Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας πάντως
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας πάντως
Καλή πρόταση το strada αλλά δεν βλέπω να υπάρχουν πολλές επιλογές για διαθέσιμα μηχανάκια. Για Αττική τουλάχιστον.
Εντάξει, γενικότερα υπάρχει αυτή η φήμη για τα ευρωπαϊκά κ φαντάζομαι σε καποιο βαθμό ισχύει και το περιμένω κιόλας.
Το θέμα είναι να μην πάμε σε διπλό κόστος γενικότερα.
Νομίζω πως το σημαντικότερο είναι να δεί προς τα που θέλει να κινηθεί όσον αφορά το ύφος.
Προς τα που εστιάζει; το XTΧ είναι λίγο γενικής χρήσης.
Με γνώμονα να δούμε τα ευρωπαϊκά μόνο, νομίζω θα χάσει χρήματα.
Τι εννοείς "λίγο γενικής χρήσης" το XTX; Τι διαφορά έχει από ένα F650GS δηλ, όσον αφορά τη χρηστικότητα;
Όχι πολλές, έχεις δίκιο. Απο την άλλη θα δει "ευρωπαϊκό" με ένα τέτοιο;..
Γενικότερα μου αρέσει η ίδια κατηγορία. Μου αρέσουν τα sm. Δ πηγαίνω σε χώμα, ούτε κάνω συχνά ταξίδια ώστε να πάω σε on/off , sport touring . Σίγουρα, σε κάποιο βαθμό, κοιτάω κ το κατά πόσο μου αρέσει εξωτερικά αυτό που θα πάρω.
Φοβάμαι μήπως η συντήρηση, ανέβει στο διπλάσιο.
Για να κάνεις σωστή σύγκριση πρέπει να ρωτήσεις κ για τα δύο σε αντιπροσωπεία κ όχι για το yamaha στο μπαρμπαμητσο,κ για το ευρωπαϊκό στα φόρουμ που θα πάρεις απαντήσεις από άτομα που δεν είχαν ποτέ ευρωπαϊκό...Στα aprilia σαν προϊόν κάτοχος πολλών χρόνων (και διαφόρων μοτοσυκλετών) κατέληξα ότι η συντήρηση ήταν στα ίδια λεφτά η και φθηνότερη από ιαπωνικά...Κ όπως αναφέρθηκε υπάρχουν κ πολλά aftermarket αναλώσιμα, δεν είσαι υποχρεωμένος να βάζεις τα γνήσια.. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι τα ανταλλακτικά κ όχι τα αναλώσιμα,στα οποία η aprilia έχει νορμάλ τιμές (σίγουρα πολύ φθηνότερα από honda)..Σαν προϊόν κάτοχος dorsoduro θα σου πω ότι δεν έχει καμία σχέση με το xt, είναι πολύ ανώτερο σαν μηχανή,το xt το θεωρώ ένα μέγαλο παπί με τα αρνητικά κ τα θετικά..