Σελίδα 8 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 407

Θέμα: ΑΓΟΡΑ vstrom 650 ερωτησεις

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Ναι λιώσανε πάρα πολύ γρήγορα. Αφου τις πήρες τωρα, βάλτες. Απλώς έχε το στο νου την επόμενη.
    Αν δεις κι αποδείς με τα λαστιχα,σπρώχτα στην τελική τελείως μέσα και πάρε ενα σετ καινούρια αντίβαρα.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Spar1991 Προβολή μηνύματος
    Ααα τωρα καταλαβα... Ισως αν βαλω ενα κομματι λαστιχο απο την μια μερια να σπρωξω και να βγει απο την αλλη αλλα και παλι μετα πως θα ξαναμπει?? Στην μια μερια κοπηκε και ενα λαστιχο οταν ξεβιδωσα.. ηταν σε μακρος 2 εκατοστα
    Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακόμα, αυτό το λάστιχο μπαίνει ανάμεσα στο παξιμάδι κ το αντίβαρο..Στα αντίβαρα που ανέβασα το μαύρο είναι λάστιχο.. Πιστεύω να μην το πετάξεις.. Αυτό το λάστιχο σου λέμε να βγάλεις..Θα τα συναρμολόγησης και θα τα βάλεις κανονικά..Οπότε το έχεις βγαλμένο το ένα λάστιχο..Από την μεριά που έβγαλες αυτό το λάστιχο βάλε κάτι μακρύ να βγει από την άλλη μεριά κ μαζί πρέπει να βγει ένα λάστιχο κ δύο παξιμάδια..

Παλαιό μέλος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_20211218-153804.jpg 
Προβολές:	272 
Μέγεθος:	43,9 KB 
ID:	433030

Παλαιό μέλος
    Τα αντιβαρα περιεχουν κι αλλα πραματα δηλαδη?? Πχ τις μακροστενες βιδες και τσιμουχακια και λαστιχα?? Τοσα χρονια που αλλαζα σε παπια και σκουτερ δεν ειχε τοση ταλαιπωρειΑ! Τελος παντων αντιβαρα δεν ηθελα να παρω γιατι θα εβαζα μονο τα αυθεντικα και ειναι ακριβα.. τα αφτερμαρκετ υστερουν

Μέλος
    Σαν ροδέλα μου φαίνεται κ παξιμάδι τετράγωνο που μπαίνει μέσα στην ροδέλα,κ την μηχανή να πλησιάσεις κ να χτυπήσεις το τιμόνι μπορεί κ να βγει.. Καθόλου ταλαιπωρία,αν δεν είχες ξεβιδωσεις τελείως την βίδα δεν θα γινόταν αυτό..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dorso Προβολή μηνύματος
    Σαν ροδέλα μου φαίνεται κ παξιμάδι τετράγωνο που μπαίνει μέσα στην ροδέλα,κ την μηχανή να πλησιάσεις κ να χτυπήσεις το τιμόνι μπορεί κ να βγει.. Καθόλου ταλαιπωρία,αν δεν είχες ξεβιδωσεις τελείως την βίδα δεν θα γινόταν αυτό..

Κοιτα την φωτογραφια.. ολα μαζι πανε 30 ευρω και αλλα 30 το αλλο αντιβαρο παμε 60 ευρω. Αν τα παρω μεμονωμενα αυτα που χρειαζομαι παλι θελω αρκετα γιατι ποιος ξερει πως θα βγουν απο κει μεσα αυτα που κολλησαν . 2 λαστιχακια εχουν ηδη κοπει με εχουν 15 ευρω τα 2.. Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_20211218-190759.jpg 
Προβολές:	263 
Μέγεθος:	35,2 KB 
ID:	433032

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Κανε ενα αγκιστρακι με ενα κομμάτι χοντρό σύρμα (ατσάλινα) και πάλεψε το!Κάποια στιγμή θα βγει! Σε καμία περίπτωση μη προσπαθήσεις να το σπρωξεις μεσα για να βγει απο την άλλη! Το έχασες το παιχνίδι!
    καθε μερα ...νεα μερα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ Προβολή μηνύματος
    Κανε ενα αγκιστρακι με ενα κομμάτι χοντρό σύρμα (ατσάλινα) και πάλεψε το!Κάποια στιγμή θα βγει! Σε καμία περίπτωση μη προσπαθήσεις να το σπρωξεις μεσα για να βγει απο την άλλη! Το έχασες το παιχνίδι!
    Ελεγα να παω στο λαμπικο να ριξω με την μανικα η με το φυσητηρι αερα

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Φωτιά πιο καλα, να καουν και οι αμαρτίες του

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Φωτιά πιο καλα, να καουν και οι αμαρτίες του
    χε!

