το εγραψαν σε γνωστο περιοδικο.οι μηχανικοι (2 τον αριθμο) το μονο προβλημα που διαπιστωσαν στη μηχανη ηταν αυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από dbandit
Σοβαρα μιλαω, δεν κανω πλακα.
το εγραψαν σε γνωστο περιοδικο.οι μηχανικοι (2 τον αριθμο) το μονο προβλημα που διαπιστωσαν στη μηχανη ηταν αυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από dbandit
Σοβαρα μιλαω, δεν κανω πλακα.
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Ναι δλδ? Απο που? Φαιρινγκ μπα...δεν εχει.
Μοτερ? Δεν γραψαν κατι?
δεν εγραψαν κατι συγκεκριμενο.ο μηχανικος σου κατι θα ξερει (αν του εχεις εμπιστοσυνη βεβαια)Αρχικά δημιουργήθηκε από dbandit
Ναι δλδ? Απο που? Φαιρινγκ μπα...δεν εχει.
Μοτερ? Δεν γραψαν κατι?
Εμένα μου εφυγε μία (μπορεί και να τη τσιμπισε κανείς δεν ξέρω) από τη δεξιά πλευρά η πρώτη πάνω πάνω που κρατάει το πλαστικό καπάκι κοντά στη σέλα.....
supermario.... δεν χρει'αζεται να είσαι τόσο καχύποπτος....![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Δονησεις ειναι και δεν ειναι τιποτα τρομερο , εμενα φυσιολογικες μου φαινονται.Θα νομιζει κανεις οτι το Ζ ειναι κουδουνιστρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
αν και δεν ειμαι κατοχος του Ζ-750 θα επρεπε να σας απασχολουν σοβαροτερα προβληματα οπως οι ''ατιμες'' βιδες που φευγουν αλλου για αλλου απο τους κραδασμους παρα οι καθρεφτες.ειναι κριμα τετοια μηχανη ''τελεια'' σε ολα να εχει προβληματα με τους κραδασμους και τις βιδες.
![]()
Οι καθρεφτες ειναι αρκετα σημαντικο ζητημα γιατι εχει να κανει με την ασφαλεια μας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
supermario.... δεν χρει'αζεται να είσαι τόσο καχύποπτος....![]()
![]()
![]()
![]()
καμια φορα τα ορια μεταξυ πλακας και σοβαρου ειναι πολυ μικρα.απλα δεν καταλαβα.αν εθιξα καποιον συγνωμη!