Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 81

Θέμα: ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑΙΝΙΑ!!!!! Dvd

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Μου αρεσε το κοινωνικο δραμα με τον Ξανθοπουλο "Μανα δεν μου κολαν τα ενσυμα" Μηλαμε για πολυ κλαμα
    Οπως επισης η περιπετεια αμερικανικης παραγωγης "Ενα στραγαλι στον κατηφορο" το οποιο σε κραταει με ενα σασπενς μεχρι την τελευταια σκηνη.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ο μοναδικος ζεν-πρεμιε του Ελληνικου κινηματογραφου....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gousgounis.jpg 
Προβολές:	204 
Μέγεθος:	20,9 KB 
ID:	39674

Τρελος Enduras Το avatar του/της LanosXR125
    Eurotrip
    Motocross
    Bikerboyz
    Monte Cristo
    The Godfather
    The Scarfase
    Ypothesi Karlito
    kai olla ta Star Wars kai ta 6
    Της μηχανης μου σαν ακουω να μουγκριζει το μοτερ,
    νιωθω στα συνεφα μεγαλος καμικαζι.

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από billgeo
    Ωραιος...
    Διαβασε (αν δεν το εχεις κανει) το Χρησιμα Αντικειμενα (Needful Things), απο τα καλυτερα του King!

(εχει βγει και σε ταινια, για να μην με λετε και spamer! )

παρε να διαβασεις το ''καλοκαιρι της διαφθορας''.ολα τα λεφτα οπως και το ''νυχτεριτες'' μικροτερης βεβαια εμβελειας βιβλιο απο το πρωτο.
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Νέο μέλος Το avatar του/της dimperd7
    "Two for the money"
    Κορυφαίο!!! Είναι το καινούριο το Al Pacino

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ
    ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ
    Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ
    Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ
    ΝΟ ΜΑΝΣ ΛΑΝΤ
    ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΣΤΥΛΕΤΑ
    Ο ΗΡΩΑΣ
    ΣΤΗΝ ΡΑΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
    Ο ΚΥΒΟΣ
    ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ
    ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ
    9 ΚΟΥΙΝΣ
    ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ
    ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟΣ
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ
    ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ
    ΤΡΕΞΕ ΛΟΛΑ ΤΡΕΞΕ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

δεν βαζετε και τις πιο μ@λ@κια ταινιες που ειδατε??? η πεταξατε τα λεφτα σας στο σινεμα??

bikerboyz..........:a14:

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    παρε να διαβασεις το ''καλοκαιρι της διαφθορας''.ολα τα λεφτα οπως και το ''νυχτεριτες'' μικροτερης βεβαια εμβελειας βιβλιο απο το πρωτο.
    Πιστεύω οτί από King δεν μου έχουν ξεφύγει και πολλά, ούτε κάν κάποια διηγήματα που εξέδωσε σε ανύποπτο χρόνο. Ακόμα και το ``ride the bullet`` που βγήκε μόνο στην πολύ κουραστική μορφή ενός e-book, πρόλαβα να το διαβάσω ,μόλις 2 μέρες αφότου είχε βγεί...

Τα αγαπημένα μου πάντως ,που τα διαβάζω ανά τακτά διαστήματα είναι : Το σκυλί της πολαροϊντ, Καρδιές στην Ατλαντίδα, Το παιχνίδι του Τζέραλντ, Σάλεμς Λοτ (οι περισσότεροι το ξέρουν υπό μορφή διηγήματος με τίτλο Τζερούσαλεμς λοτ, αλλά έχει βγεί και σε κανονικό βιβλίο), Ονειροπαγίδα και το φοβερό και τρομερό ``The Shining``...

Επίσης για όσους αγαπούν αυτόν τον συγγραφέα, καλό θα είταν να ψάξουν και να βρούν την σειρά ``The Dark tower``. Δεν έχει πολυκυκλοφορήσει στην Ελλάδα και το βρίσκεις δύσκολα. Αποτελείται από 7 βιβλία ,με τον ίδιο κεντρικό χαρακτήρα ( Roland the gunslinger) . Εδώ ο King παραδίδει μαθήματα φαντασίας και μυθοπλασίας. Ένας μοντέρνος Τόλκιεν!!!
    Διαβάστε τα οπωςδήποτε...

-----------------------------------------------------------------------------
    Και για να μη λένε οτί Spammaroume,
    η ταινία που με έκανε να κλαίω τα λεφτάκια μου που έδωσα στο εισητήριο, είταν το Torque !!!
    vrooommmmm!!!

