ΡΕ σεις, δεν το σνομπαρω το TTRακι..!!
(αϊντε που μου ειστε με την τριχιά ορθια..)
Απλα επειδή εχει τύχει να παρω ενα στην πλατη σε κλειστο ανηφορικο λασπωμενο μονοπατι, καλυτερα να το χώνετε απο πανω προς τα κατω..![]()
ΡΕ σεις, δεν το σνομπαρω το TTRακι..!!
(αϊντε που μου ειστε με την τριχιά ορθια..)
Απλα επειδή εχει τύχει να παρω ενα στην πλατη σε κλειστο ανηφορικο λασπωμενο μονοπατι, καλυτερα να το χώνετε απο πανω προς τα κατω..![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ε καλά όχι πάντα και αν το κάνει δεν θα είναι διασκεδαστικό αλλά απλά θα ανεβαίνει ή θα έχει πρόσφυση. Υπάρχουν και καλύτερες επιλογές.
Το raid έχει ντεπόζιτο 16 λίτρων και δεν βολεύει για κανονικό εντούρο. Για χωματοβολτες είναι παραπάνω από οκ γιατί έχει και φαρδιά σέλα αλλά στα πραγματικά δύσκολα όχι. Για αυτό άλλωστε υπάρχει και το R που στην εποχή του ήταν αξιόλογο εντουρακι και σχολείο.
είχα το r παλιότερα (αυτό με το πλαστικό τεποζιτο).
εδώ από επίσκεψη στην Ανάβυσσο το πάλαι ποτέ
πολύ μεγάλο σχολείο όπως ειπώθηκε..είχα κάνει από πιστακια, μονοπάτια μεχρι μακρινές εντουραδες ακολουθώντας μαστόδοντα (gs, ktm κτλ)
αλλα και βαρύ για άγριες καταστάσεις όπως πάλι πολύ σωστά ειπώθηκε...
εχω μαρτυρήσει σε λόγγο (σόλο βόλτα) μετά απο τουμπίδι και δεν το ξεχνάω.
κατά τ' άλλα ειναι πολύ καλό μηχανάκι και σκυλί...και κάνει και αποστάσεις αμα λάχει παρότι αερόψυκτο..
άσε που η συντήρηση ειναι πολυ οικονομικότερη από τα σύγχρονα καθαρόαιμα που θέλουν λάδι φίλτρο δυο φορές τη βδομάδα (λέμε τώρα)
αν σκοπευετε να τα κρατησετε για χρονια να σκεφτειτε την πατεντα που ειχα δει σε πολλους αυστραλους στο νετ (τοτε που το χα) για αναποδα μπροστινα απο yzf250...νομιζω ειναι παρε βαλε το πραγμα.
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.