Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Cafe Racer,Classic Μηχανές

Νέο μέλος

Question Cafe Racer,Classic Μηχανές

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις και να πάρω κάποιες απαντήσεις απο κάποιους πιο έμπειρους σχετικά με της μηχανές του καφέ(και όχι δεν εννοώ αυτές του espresso)
    Αρχικά να ενημερώσω ότι δεν εχω οδηγήση ποτέ στην ζωή μου μηχανή και τώρα εχω ξεκινήσει να βγάλω το δίπλωμα(απεριορίστου κυβισμού) και ο μόνος λόγος που το βγάζω είναι γιατί θέλω να πάρω μια Cafe Racer,Brat μηχανή είναι οι μόνες μηχανές που μαρέσουν πραγματικά οπότε μην μου προτείνεται κατι σε διαφορετικό στύλ....
    Θέλω να μου προτείνεται κάποια μοντέλα σε ενα εύρως τιμών μεταξύ 2500-3500 μέχρι στιγμής εχω βρεί της εξείς:Brixton '22 Cromwell 125 και Brixton Ryburn 125 '22

ΥΓ:Γνωρίζω ότι δεν είναι μηχανές για μακρινά ταξίδια και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει αυτό την θέλω για διαδρομές έως 1,5-2 ώρες το πολύ και για την πόλη επίσης την θέλω ως πρώτη μηχανή οπότε δεν θέλω να παω αμέσως σε κάτι τρομερό

ΥΓ2:Αξίζει 125cc η θα ήταν καλύτερο κάτι στα 300cc (θα ανέβει και η τιμή λογικά αρκετά όμως)

Παλαιό μέλος
    Περί ορέξεως τα γνωστά.
    Εφόσον θέλεις κάτι για το φαίνεσθαι, τα 125 είναι οκ για αρχάριο.
    Έτσι λίγο που τα κοίταξα η ryburn μου έκανε εντύπωση, δεν τα είχα υπόψη τα συγκεκριμένα μηχανάκια. Όμορφο.
    Το ταξίδι που λες είναι σχετικό για τον καθένα. Νομίζω ότι πρώτα απ' όλα η μηχανή πρέπει να ταξιδεύει την καρδιά σου, να σου γεννά επιθυμία, το πρακτικό κ διαδικαστικό μέρος έρχεται δεύτερο, με τους σχετικούς περιορισμούς, αν κ στην πραγματικότητα ο μεγαλύτερος περιορισμός είναι το μυαλο μας.
    Με το καλό λοιπόν να έρθεις στον μαγικό κόσμο των μοτοσυκλετών!

Νέο μέλος
    Για μέσα στην πόλη τα 125 είναι οκ για πρώτη μηχανή, αλλά αν έχεις σκοπό να κάνεις δίωρες διαδρομές εκτός, κατά την γνώμη μου πρέπει να ανέβεις τουλάχιστον στα 250... Θα είσαι πολύ πιο ασφαλής...
    Την μετάβαση σε μεγαλύτερη κατηγορία θα την κάνεις κάποια στιγμή σίγουρα, οπότε θα σου βγει πιο οικονομικά αν αποφύγεις την αγορά του 125...

Παλαιό μέλος
    Σε ελαφρώς μεταχειρισμένο υπάρχει στο μπάτζετ σου το Sym Wolf 300 που νομίζω καλύπτει τα κριτήριά σου αισθητικά, χωρίς να έχεις τον περιορισμό των πολύ λίγων κυβικών.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της borgiriadis1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Σε ελαφρώς μεταχειρισμένο υπάρχει στο μπάτζετ σου το Sym Wolf 300 που νομίζω καλύπτει τα κριτήριά σου αισθητικά, χωρίς να έχεις τον περιορισμό των πολύ λίγων κυβικών.
    Δεν το είχα υπ όψιν μου. Πολύ όμορφο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    check also

DAYTONA ZONTES G155 SR
    Benelli BN 125
    Benelli LEONCINO 250
    Motron Revolver 125
    Orcal Astor 215
    FB Mondial HPS 125
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Νέο μέλος
    Νομίζω πως το Daytona Zontes G155 είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτό το budget το είδα και από κοντά προχθές σε ένα κατάστημα και πραγματικά είναι πανέμορφο και ξεγελάει πολύ στο μάτι!

Παρόμοια θέματα

1. Cafe Racers
    από hidefnick στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2017, 13:08
  2. CAFE-RACERS Phenomenon
    από SVX στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2009, 08:50
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2008, 09:01
  4. mini cafe racer
    από lammadin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 21:13