσει αν παραστεί ανάγκη. Αυτό δε σημαίνει οτι μεσα στην πόλη με 20-30 είναι επικίνδυνο.
Θα έχετε δει/ακούσει την έκφραση "στρίβει σαν τρένο". Το τρένο όμως στρίβει "σαν τρένο" δλδ μένει ακριβώς στην τροχιά του γιατί ο οδηγός πηγαίνει σύμφωνα με τα όρια (βραδυπορίες στη σιδηροδρομική ορολογία) που έχει θέσει ο διαχειριστής κυκλοφορίας. Αν πάει παραπάνω θα φύγει απο τη γραμμή....
![]()
![]()
![]()
Πάλι κάνεις το ίδιο πράγμα. Βλέπεις τη μία πλευρά.
Στην Ευρώπη ρε Ηλία γιατί οι δρόμοι είναι τέλειοι; Σχεδόν δηλαδή; Γιατί είναι φωτισμένοι; Γιατί έχουν πινακίδες σωστή σήμανση;;;
Και στην τελική τι θα πει ρε Ηλία αν οδηγείς σύμφωνα με την κατάστασή τους;
Ο Μανιάτης ή ο Λάκωνας ξέρει τους δρόμους της περιοχής του.
Όταν πάω εγώ όμως που δεν ξέρω τι γίνεται;
Και δεν πάω τούμπανο πάω με 50 θα σου πω. Ούτε με 40 σου λέω. Κι ακολουθούν δύο συνεχείς τυφλές στροφές. Χωρίς σήμανση.
Λίγο να γλιστράει έλα μετά να μου πεις τι έγινε.
Ο δρόμος δεν θα παίζει ρόλο;;;
αυτην την καραμελα με την ευρωπη ποτε θα την σταματησουμε? ευρωπη ειναι και οι πιο επικυνδινες χωρες για οδηγησηΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Πάλι κάνεις το ίδιο πράγμα. Βλέπεις τη μία πλευρά.
Στην Ευρώπη ρε Ηλία γιατί οι δρόμοι είναι τέλειοι; Σχεδόν δηλαδή; Γιατί είναι φωτισμένοι; Γιατί έχουν πινακίδες σωστή σήμανση;;;
Και στην τελική τι θα πει ρε Ηλία αν οδηγείς σύμφωνα με την κατάστασή τους;
Ο Μανιάτης ή ο Λάκωνας ξέρει τους δρόμους της περιοχής του.
Όταν πάω εγώ όμως που δεν ξέρω τι γίνεται;
Και δεν πάω τούμπανο πάω με 50 θα σου πω. Ούτε με 40 σου λέω. Κι ακολουθούν δύο συνεχείς τυφλές στροφές. Χωρίς σήμανση.
Λίγο να γλιστράει έλα μετά να μου πεις τι έγινε.
Ο δρόμος δεν θα παίζει ρόλο;;;
επισεις στην ευρωπη που εννοεις εσυ και ολοι οι αλλοι αν πας με 51χαω σε οριο ταχυτητας 50 δεν ξαναοδηγεις εδω κανουμε οοοοοοοολοκληρες συζητησεις για το αν τα τρωνε οι μπατσοι απο τα προστιμα :rotflmao: για να σε δω εκει τι θα ελεγες-λεγατε αν ζουσατε
αν μπορειτε να προσαρμοσετ ολο σας το ειναι γενικα οχι μονο την οδηγηση στα προτυπα τα δικα τους τα ξαναλεμε![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Άλλο λέμε τώρα βρε.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αυτην την καραμελα με την ευρωπη ποτε θα την σταματησουμε? ευρωπη ειναι και οι πιο επικυνδινες χωρες για οδηγηση
επισεις στην ευρωπη που εννοεις εσυ και ολοι οι αλλοι αν πας με 51χαω σε οριο ταχυτητας 50 δεν ξαναοδηγεις εδω κανουμε οοοοοοοολοκληρες συζητησεις για το αν τα τρωνε οι μπατσοι απο τα προστιμα :rotflmao: για να σε δω εκει τι θα ελεγες-λεγατε αν ζουσατε
αν μπορειτε να προσαρμοσετ ολο σας το ειναι γενικα οχι μονο την οδηγηση στα προτυπα τα δικα τους τα ξαναλεμε![]()
![]()
Οι πιο επικίνδυνες χώρες για οδήγηση είναι στην ευρώπη αλλά για δες καλά και ξανά ποιες. Η Λετονία, η Λιθουανία, εμείς βεβαίως, η Κύπρος, η Σλοβενία αν θυμάμαι καλά.
Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
Δεν είναι η Γαλλία, το Βέλγιο, η Βρετανία, η ιταλία ούτε καν η Ισπανία δεν είναι.
και το θέμα μας τώρα είναι οι δρόμοι σε αυτό διαφωνήσαμε τα υπόλοιπα είναι άλλο θέμα.
![]()
![]()
![]()
Θα συμφωνήσω μαζί σου καπετάνιο![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.