Σελίδα 13 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 407

Θέμα: ΑΓΟΡΑ vstrom 650 ερωτησεις

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    τα στρομ δεν σκουριάζουν έυκολα. αν δεν εχει υπερβολική υγρασια εκει που το παρκαρει ο κατοχος σημαινει οτι εχει φαει πολύ βροχη. υποθέτω (κακώς ίσως) οτι δεν ειναι παρκαρισμένο στη βροχη αρα τρωει βροχη κάνοντας χλμ. δεν εχει σημασια, απλα κουβενατα να γινετε.

με 135 κιλα η προφόρτιση δεν κανει τίποτα. θες ελατηριο χθες. οταν εχεις λεφτα παρε μια αναρτηση καινουργια γιατι αυτο δεν αξίζει την αλλαγη ελατηριου.
    Η αλλαγη εχει στο 800αρι δεν συμφερει..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Spar1991 Προβολή μηνύματος
    Η αλλαγη εχει στο 800αρι δεν συμφερει..
    βρίσκεις και με 500 η μετοχειρο στα 300 και αλλάζεις ελατηριο. Ψαξιμο θέλει. η επισκευη συν ελατηριο σε αυτο θα παει σίγουρα 200. Πάντως αν ξεκολήσει και το σφιξεις τερμα θα ειναι κομπλε τωρα που το σκέφτομαι γιατι το τερμα σχικτο στο dl ειναι για 2καβαλο και φορτιο οπότε εισαι μεσα.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Το ελατήριο στο πίσω αμορτισέρ είναι πολύ σπάνιο έως απίθανο στα 75.000 χλμ να έχει καταπονηθεί και να θέλει αντικατάσταση.
    Τα λάδια ναι, επιβάλλεται να αλλαχθούν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Το ελατήριο στο πίσω αμορτισέρ είναι πολύ σπάνιο έως απίθανο στα 75.000 χλμ να έχει καταπονηθεί και να θέλει αντικατάσταση.
    Τα λάδια ναι, επιβάλλεται να αλλαχθούν.
    Mα δεν εχει καταπονηθει. Εγω οταν οδηγαω δεν εχω θεμα μονος μου ολα καλα.. το θεμα ειναι οταν βαζω ατομο πισω καπου στα 100 κιλα!

Παλαιό μέλος
    βρίσκεις και με 500 η μετοχειρο στα 300 και αλλάζεις ελατηριο. Ψαξιμο θέλει. η επισκευη συν ελατηριο σε αυτο θα παει σίγουρα 200. Πάντως αν ξεκολήσει και το σφιξεις τερμα θα ειναι κομπλε τωρα που το σκέφτομαι γιατι το τερμα σχικτο στο dl ειναι για 2καβαλο και φορτιο οπότε εισαι μεσα.
    Κοιτα θα δω πως θα παει τωρα με τα σφιξιματα γιατι γενικα δεν εχω θεμα στο μονοκαβαλο αλλα στο δικαβαλο εχω θεμα μς βαρυ ατομο που κανει κατι γκαπ το διπλο σταντ για πλακα.. Εγω τωρα την βιδα αποσβεσης την πηγα τερμα δεξια.. ηταν στο σοφτ τερμα αριστερα. Ισως να φταιγε και αυτο. Θα δω ομως και την κολλημενη ροδελα

Παλαιό μέλος
    Παιδια τελικα δεν καταφερα να ξεβιδωσω την ροδελα την μαυρη της προφορτισης.. Εριξα μπολικο wd40 αλλα τιποτα μονο τα χερια μου καταφερα να φαω με το κατσαβιδι. Μαλλον εχει κολλησει για τα καλα ισως να θελει βιδολογο δεν ξερω

Παλαιό μέλος
    Κοιτα θα δω πως θα παει τωρα με τα σφιξιματα γιατι γενικα δεν εχω θεμα στο μονοκαβαλο αλλα στο δικαβαλο εχω θεμα μς βαρυ ατομο που κανει κατι γκαπ το διπλο σταντ για πλακα.. Εγω τωρα την βιδα αποσβεσης την πηγα τερμα δεξια.. ηταν στο σοφτ τερμα αριστερα. Ισως να φταιγε και αυτο. Θα δω ομως και την κολλημενη ροδελα
    σιγουρα οχι. δεν κανει τίποτα η αποσβεση επαναφοράς μέχρι να τερματήσει το αμορτισερ και να αρχίσει να επιστρέφει πισω. γιαυτο λέγεται επαναφοράς.

