Σελίδα 12 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 407

Θέμα: ΑΓΟΡΑ vstrom 650 ερωτησεις

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Στις 200Κ χλμ άλλαξε την ρε συ,μην είσαι θύμα...
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Στις 200Κ χλμ άλλαξε την ρε συ,μην είσαι θύμα...
    Η αλυσιδα αν δεν σπασει δεν αλλαζεται. ΝΟΜΟΣ.. Περα απο την πλακα εχει στις ακρες σκουρια στο κεντρο ειναι οκ αν δεις. Η σκουρια ειναι επιφανειακη. Δεν ξερω αν ο προηγουμενος την ειχε αλλαξει ποτε απλα δεν αναφερεται καποια αλλαγη στο μπουκ και ετσι υπεθεσα οτι εχει 75000

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Άμα σου σπάσει η αλυσίδα στον δρόμο και μπλοκάρει ο πίσω τροχός μάντεψε που θα φας τα λεφτά σου.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Άμα σου σπάσει η αλυσίδα στον δρόμο και μπλοκάρει ο πίσω τροχός μάντεψε που θα φας τα λεφτά σου.
    Μου χε σπασει σε παπι παλια και δεν εγινε τιποτα απλα αλλαξα αλυσιδα.. ουτε μαγκωσε πουθενα.. οι περισσοτεροι αν δεις σε φορουμ εχουν σκουριασμενες αλυσιδες ακομα και ενα 6 μηνο μετα την αγορα. Η επιφανειακη σκουρια δεν λεει τιποτα! Χωρια οτι το πασχα που εχω σκοπο να την αλλαξω το πολυ να χω κανει 500 χλμ.. την εχω μονο για σαββατοκυριακα και αν δεν βρεχει μονο

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Spar1991 Προβολή μηνύματος
    Μου χε σπασει σε παπι παλια και δεν εγινε τιποτα απλα αλλαξα αλυσιδα.. ουτε μαγκωσε πουθενα.. οι περισσοτεροι αν δεις σε φορουμ εχουν σκουριασμενες αλυσιδες ακομα και ενα 6 μηνο μετα την αγορα. Η επιφανειακη σκουρια δεν λεει τιποτα! Χωρια οτι το πασχα που εχω σκοπο να την αλλαξω το πολυ να χω κανει 500 χλμ.. την εχω μονο για σαββατοκυριακα και αν δεν βρεχει μονο
    Αρα εισαι απο αυτούς που τις σπάνε τις αλυσίδες!
    Χωρίς πλάκα τώρα, αν σου κοπεί η αλυσίδα εκτός της τούμπας που καραδοκεί, υπαρχει σοβαρή πιθανότητα να σου ραγίσει το καρτερ και να ψαχνεις μετά για μοτέρ.
    Εσυ κανονιζεις.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Χωρίς πλάκα τώρα, αν σου κοπεί η αλυσίδα εκτός της τούμπας που καραδοκεί, υπαρχει σοβαρή πιθανότητα να σου ραγίσει το καρτερ και να ψαχνεις μετά για μοτέρ.
    Εσυ κανονιζεις.
    Κοιτα τωρα εχω να βγαλω το διπλωμα μετα εχω αλυσιδογραναζα λαστιχα και μεγαλο σερβις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της borgiriadis1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Εσυ κανονιζεις.
    +1000
    Εμένα μου έτυχε και ευτυχώς το ράγισμα ήταν μικρό και ας πούμε τη γλυτωσα με κόλληση +αλυσιδογραναζα. Και η αλυσίδα σε σχέση με αυτή του παιδιού ήταν 100φορες καλύτερη και με μόνο 15000χλμ. Και βέβαια ήμουν εξερετικα τυχερός που ενώ φρακαρε ο τροχός δεν έπεσα (ευθεία με λίγα χλμ και πολύ τύχη).