BAKALISTIC SYSTEMS S.A. Το avatar του/της billgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    Για βιβλια εδω!
    http://www.moto.gr/forums/showthread...873#post312873

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
    Συμφωνώ οτί ``χάνει`` αρκετά από το βιβλίο, αλλά σίγουρα η καλύτερη μεταφορά του King στην μεγάλη οθόνη.!!!
    Και το βιβλίο το έχω διαβάσει και φανατικός αναγνώστης του Steven King είμαι!
    ο King ειναι
    ειδικα αν διαβαζεις τα βιβλια του στα αγγλικα ειναι ΟΛΑ τα λεφτα!!

το Misery δε σου αρεσε ως ταινια???
    το original α-μηχανο™ μελος

o ruhl exei simetria Το avatar του/της lopi
    Πιστεύω οτί από King δεν μου έχουν ξεφύγει και πολλά, ούτε κάν κάποια διηγήματα που εξέδωσε σε ανύποπτο χρόνο. Ακόμα και το ``ride the bullet`` που βγήκε μόνο στην πολύ κουραστική μορφή ενός e-book, πρόλαβα να το διαβάσω ,μόλις 2 μέρες αφότου είχε βγεί...

Τα αγαπημένα μου πάντως ,που τα διαβάζω ανά τακτά διαστήματα είναι : Το σκυλί της πολαροϊντ, Καρδιές στην Ατλαντίδα, Το παιχνίδι του Τζέραλντ, Σάλεμς Λοτ (οι περισσότεροι το ξέρουν υπό μορφή διηγήματος με τίτλο Τζερούσαλεμς λοτ, αλλά έχει βγεί και σε κανονικό βιβλίο), Ονειροπαγίδα και το φοβερό και τρομερό ``The Shining``...

Επίσης για όσους αγαπούν αυτόν τον συγγραφέα, καλό θα είταν να ψάξουν και να βρούν την σειρά ``The Dark tower``. Δεν έχει πολυκυκλοφορήσει στην Ελλάδα και το βρίσκεις δύσκολα. Αποτελείται από 7 βιβλία ,με τον ίδιο κεντρικό χαρακτήρα ( Roland the gunslinger) . Εδώ ο King παραδίδει μαθήματα φαντασίας και μυθοπλασίας. Ένας μοντέρνος Τόλκιεν!!!

η ταινία που με έκανε να κλαίω τα λεφτάκια μου που έδωσα στο εισητήριο, είταν το Torque !!!
    Poli KING akouo kai xairomai giati eimai fanatikos edo kai arketa xronia kai exo kai polla vivlia.....to THE SHINING einai para poli kalo opos omos kai TO AUTO pou san vivlio se kanei na xezesai pano sou...

kaloutsika einai kai to KOUTZO,THE FOG,nixterini ptisi 29,stasou plai mou,KRISTIN,ME8ODOS ANAPNOON kai to FILAXTO pou egine se sinergasia me ton peter straub.

File mou little john emena to mono pou den mou arese einai to skili tis polaroid pou to arxisa kai to ekopsa stis protes selides...

Alla gia na les oti einai oraio mallon 8a to ksanakitakso.
    o arnold htan to mono teras me simetria"""

Καραμελος Το avatar του/της kalesin

Το παιχνιδι του Τζεραλντ δεν μου αρεσε, πιστευω οτι το "Αυτο" ειναι το καλυτερο εργο του, ενω προτεινω κ το "Αυπνια".

Οσο εχει να κανει με το "Μαυρο Πυργο"... δεν μπορω να πω πλλα πραγματα... εχω παθει πλακα κ περιμενω να τελιεωσει επιτελους να δουμε τι θα γινει

Θα μπορουσε να γινει πολυ καλη ταινια στα χερια ενος ψυχακια σκηνοθετη

Επισης θα προτεινω το "Ντεσπερεισον" αλλα οχι το διδυμο-αδερφο βιβλιο "Δεν θυμαμαι πως το Λενε"

-------------------

Για να γυρισουμε στις ταινιες..

Ο Νονος [all time classic]
    Cypher - δειτε το με προσοχη. Συνεχεις ανατροπες
    Million Dollar Baby
    LOTR 1&2&3 extented versions

δεν βαζετε και τις πιο μ@λ@κια ταινιες που ειδατε??? η πεταξατε τα λεφτα σας στο σινεμα??

Με διαφορά: "13 μέρες"

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    all the pretty horses.

Ο χρηστος και η παναγια μαζι μας.

Πεταμενα λεφτα στο σινεμα
    1.Μπραζιλερο
    2.Το ημερολογιο της Μπριτζετ Τζοουνς(δεν ειμαι gay, με γκομενα ειχα παει)
    3.Speed
    4.Ο χαμενος τα παιρνει ολα...
    5.Οτι ελληνικο εχω δει τα τελευταια χρονια
    O νόμος αποτελεί υποκατάστατο της παιδείας

SL 750 SHIVER

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να μια ωραια κοντριτσα...
    από nikos force στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2007, 17:41
  2. Μια ωραία καλοκαιρινή βόλτα στας εξοχάς