Σελίδα 9 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 407

Θέμα: ΑΓΟΡΑ vstrom 650 ερωτησεις

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Spar1991 Προβολή μηνύματος
    Καλημερα και χρονια πολλα.. Λοιπον To φτιαξα μονος μου τελικα και τζαμπα παρηγγειλα ανταλλακτικα γνησια και πληρωσα 30 ευρω μαζι με βιδα μεγαλυτερη σε μεγεθος απο την μαμα λογω χουφτων επειδη ειχε στραβωσει.. χρειαστηκε να ριξω μεσα wd 40 αλλα ξεσφηνωσε.. Το θεμα ειναι οτι το πηγα για πλυσιμο σε υποτιθεμενο αριστο μαγαζι απο αξιολογησεις και αυτος ο ατζαμης μαλλον ετριβε διχως αυριο το αντιβαρο νομιζοντας οτι ειναι τσιμεντωνενο και το χαλαρωσε και καθομουν μετα να βιδωνω για να μην πω για τις γρατζουνιες που μου κανε στο ταμπλο το καντραν αυτες τις ψιλες ψιλες που γινονταια αμα βαλεις χαρτι κουζινας..εκανα και γυαλισμα με αλοιφαδορο στα καπακια να καθαρισουν μου πε απο κατι σταμπες που υπηρχαν χρονια απο αλλο κατοχο και το αποτελεσμα ηταν καλο καπου 90%... Λεει δεν μπορουσε να τριψει παραπανω γιατι θα εφευγε το χρωμα..Τελος παντων μονος μου θα πλενω στο εξης δεν ξαναπαω πουθενα...
    Καλησπέρα κ καλή χρονιά.. Επειδή βλέπω ότι δεν έχεις κ πολύ υπομονή η χρόνο, δεν ξέρω,θα πρέπει να το πάρεις απόφαση πως άμα θες να έχεις μια σωστή μηχανή θα πρέπει με τα περισσότερα πράγματα να ασχολησε μόνος, πλέον με το ίντερνετ μπορείς εύκολα να βρεις απαντήσεις για τα περισσότερα,αρκεί να έχεις υπομονή να διαβάζεις κ να τα εφαρμόζεις,αν περιμένεις από συνεργεία-πλυντηρια να ασχοληθούν με την μηχανή σου σοβαρά,στο τέλος θα στο κάνουν μπουρδέλο.. Εκεί κατέληξα μετά από πολλές μηχανές κ πολλά συνεργεία.. Δεν υπάρχουν μπουρδέλο μηχανές αλλά μαλακές μαστόροι..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Γαντζοκλειδο λεγεται...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dorso Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα κ καλή χρονιά.. Επειδή βλέπω ότι δεν έχεις κ πολύ υπομονή η χρόνο, δεν ξέρω,θα πρέπει να το πάρεις απόφαση πως άμα θες να έχεις μια σωστή μηχανή θα πρέπει με τα περισσότερα πράγματα να ασχολησε μόνος, πλέον με το ίντερνετ μπορείς εύκολα να βρεις απαντήσεις για τα περισσότερα,αρκεί να έχεις υπομονή να διαβάζεις κ να τα εφαρμόζεις,αν περιμένεις από συνεργεία-πλυντηρια να ασχοληθούν με την μηχανή σου σοβαρά,στο τέλος θα στο κάνουν μπουρδέλο.. Εκεί κατέληξα μετά από πολλές μηχανές κ πολλά συνεργεία.. Δεν υπάρχουν μπουρδέλο μηχανές αλλά μαλακές μαστόροι..
    Τελικα δεν μου πες πως φτιαχνεται η ρυθμιση για τα αμορτισερ η εστω ενα λινκ να δω βιντεο.. εχω φαει τον κοσμο δεν βρισκω τιποτα.

Παλαιό μέλος
    Επισης ρε παιδια η οθονη του κοντερ σαν να μου φαινεται απο μεσα εκει στο μεσαιο οτι την εχει καψει ο ηλιος.. Αυτο πρεπει να αγοραστει ολο το κοντερ η υπαρχει ανταλλακτικο? Εχω κατσει σιγα σιγα και την σουλουπωνω γ αυτο ρωταω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Επισης ρε παιδια η οθονη του κοντερ σαν να μου φαινεται απο μεσα εκει στο μεσαιο οτι την εχει καψει ο ηλιος.. Αυτο πρεπει να αγοραστει ολο το κοντερ η υπαρχει ανταλλακτικο? Εχω κατσει σιγα σιγα και την σουλουπωνω γ αυτο ρωταω
    Για βαλε καμία φωτο!
    καθε μερα ...νεα μερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της borgiriadis1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dorso Προβολή μηνύματος
    Καλα ας μην το τζουβαλιαζουμε όμως. Κυρίως επειδή υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν μπορουμε να τα κάνουμε μόνοι μας (λόγω γνώσεων-χωρου-χρονου-καταλληλων εργαλειων).
    Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Πρέπει να ξέρεις να φτιάχνει μερικά πράγματα στη μηχανή σου. Και να μην μπορείς να το φτιάξεις το μηχανάκι σου καλό είναι να ξέρεις κάποια πράγματα μην σε παίρνει κορόιδο ο κάθε μάστορας.