Και βέβαια πρέπει να αλλάξεις τώρα και μετά στις 100.000 να ξαναλλαξεις. Και κοίτα και τα ρουλεμάν τροχού γτ αν η αλυσίδα δεν αλλάχτηκε ποτέ φαντάζομαι πως θα είναι κ αυτά.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από borgiriadis1 Προβολή μηνύματος
    +1000
    Εμένα μου έτυχε και ευτυχώς το ράγισμα ήταν μικρό και ας πούμε τη γλυτωσα με κόλληση +αλυσιδογραναζα. Και η αλυσίδα σε σχέση με αυτή του παιδιού ήταν 100φορες καλύτερη και με μόνο 15000χλμ. Και βέβαια ήμουν εξερετικα τυχερός που ενώ φρακαρε ο τροχός δεν έπεσα (ευθεία με λίγα χλμ και πολύ τύχη).

Και βέβαια πρέπει να αλλάξεις τώρα και μετά στις 100.000 να ξαναλλαξεις. Και κοίτα και τα ρουλεμάν τροχού γτ αν η αλυσίδα δεν αλλάχτηκε ποτέ φαντάζομαι πως θα είναι κ αυτά.
    Μολις μπορεσω φιλε θα παω να την αλλαξω.. τωρα δεν περισσευουν δυστυχως.. ωστοσο σε ευχαριστω για την συμβουλη δεν θα το ξανα αμελησω.. τα ρουλεμαν τροχου ξερεις ποσο πανε??

Μέλος
    Κοιτα το βαλα τερμα δεξια για να μην ειναι σοβρακο τωρα θα δειξει πως θα ειναι η εμπειρια. Οσο για τον πλαστικο ρυθμιστη δεν γυρναει ουτε με αιτηση στα κεπ. Μιλαμε ειναι μαγκωμενος τερμα και η βιδα που τον κραταει στο κεντρο δεν ξεβιδωνει ουτε με ταναλια. Θα παω σημερα να ριξω ενα κιλο wd40 μπας και δω προκοπη
    Να υποθέσω την μηχανή την είχες στο διπλό σταντ?.. Γενικά μην βάζεις κ τόσο πολύ δύναμη γιατί εύκολα μπορείς να κάνεις ζημιά..

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Εμενα μου κανει εντύπωση που ασχολουνται ακομη σε αυτο το thread, ειναι πολυ καλα παιδια οι συμφορουμιτες

Αδερφε του '91 οταν μπαινεις σε μια συζητηση σε καφενείο ή φορουμ να ρωτησεις για να μαθεις, να παρεις γνωση δηλαδη, γιατι δεν σου αρκουν οι χιλιαδες πληροφορίες του ιντερνετ και θελεις καποιος να χασει το χρονο του βρίσκοντας πληροφορίες προσαρμοσμένες για εσενα μονο. Τοτε σεβουμενος τον χρονο τους, απορροφας σα σφουγγαρι τις πληροφοριες και εισαι ευγνώμον.
    Αποψεις τυπου, δεν κανω αυτο ή εκείνο ή ρισκαρω αυτο ή το αλλο ειναι απογοητευτικές για να συνεχίσουν να σε βοηθήσουν στα θεματα που αντιμετωπίζεις ως νεοπας στο χωρο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Εμενα μου κανει εντύπωση που ασχολουνται ακομη σε αυτο το thread, ειναι πολυ καλα παιδια οι συμφορουμιτες

