Ναι λιώσανε πάρα πολύ γρήγορα. Αφου τις πήρες τωρα, βάλτες. Απλώς έχε το στο νου την επόμενη.
Αν δεις κι αποδείς με τα λαστιχα,σπρώχτα στην τελική τελείως μέσα και πάρε ενα σετ καινούρια αντίβαρα.
Ναι λιώσανε πάρα πολύ γρήγορα. Αφου τις πήρες τωρα, βάλτες. Απλώς έχε το στο νου την επόμενη.
Αν δεις κι αποδείς με τα λαστιχα,σπρώχτα στην τελική τελείως μέσα και πάρε ενα σετ καινούρια αντίβαρα.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακόμα, αυτό το λάστιχο μπαίνει ανάμεσα στο παξιμάδι κ το αντίβαρο..Στα αντίβαρα που ανέβασα το μαύρο είναι λάστιχο.. Πιστεύω να μην το πετάξεις.. Αυτό το λάστιχο σου λέμε να βγάλεις..Θα τα συναρμολόγησης και θα τα βάλεις κανονικά..Οπότε το έχεις βγαλμένο το ένα λάστιχο..Από την μεριά που έβγαλες αυτό το λάστιχο βάλε κάτι μακρύ να βγει από την άλλη μεριά κ μαζί πρέπει να βγει ένα λάστιχο κ δύο παξιμάδια..
Τα αντιβαρα περιεχουν κι αλλα πραματα δηλαδη?? Πχ τις μακροστενες βιδες και τσιμουχακια και λαστιχα?? Τοσα χρονια που αλλαζα σε παπια και σκουτερ δεν ειχε τοση ταλαιπωρειΑ! Τελος παντων αντιβαρα δεν ηθελα να παρω γιατι θα εβαζα μονο τα αυθεντικα και ειναι ακριβα.. τα αφτερμαρκετ υστερουν
Σαν ροδέλα μου φαίνεται κ παξιμάδι τετράγωνο που μπαίνει μέσα στην ροδέλα,κ την μηχανή να πλησιάσεις κ να χτυπήσεις το τιμόνι μπορεί κ να βγει.. Καθόλου ταλαιπωρία,αν δεν είχες ξεβιδωσεις τελείως την βίδα δεν θα γινόταν αυτό..
Κανε ενα αγκιστρακι με ενα κομμάτι χοντρό σύρμα (ατσάλινα) και πάλεψε το!Κάποια στιγμή θα βγει! Σε καμία περίπτωση μη προσπαθήσεις να το σπρωξεις μεσα για να βγει απο την άλλη! Το έχασες το παιχνίδι!
καθε μερα ...νεα μερα.
Καλά στην τελική αν σφινωσει τελείως βάλε 2 αντίβαρα καινούρια. Και την επόμενη μην τα ξεβιδωσεις τελείως. Ίσα που τα χαλαρώνεις και τα τραβάς έξω.
Καλημερα και χρονια πολλα.. Λοιπον To φτιαξα μονος μου τελικα και τζαμπα παρηγγειλα ανταλλακτικα γνησια και πληρωσα 30 ευρω μαζι με βιδα μεγαλυτερη σε μεγεθος απο την μαμα λογω χουφτων επειδη ειχε στραβωσει.. χρειαστηκε να ριξω μεσα wd 40 αλλα ξεσφηνωσε.. Το θεμα ειναι οτι το πηγα για πλυσιμο σε υποτιθεμενο αριστο μαγαζι απο αξιολογησεις και αυτος ο ατζαμης μαλλον ετριβε διχως αυριο το αντιβαρο νομιζοντας οτι ειναι τσιμεντωνενο και το χαλαρωσε και καθομουν μετα να βιδωνω για να μην πω για τις γρατζουνιες που μου κανε στο ταμπλο το καντραν αυτες τις ψιλες ψιλες που γινονταια αμα βαλεις χαρτι κουζινας..εκανα και γυαλισμα με αλοιφαδορο στα καπακια να καθαρισουν μου πε απο κατι σταμπες που υπηρχαν χρονια απο αλλο κατοχο και το αποτελεσμα ηταν καλο καπου 90%... Λεει δεν μπορουσε να τριψει παραπανω γιατι θα εφευγε το χρωμα..Τελος παντων μονος μου θα πλενω στο εξης δεν ξαναπαω πουθενα...
Και κατι αλλο που θελω να ρωτησω ειναι η προφορτιση για πισω αναρτηση γιατι δεν εβγαλα ακομα ακρη.. Πρεπει λογω βαρους να την ρυθμισω στο 5 το υψηλοτερο. Ωστοσο το manual λεει να περιστρεψω μια ροδελα δεξιοστροφα και εκεινη ειναι το πιο σκληρο.. αντιθετα αν το κανω προς αριστερα θα ναι προς το 0...
Εμενα ειναι τερμα δεξια ομως. Σε κατι βιντεο που ειδα στο ιντερνετ για μοτοσυκλετες ειδα να παιρνουν απο την εργαλειοθηκη που χουμε απο κατω ενα εργαλειο που ειναι σαν σπασμενο ενα περιεργο εργαλειο να το εφαπτουν στην αναρτηση και να το περιστρεφουν.. Και λεω εγω μηπως ρυθμιζεται ετσι τελικα??
Λογικά είναι ενα εργαλείο σαν μισοφέγγαρο που γυρνάει το ελατήριο απο κτ εγκοπές. Όσο σφίγγει η ανάρτηση συμπιέζεται το ελατήριο. Έχει κάποιο εύρος αλλά για πιο πληθωρικους ή γι αυτους που κάνουν συνέχεια ταξίδια διπλοί και με τη μηχανή φορτωμένη τοτε δεν καλύπτει το ελατήριο. Κ εγώ δλδ που είμαι λιγα κιλά κ η γυναίκα μου το ίδιο όταν φορτωνουμε τη μηχανή καταλαβαίνω οτι αλλάζει η συμπεριφορά τελείως.