Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Το μεγάλο Daytona είναι καιρός να αναβαθμιστεί ωστε μα γίνει ανταγωνιστικό (και όχι μόνο). Η Triumph επιτίθεται σε όλα τα μέτωπα και όλα δείχνουν οτι έχει ένα λαμπρό μέλλον.
Πολύ θα ήθελα να το οδηγήσω το Sprint ST. Και γω έχω διαβάσει (ξένα φόρουμ και περιοδικά) και ακούσει τα καλύτερα, σε βαθμό που μου έχει κινήσει την περιέργεια. Ίσως αυτή να είναι η μεθεπόμενη μηχανή μου.![]()
![]()
Αλλά το 675 γιατί το συγκρίνεις με το 750; Δεν νομίζω οτι τίθεται θέμα σύγκρισης. Απέχει πάρα πολύ το ένα απο το άλλο.
Πολύ καλά πληροφορημένουσ σας βρίσκω για τις Triumph......καμια πληροφορία για δωρεάν μηχανή ή τουλάχιστον 75% έκπτωση για όλους εμάς που την στηρίζαμε και πληρώναμε τα λάθη της τόσα χρόνια έχουμε?:a28: :a5:
Πέστα χρυσόστομε. Λοιπόν όποιος νέος πάρει Triumph να περάσει να αφήσει τίποτα και σε εμάς τους παλιούς. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
Πολύ καλά πληροφορημένουσ σας βρίσκω για τις Triumph......καμια πληροφορία για δωρεάν μηχανή ή τουλάχιστον 75% έκπτωση για όλους εμάς που την στηρίζαμε και πληρώναμε τα λάθη της τόσα χρόνια έχουμε?:a28: :a5:
![]()
![]()
Triple 1050![]()
Θα τα πώ τι θα ντραπώ?Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Πέστα χρυσόστομε. Λοιπόν όποιος νέος πάρει Triumph να περάσει να αφήσει τίποτα και σε εμάς τους παλιούς. :rotflmao:![]()
![]()
Για να πάρεις εσύ κύριε το ST το σωστό το το γρήγορο το στριφτερό το απροβλημάτιστο εχω στείλει μοτέρ στην Αγγλία και με φάγανε οι λογαριασμοί του τηλεφώνου. Εχω κράξει κόσμο για να βάλουν πίσω φτερό να μην μπιχλιάζει το αμορτισέρ και το έβαλα μόνος μου στο τέλος να το δούνε και να το καταλάβουν άσε τα μπροστινά ελατήρια και τα λάδια του μην πώ για τα αμορτισέρ και πολλά άλλα μικροπράγματα που εσύ θα βρείς έτοιμα επειδή εμείς πληρώσαμε με χρόνο και χρήμα........Για περάστε λοιπόν απο το ταμείο Βετεράνων χρηστών Triumph να κάνουμε λογαριασμό.......:rotflmao:
![]()
λεγε ρε χαμενε!!
τι; τι;;;
καλο;;;
γΛηγορο;;;
kawasaki???![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Ρε αυτός μας παίζει κάθε φορά,
το διασκεδάζει να χτυπάει εμάς το φιλοκάρδι μας....
Λεγε βρε.....![]()
Σωστα τα γράφεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
λεγε ρε χαμενε!!
τι; τι;;;
καλο;;;
γΛηγορο;;;
kawasaki???![]()
![]()
Άλλο καλό.....
Αλλο γλήγορο......
Αλλο Kawasaki.......![]()
ουπς μου φαίνεται οτι ξεκίνησα τον τρίτο παγκόσμιο.....:rotflmao:
![]()
Kawasaki ????
Ζ ????
![]()
![]()
![]()
Είπαμε....γρήγορο μηχανάκι ήθελα....![]()
![]()
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=19590