Ωραίος και γρήγορος σαν τον Λούκυ Λουκ.
Μια που το είπες και μια που το έκανες.
Καλόβολτο, να είναι και να το ευχαριστηθείς.![]()
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
καλά έκανε . οι επιλογές πολλές φόρες μετά από πολύ σκέψη και ανάλυση είναι τελικά αυτές που δεν μας αρέσουν.
άλλος φίλος στο νήμα αυτό είχε αγοράσει hd μετά από σκέψη που έμοιαζε όπως είπε σε επιτροπή , δεν του έκανε το έδωσε.
εγώ αγόρασα το tdm μετά από πολύ σκέψη ( οκ ήταν και λίγο το χρήμα που διέθετα τότε) ,δεν μου άρεσε. μάζεψα χρήμα για να επενδύσω σε αναρτήσεις ( κοντά 1,5 χιλιάρικο θα έδινα) και τελικά μέσα σε 3 μέρες αποφάσισα και έκλεισα το tiger. σίγουρα όχι η σωστότερη μηχανή για την χρίση που κάνω άλλα όσο περιμένω στην ουρά για ΑΤΜ την χαζεύω και έχω το χαμόγελο του ερωτευμένου.![]()
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Καλοτάξιδο. Πολύ όμορφο!
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Καλοτάξιδη @Bowleno, πιστεύω ότι θα την απολαύσεις.
Δεύτερη μέτρηση κατανάλωσης σήμερα για το ACX σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς μιας και τελείωσε το στρώσιμο, με αρκετή Αττικη Οδό αυτή τη φορά.
Έκανα 278,1 χλμ με 11,26 λίτρα που αντιστοιχούν σε 4,04 λίτρα ανα 100 χλμ.
Αυτή η κατανάλωση πρέπει να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα από αυτή της προηγούμενης μέτρησης.
Θα το μετρήσω πάλι σύντομα.
Voge SR1 - Voge 300 ACX - Sym HD300 - Suzuki 650 Freewind - Modenas Kristar - Honda AX-1 - Yamaha F1z
Thanks for the Infos που λένε και στο χωριό μου (αυτό που δεν έχω...
)
Όσο πιο "βαρύ" το χέρι, τόσο και η κατανάλωση, μετράει και ο τρόπος που επιταχύνει κανείς, άλλη κατανάλωση έχει όταν το "καρυδώνεις" και άλλη όταν πας στρωτά και ομαλά.
Θα τις έχω υπόψη και θα δω κι εγώ (όταν παραλάβω...
Το υπουργείο τους μέσα) και θα γράψω αναφορά εδώ να βρίσκεται για μελλοντικούς υποψήφιους...
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Αργεί ακόμα η παραλαβή;
Voge SR1 - Voge 300 ACX - Sym HD300 - Suzuki 650 Freewind - Modenas Kristar - Honda AX-1 - Yamaha F1z
4 λίτρα πάντως καίει το CB500X με ψιλό επιθετική οδήγηση![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ακριβώς. Τόσο και το 500αρι voge όταν το πάω επιθετικά. Το 3αρι με χαλαρή οδήγηση είναι στα 2-3 λενε