Επειδή έχω ζήσει 10 χρόνια Κρήτη μέχρι πριν λίγο καιρό. Γιατις αποστάσεις ,μπάνια,ψώνια, βόλτες....περιγράφεις σκούτερ.
Θα σε βολεψει τόσο που ούτε καν μπορεί η μηχανη
Σκούτερ και απο μένα οποιοδήποτε 300 αρη και άνω θα σε καλύψει. Για τα ξεκινήματα μέσα στην πόλη η ταχύτητα του είναι ότι καλύτερο . Στον ανοιχτό δρόμο της Κρήτης η τελική του είναι υπέρ αρκετή.
Και αν δεν σ'αρεσει πουλιέται πιο εύκολα απο ανάλογη μοτοσυκλέτα.
LIVE FREEEEE!!!!!
Θα συμφωνήσω με τον Πάνο ότι για άνετο δικάβαλο σε μηχανή θες 500+ κυβικά. Το σκούτερ λόγω λειτουργίας κιβωτίου κρατάει τις στροφές πάντα εκεί που πρέπει οπότε τα 300 κυβικά αρκούν.
Για μετακίνηση εντός πόλης και ταξίδι δικάβαλο (αρα χαλαρό) θα προτιμούσα σκούτερ.
Εδω κανεις λαθος πατερ.
Το duke 390 που ειναι και 155kg γεματο, σε εκκινησεις απο σταση, και μεχρι 140χαω οπως και σε ακραιες επιβαρύνσεις. Ειναι πιο γρηγορο απο αυτο που καβαλας.
Ομως ειναι λαθος οι συγκρισεις με κατι μεγαλύτερο, οπως ειναι λαθος η επάρκεια των υποκειμενικων γουστων του καθενος.
Το 250 adve ειναι ενα σύγχρονο 250 με 30hp και δύναμη για τις περισσοτερες χρησεις εντος και εκτο κύκλου, παντα τηρουμένων των αναλογιών.
Και επειδη ο ενδιαφερόμενος μιλησε για α2 και ως 300cc, το adve ειναι μεσα στο φασμα και απο τα πιο γρηγορα στην κατηγορία.
Εγω οδηγησα το αντβε το 390 που φωραει το ιδιο μοτέρ με το δουκα!Γνώμη μου είναι οτι το μηχανάκι είναι πολύ αργό στις χαμιλομεσαιες και δίνει στις ψηλές! Και επέτρεψε μου επειδή έχω οδηγήσει και τα δύο μηχανάκια να εχω άποψη! Σε καμία περίπτωση δεν είναι πιο "ζωντανό " απο το βεστρομ!Σε καμία! Μόνο θα σου πω οτι το κτμ το πήγαινα 1η 2υτερα 3η κοφτές!
καθε μερα ...νεα μερα.