Δεν μπορώ να καταλάβω αλλά απ' ότι ξέρω να καντράν πάνε fix.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ Προβολή μηνύματος
    Για βαλε καμία φωτο!
    Το ψαξα φιλε.. ειναι η μεσαια οθονη μονο.. λεγεται καμμενη οθονη κοντερ απο ηλιο.. υπαρχουν πολλα σχετικα για αυτο στο διαδικτυο απο αλλους..
    Δυστυχως αλλαζει λενε μονο αν το αντικαταστησεις ολο το κοντερ που κανει πανω απο 300 ευρω.. το αριστερα και δεξια ειναι οκ γιατι δεν ειναι οθονη αλλα τζαμακι..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ Προβολή μηνύματος
    Για βαλε καμία φωτο!
    Επισης μηπως ξερεις εσυ πως ρυθμιζεται η πισω αναρτηση?

Παλαιό μέλος
    εχει υδραυλικη προφορτιση. οτι λεει το μανουαλ. δεν βαζεις γαντζόκλειδο σε υδραυλικη.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    εχει υδραυλικη προφορτιση. οτι λεει το μανουαλ. δεν βαζεις γαντζόκλειδο σε υδραυλικη.
    Και τοτε στα εργαλεια γιατι υπαρχει γαντζοκλειδο? Οσο για το manual λεει απλα καντο δεξια η αριστερα ( την ροδελα) στο κεντρο της εχει μια βιδα που δεν ξεβιδωνει με τιποτα.. πρεπει πρωτα να την ξεβιδωσω η απλα περιστρεφω ροδελα?

Παλαιό μέλος
    Και τοτε στα εργαλεια γιατι υπαρχει γαντζοκλειδο? Οσο για το manual λεει απλα καντο δεξια η αριστερα ( την ροδελα) στο κεντρο της εχει μια βιδα που δεν ξεβιδωνει με τιποτα.. πρεπει πρωτα να την ξεβιδωσω η απλα περιστρεφω ροδελα?
    πες μου ακριβώς ποιο μηχανάκι εχεις. μοντέλο κτλ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Επισης μηπως ξερεις εσυ πως ρυθμιζεται η πισω αναρτηση?
    Όχι δε ξέρω γι'αυτό δε σου έχω απαντήσει! Αλλά παρακολουθώ τα θέματα σου γιατί κοντά σε σένα μαθαίνω κι εγώ
    καθε μερα ...νεα μερα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    πες μου ακριβώς ποιο μηχανάκι εχεις. μοντέλο κτλ
    Εχω vstrom 650 2008

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Μισό για να καταλάβουμε. Η ροδέλα που αναφέρεσαι είναι στα δεξιά της μηχανής λίγο πιο πάνω από τον πατητήρα που βγαίνει λίγο κατά έξω?

Edit: Τώρα είδα το ποστ #118.
    Όχι δεν χρειάζεσαι γαντζόκλειδο,απλά περιστρέφεις τη ροδέλα προς τα δεξιά.Αφού όμως είναι ήδη τέρμα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

Γιατί όμως βγάζεις το συμπέρασμα ότι δεν σου αρκεί η προφόρτιση? Κοπανάει στις λακούβες η μηχανή? 'Κάθεται' πολύ όταν είσαι επάνω? Τι παρατηρείς δηλαδή?
    Τελευταία τροποποίηση από karellen; 03/01/2022 στις 08:47.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Γενικότερα θα βοηθούσαν οι φωτογραφίες καθώς βλέπω πως κάποιες από τις περιγραφές δεν είναι σαφής. Αυτό θα βοηθούσε όχι μόνο εμάς για να καταλάβουμε αλλά και τον ίδιον στην καθοδήγηση του.

Σελίδα 9 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά VSTROM 650 10'
    από mariosf33 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2021, 22:46
  2. Αγορά μεταχειρισμένης Vstrom 650{ Tips για χρονολογία και ότι άλλο..}
    από michalios στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2019, 12:49
  3. Vstrom 650...ερωτήσεις-απορίες
    από mitridi_g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2007, 12:50
  4. Αγορα tdm900 ή Vstrom 650
    από feanor στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 19:54
  5. ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Vstrom 650
    από gianniotis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2006, 13:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