οινόπνευμα με σύριγγα προσεκτικά να μπει ανάμεσα λάστιχο-μέταλλο, γλιστρά μέχρι να εξατμιστεί

Παλαιό μέλος Το avatar του/της borgiriadis1
    Καλά στην τελική αν σφινωσει τελείως βάλε 2 αντίβαρα καινούρια. Και την επόμενη μην τα ξεβιδωσεις τελείως. Ίσα που τα χαλαρώνεις και τα τραβάς έξω.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από borgiriadis1 Προβολή μηνύματος
    Καλά στην τελική αν σφινωσει τελείως βάλε 2 αντίβαρα καινούρια. Και την επόμενη μην τα ξεβιδωσεις τελείως. Ίσα που τα χαλαρώνεις και τα τραβάς έξω.
    Καλημερα και χρονια πολλα.. Λοιπον To φτιαξα μονος μου τελικα και τζαμπα παρηγγειλα ανταλλακτικα γνησια και πληρωσα 30 ευρω μαζι με βιδα μεγαλυτερη σε μεγεθος απο την μαμα λογω χουφτων επειδη ειχε στραβωσει.. χρειαστηκε να ριξω μεσα wd 40 αλλα ξεσφηνωσε.. Το θεμα ειναι οτι το πηγα για πλυσιμο σε υποτιθεμενο αριστο μαγαζι απο αξιολογησεις και αυτος ο ατζαμης μαλλον ετριβε διχως αυριο το αντιβαρο νομιζοντας οτι ειναι τσιμεντωνενο και το χαλαρωσε και καθομουν μετα να βιδωνω για να μην πω για τις γρατζουνιες που μου κανε στο ταμπλο το καντραν αυτες τις ψιλες ψιλες που γινονταια αμα βαλεις χαρτι κουζινας..εκανα και γυαλισμα με αλοιφαδορο στα καπακια να καθαρισουν μου πε απο κατι σταμπες που υπηρχαν χρονια απο αλλο κατοχο και το αποτελεσμα ηταν καλο καπου 90%... Λεει δεν μπορουσε να τριψει παραπανω γιατι θα εφευγε το χρωμα..Τελος παντων μονος μου θα πλενω στο εξης δεν ξαναπαω πουθενα...

Παλαιό μέλος
    Και κατι αλλο που θελω να ρωτησω ειναι η προφορτιση για πισω αναρτηση γιατι δεν εβγαλα ακομα ακρη.. Πρεπει λογω βαρους να την ρυθμισω στο 5 το υψηλοτερο. Ωστοσο το manual λεει να περιστρεψω μια ροδελα δεξιοστροφα και εκεινη ειναι το πιο σκληρο.. αντιθετα αν το κανω προς αριστερα θα ναι προς το 0...
    Εμενα ειναι τερμα δεξια ομως. Σε κατι βιντεο που ειδα στο ιντερνετ για μοτοσυκλετες ειδα να παιρνουν απο την εργαλειοθηκη που χουμε απο κατω ενα εργαλειο που ειναι σαν σπασμενο ενα περιεργο εργαλειο να το εφαπτουν στην αναρτηση και να το περιστρεφουν.. Και λεω εγω μηπως ρυθμιζεται ετσι τελικα??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της borgiriadis1
    Λογικά είναι ενα εργαλείο σαν μισοφέγγαρο που γυρνάει το ελατήριο απο κτ εγκοπές. Όσο σφίγγει η ανάρτηση συμπιέζεται το ελατήριο. Έχει κάποιο εύρος αλλά για πιο πληθωρικους ή γι αυτους που κάνουν συνέχεια ταξίδια διπλοί και με τη μηχανή φορτωμένη τοτε δεν καλύπτει το ελατήριο. Κ εγώ δλδ που είμαι λιγα κιλά κ η γυναίκα μου το ίδιο όταν φορτωνουμε τη μηχανή καταλαβαίνω οτι αλλάζει η συμπεριφορά τελείως.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από borgiriadis1 Προβολή μηνύματος
    Λογικά είναι ενα εργαλείο σαν μισοφέγγαρο που γυρνάει το ελατήριο απο κτ εγκοπές. Όσο σφίγγει η ανάρτηση συμπιέζεται το ελατήριο. Έχει κάποιο εύρος αλλά για πιο πληθωρικους ή γι αυτους που κάνουν συνέχεια ταξίδια διπλοί και με τη μηχανή φορτωμένη τοτε δεν καλύπτει το ελατήριο. Κ εγώ δλδ που είμαι λιγα κιλά κ η γυναίκα μου το ίδιο όταν φορτωνουμε τη μηχανή καταλαβαίνω οτι αλλάζει η συμπεριφορά τελείως.
    Ακριβως ειμαστε φορτωμενοι 250 κιλα πανω και οι 2.. δεν ξερω πως να το ρυθμισω

Σελίδα 8 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά VSTROM 650 10'
    από mariosf33 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2021, 22:46
  2. Αγορά μεταχειρισμένης Vstrom 650{ Tips για χρονολογία και ότι άλλο..}
    από michalios στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2019, 12:49
  3. Vstrom 650...ερωτήσεις-απορίες
    από mitridi_g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2007, 12:50
  4. Αγορα tdm900 ή Vstrom 650
    από feanor στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 19:54
  5. ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Vstrom 650
    από gianniotis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2006, 13:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