Φεύγοντας από το Βενιζέλος περάσαμε από τα γνωστά μεγαλοκαταστηματα και λέω δεν μπαίνω μισό λεπτό να πάρω κάτι βίδες και λίγο καλώδιο για μετατροπές σε λάμπες φθορίου να γίνουν Led.
Και φυσικά έφυγα με μισή τσάντα άσχετα πράγματα...
Ανάμεσα σε αυτά δύο 25αρες σκύλες με μεγάλο άνοιγμα σιαγονων, εδώ 75χιλ.
6,5 ευρώ εκάστη με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής ειδικά γιαυτα τα λεφτά.
5 χρόνια εγγύηση.
Φυσικά δεν είναι φακομ ή κάτι ανάλογο αλλά για καμμια ηλεκτροκολληση δεν θες κάτι καλύτερο,κιαμα σου φύγει καμμια πονταρισια και την ζεματησεις να μην κλαις με μαύρο δάκρυ.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από JNP; 12/12/2021 στις 15:18.
Αν πρόκειται για εργαλείο που χρησιμοποιώ συχνά, θέλω να είναι καλό. Οπότε ο φθηνός πλαγιοκόφτης θα περάσει σε χρήση εφεδρικού και την κύρια δουλειά θα κάνει ο νεοαποκτηθείς Piergiakomi TR-30. Το συζήτησα με διάφορους συνεργάτες και όλοι τον θεωρούν από τους καλύτερους του είδους, αλλά επίσης παραδέχονται όλοι ότι δεν έχει αντοχή στις καταπονήσεις, αφού σπάει σχετικά εύκολα.
![]()
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Τι συνήθως κόβετε και πότε σπάνε οι σιαγονες του;
Δεν έχει σπάσει μέχρι στιγμής στα χέρια μου, μετά από μήνες καθημερινής χρήσης. Όμως έχουν σπάσει μερικές φορές στα χέρια δύο πολύ έμπειρων συνεργατών, χωρίς να ξέρω τις συνθήκες. Υποψιάζομαι πτώση σε σκληρό έδαφος.
Πάντως οι σιαγόνες είναι λεπτές. Είναι πλεονέκτημα στη χρήση, αλλά συνεπάγεται μειωμένη ανθεκτικοτητα.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 15/12/2021 στις 10:12.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Κατι κοιτούσα και βρήκα την απάντηση στο γιατί τα περισσότερα μαγαζιά έχουν κινέζικα εργαλεία (και γιατί δεν ψωνίζω κινέζικα)...
ΑΓΟΡΑ
https://www.alibaba.com/product-deta...6fb247e2rNB6W4
ΠΩΛΗΣΗ
https://www.skroutz.gr/s/12198967/Pl...m.html#reviews
edit: Στο αμαζον εχει 6€ !
Και πιστέψτε με, ένας επαγγελματίας εισαγωγέας θα σου πει ότι το alibaba είναι ακριβό...
Λεμε όχι στις κινεζιές!!![]()
Τελευταία τροποποίηση από silkman; 14/01/2022 στις 12:12.
Εκνευριστικό είναι το ψέμα για την προέλευση
Η παραγγελία ήταν για χιλιάδες κομμάτια με αυτή την τιμή.
Υπάρχουν μεταφορικά και ο "συνέταιρος" φόροι δασμοί φπα αποθήκη κλπ
Σε τσαντάκι που βρίσκω με 6,5 ευρώ βάζουν μεταφορικά 11+
Θα περιμένω 1 μήνα τουλάχιστον και θα φάω τελωνείο στο σύνολο του ποσού μαζί με τα μεταφορικά και θα φτάσει κοντά στα 30ευρω
Όσο δηλαδή το πουλάνε και εδώ 5 χιλιόμετρα από το σπίτι μου με άμεση παράδοση.
Και το εμπόριο δουλειά είναι και κάπως πρέπει να έχουν κέρδος.
Είμαι κατά της αισχροκερδιας εννοείται αλλά η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση.
Υγ δεν είμαι έμπορος
Έχω το 5+1 της κνιπεξ σε μονωμένο και το έχω λατρέψει!
Ο κόφτης του δε βλέπει κανένα καλώδιο,χωρίς υπερβολή!
Με βολεύει φοβερά το κλείδωμα που αφήνει το εργαλείο τόσο ανοιχτό όσο χρειάζεται για να γδερνεις.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Πολύ ωραίο για βαριες σχετικά οικοδομικές εργασίες.