Αδερφε του '91 οταν μπαινεις σε μια συζητηση σε καφενείο ή φορουμ να ρωτησεις για να μαθεις, να παρεις γνωση δηλαδη, γιατι δεν σου αρκουν οι χιλιαδες πληροφορίες του ιντερνετ και θελεις καποιος να χασει το χρονο του βρίσκοντας πληροφορίες προσαρμοσμένες για εσενα μονο. Τοτε σεβουμενος τον χρονο τους, απορροφας σα σφουγγαρι τις πληροφοριες και εισαι ευγνώμον.
    Αποψεις τυπου, δεν κανω αυτο ή εκείνο ή ρισκαρω αυτο ή το αλλο ειναι απογοητευτικές για να συνεχίσουν να σε βοηθήσουν στα θεματα που αντιμετωπίζεις ως νεοπας στο χωρο.
    Οπως και εγω δεν θα χα θεμα να συμβουλεψω καποιον να κανει κατι ασχετως αν το κανει ετσι υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν τετοια κολληματα. Εσυ αν δεν θες δεν απαντας εγω θα απανταω αν δω καποιον που θελει βοηθεια και ξερω να την δωσω. Δεν ειναι υποχρεωμενος καποιος να κανει κατι επειδη του το παν. 100 διαφορετικα πραματα θα δεις. Οσο για το αν το κανω πχ για τα αλυσιδογραναζα αν διαβασες ηταν χιουμορ και το διευθετουμε εκει που λεμε " περα απο την πλακα". Εδω μεσα κανουμε και την πλακα μας δεν ειμαστε σοβαροι.. Σοβαρος ειμαι σε ελαχιστα πραματα στην ζωη μου και ελπιζω να μην γινω ποτε "ΣΟΒΑΡΟΣ". ΟΣΟ για το αν σεβομαι τι μου λενε δεν κοροιδεψα ουτε μιλησα ασχημα σε καποιον ουτε καποιος παραπονεθηκε. Το φορουμ εδω μεσα πλην ελαχιστων που εχουν αρνητικη διαθεση ειναι εξαιρετικο. Θα ρωταω συνεχεια πραγματα και θα μαθαινω οπως μαθαινουν κι αλλοι .

Παλαιό μέλος
    απίθανο να εχει 75κ η αλυσίδα. δεν βγάζουν τοσα ακόμα και με τρελλη συντήρηση. επισης απίθανο να εχει 75κ το μηχανάκι αυτο με τοση σκουρια εκτος αν ήταν σε νησι η μάλλον μέσα σε βαρκα.

η αλυσίδα θελει αλλαγη οταν θέλει αλλαγη γιατι "άνοιξε" και οχι λογω σκουριάς που μπορει να ειναι οντως επιφανειακή. Η προφόρτιση δεν γυρναει γιατι έχει κολλήσει το κολλάρο στο σωμα του αμορτισερ λογικά. ριξε οτι βρεις αλλα γιατι να την πειράξεις? μια χαρα στη μεση ειναι. ποσα κιλα είσαι? οι μισοι κατοχοι μοτοσυκλετών δεν εχουν υδραυλική ουτε καν γαντζόκλειδο στα εργαλεια και δεν την ακούμπησαν ποτε. αν εισαι εντός του εύρους 75-90κιλα μην ασχολησαι με το αμορτισερ και ειδικά με την προφόρτιση. τουλάχιστον οχι ακομη.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    απίθανο να εχει 75κ η αλυσίδα. δεν βγάζουν τοσα ακόμα και με τρελλη συντήρηση. επισης απίθανο να εχει 75κ το μηχανάκι αυτο με τοση σκουρια εκτος αν ήταν σε νησι η μάλλον μέσα σε βαρκα.

η αλυσίδα θελει αλλαγη οταν θέλει αλλαγη γιατι "άνοιξε" και οχι λογω σκουριάς που μπορει να ειναι οντως επιφανειακή. Η προφόρτιση δεν γυρναει γιατι έχει κολλήσει το κολλάρο στο σωμα του αμορτισερ λογικά. ριξε οτι βρεις αλλα γιατι να την πειράξεις? μια χαρα στη μεση ειναι. ποσα κιλα είσαι? οι μισοι κατοχοι μοτοσυκλετών δεν εχουν υδραυλική ουτε καν γαντζόκλειδο στα εργαλεια και δεν την ακούμπησαν ποτε. αν εισαι εντός του εύρους 75-90κιλα μην ασχολησαι με το αμορτισερ και ειδικά με την προφόρτιση. τουλάχιστον οχι ακομη.
    Ειμαι 135 κιλα και οι φιλοι μου καπου στα 100 για αυτο ασχολουμαι γιατι κανει γκαπ..
    Οσο για τα χιλιομετρα δεν εχει να λεει τοσο η σκουρια γιατι ειναι σε συγκεκριμενα σημεια και ελαχιστα δηλαδη τι ενα μηχανακι που αγοραστηκε το 2008 και το 2022 δεν εχει σκουρια ενω ενα αλλο ιδιας χρονολογιας εχει παει ν απει οτι εκανε πιο πολλα χιλιομετρα??? Αυτο εχει να κανει με την χρονολογια.. Η σκουρια δεν εμφανιζεται με ποσα χιλιομετρα εχεις κανει αλλα με το τι συνθηκες επικρατουν. Το μηχανακι εχει μπουκ σερβις κανονικα που δειχνει τα παντα..εχω δει και τα κτεο ολα κομπλε. Οποτε αυτο δεν με προβληματιζει με τα χιλιομετρα ισα ισα ειναι και αρκετουτσικα.. Ενα tdm που χα με 55.000 χλμ ειχε σκουριες σε σημεια οπως δισκοπλακες και κατι αλλα και αυτο ηταν εξακριβωμενο στο οτι δεν ειχε γυρισμενα χιλιομετρα!
    Τελευταία τροποποίηση από Spar1991; 05/01/2022 στις 12:27.