Παλαιό μέλος
    σιγουρα οχι. δεν κανει τίποτα η αποσβεση επαναφοράς μέχρι να τερματήσει το αμορτισερ και να αρχίσει να επιστρέφει πισω. γιαυτο λέγεται επαναφοράς.
    Δεν λεγεται επαναφορας αλλα αποσβεσης κραδασμων. Που σημαινει οτι τωραα αν πεσω σε λακουβα δεν θα ναι σοβρακο αλλα τσιμεντο

Μέλος
    Δεν λεγεται επαναφορας αλλα αποσβεσης κραδασμων. Που σημαινει οτι τωραα αν πεσω σε λακουβα δεν θα ναι σοβρακο αλλα τσιμεντο
    Υπάρχει :
    Απόσβεση Επαναφοράς
    και
    Απόσβεση Συμπίεσης,
    τίποτα άλλο..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dorso Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει :
    Απόσβεση Επαναφοράς
    και
    Απόσβεση Συμπίεσης,
    τίποτα άλλο..
    νομίζω τρολλαρει πλεον

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Υπάρχει και η απόσβεση κραδασμων κάτω κρανίου όταν το κάτω κεφάλι κουνιέται πιο πολύ απ' το πάνω.

Παλαιό μέλος
    νομίζω τρολλαρει πλεον
    Δεν τρολαρω απλα ετσι το αναφερει στο μανουαλ.. Δεν ξερω αν επαναφορα εννοεις της αποσβεσης .μαλλον ειναι το ιδιο πραγμα για να λες οτι τρολαρω αλλα πιστεψε με δεν το κανα επιτηδες

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει και η απόσβεση κραδασμων κάτω κρανίου όταν το κάτω κεφάλι κουνιέται πιο πολύ απ' το πάνω.
    Φιλε στο manual γραφει αποσβεσης οχι επαναφορας για αυτο το πα ετσι.. Και δεν ηξερα αν ειναι το ιδιο πραγμα..

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    βρε μάστορα την μια κοτσάνα μετά την άλλη... στραβωθήκαμε, δείξε μας λίγο έλεος...
    πάρε και διάβασε, αν δεν το έχεις, κοπυ πειστ στο γοογλη τρανσλαιτορ

https://www.rideapart.com/features/2...ssion-damping/

https://www.motorcyclistonline.com/s...about-damping/

https://www.jpcycles.com/common-trea...ound-explained

https://lifeatlean.com/teach-me-susp...g-adjustments/
    you rise you fall you're down then you rise again

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Για να γνωρίζεις, εκτός από την απόσβεση συμπίεσης υπάρχει και απόσβεση επαναφοράς. Να το πούμε χοντρικά, η πρωτη ρυθμίζει το πόσο προοδευτικά θα συμπιέζεται το αμορτισερ σε μια ανωμαλία και η δεύτερη το πόσο θα επανέρχεται στην αρχική του θέση (rebound) .Ειδικά η αποσβ. επαναφοράς απαντάται μόνο σε μοτοσυκλετες που την χρειάζονται, πχ πίστα.

Συνοψίζοντας 1.προφορτιση του ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ διαθέτουν σχεδόν όλες οι μοτό (για τα δικάβαλα) 2.Αποσβεση συμπίεσης ΤΟΥ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ, που να ρυθμίζεται, οι περισσότερες μεσαίου κόστους και πάνω, 3. Απόσβεση ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ελάχιστες και εξειδικευμένες μοτοσυκλετες, το δικό σου Β στρομ δεν έχει φυσικά αλλά ούτε και το δικό μου GS, δεν την χρειάζονται.

Σελίδα 13 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά VSTROM 650 10'
    από mariosf33 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2021, 22:46
  2. Αγορά μεταχειρισμένης Vstrom 650{ Tips για χρονολογία και ότι άλλο..}
    από michalios στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2019, 12:49
  3. Vstrom 650...ερωτήσεις-απορίες
    από mitridi_g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2007, 12:50
  4. Αγορα tdm900 ή Vstrom 650
    από feanor στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 19:54
  5. ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Vstrom 650
    από gianniotis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2006, 13:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