Παλαιό μέλος
    Ειμαι 135 κιλα και οι φιλοι μου καπου στα 100 για αυτο ασχολουμαι γιατι κανει γκαπ..
    Οσο για τα χιλιομετρα δεν εχει να λεει τοσο η σκουρια γιατι ειναι σε συγκεκριμενα σημεια και ελαχιστα δηλαδη τι ενα μηχανακι που αγοραστηκε το 2008 και το 2022 δεν εχει σκουρια ενω ενα αλλο ιδιας χρονολογιας εχει παει ν απει οτι εκανε πιο πολλα χιλιομετρα??? Αυτο εχει να κανει με την χρονολογια.. Η σκουρια δεν εμφανιζεται με ποσα χιλιομετρα εχεις κανει αλλα με το τι συνθηκες επικρατουν. Το μηχανακι εχει μπουκ σερβις κανονικα που δειχνει τα παντα..εχω δει και τα κτεο ολα κομπλε. Οποτε αυτο δεν με προβληματιζει με τα χιλιομετρα ισα ισα ειναι και αρκετουτσικα.. Ενα tdm που χα με 55.000 χλμ ειχε σκουριες σε σημεια οπως δισκοπλακες και κατι αλλα και αυτο ηταν εξακριβωμενο στο οτι δεν ειχε γυρισμενα χιλιομετρα!
    τα στρομ δεν σκουριάζουν έυκολα. αν δεν εχει υπερβολική υγρασια εκει που το παρκαρει ο κατοχος σημαινει οτι εχει φαει πολύ βροχη. υποθέτω (κακώς ίσως) οτι δεν ειναι παρκαρισμένο στη βροχη αρα τρωει βροχη κάνοντας χλμ. δεν εχει σημασια, απλα κουβενατα να γινετε.

με 135 κιλα η προφόρτιση δεν κανει τίποτα. θες ελατηριο χθες. οταν εχεις λεφτα παρε μια αναρτηση καινουργια γιατι αυτο δεν αξίζει την αλλαγη ελατηριου.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Ελατήριο άφησε το ίδιο δεν χρειαζόταν αλλαγή,μόνο τα λάδια μέσα.
    Μάλλον το συγκεκριμένο αμορτισέρ ήταν βατό στην επισκευή του γι αυτό και το χαμηλό κόστος,είναι άλλα που είναι 'σφραγισμένα' και θέλουν παραπάνω δουλειά για να ανοιχτούν.
    Εχεις δικιο...το δικο μου ηταν σφραγισμενο...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Σελίδα 12 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά VSTROM 650 10'
    από mariosf33 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2021, 22:46
  2. Αγορά μεταχειρισμένης Vstrom 650{ Tips για χρονολογία και ότι άλλο..}
    από michalios στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2019, 12:49
  3. Vstrom 650...ερωτήσεις-απορίες
    από mitridi_g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2007, 12:50
  4. Αγορα tdm900 ή Vstrom 650
    από feanor στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 19:54
  5. ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Vstrom 650
    από gianniotis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2006, 13:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