Ηλεκτρόδιο χωράει να μπεί μαζί με βίδα? Άκυρο,χαζομαρα είπα,θα λιώσει το πλαστικό
Ηλεκτρόδιο χωράει να μπεί μαζί με βίδα? Άκυρο,χαζομαρα είπα,θα λιώσει το πλαστικό
Εγώ θα επιμείνω ότι από την φώτο που ανέβασες φαίνεται να υπάρχουν περιθώρια ξεβιδώματος με μικρό καβουράκι αν αφαιρεθεί το λάστιχο.
Άλλο εργαλείο π.χ. σκύλα κλπ δεν θα χωρέσει εκεί.
Προσοχή αν χρησιμοποιήσεις ανάποδο κολαούζο να μπεί όσο το δυνατόν πιο κάθετα στην επιφάνεια της βίδας και να πιάσει καλά πριν προσπαθήσεις να ξεβιδώσεις. Αν σου σπάσει (και σπάνε πανεύκολα, ειδικά τα φτηνά) θα σου φύγει η πίστη να το τρυπήσεις μετά.
Όπως σου είπαν, καλύτερα να προσπαθήσεις με προσοχή να καρφώσεις ένα torx.
Καλημερα
Άλλεν είναι? Η torx? Γιατι νομίζω έχει και μια μπίλια στην μέση? Τα ιδικού τύπου λέω. Δεν φενεται καθαρα
Λογικα αφού είναι μέσα σε τόσα πλαστικά θα μπορούσε να σφηνωσεις και ενα μικρό ίσιο κατσαβίδι δεν θα θέλει δύναμη
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Λογικά με ένα torx θα λύσει εύκολα.
Το άλλεν γιατί χάλασε η το βρήκες έτσι;
Να είναι τόσο σφιγμένη μικρή βίδα δύσκολο,φρακαρισμένη ( απο σκουριά εκείγιατί να είναι;
Μόνο μήν έχει κανά ασφαλιστικό σπειρωμάτων.
LIVE FREEEEE!!!!!
Λαθος εργοστασιακό σφίξιμο εχουμε καποιες αστοχίες.
Το facom αλλεν L (χωρις ball) κλώτσησε μια φορα και εγινε το κακο...
Κάνε μια τρύπα με μικρό τρυπάνι στην βίδα. Υπάρχουν εξωλκεις που καθώς τον βιδώνεις, σου ξελασκάρει την κολλημένη βίδα. Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος, και ο λιγότερο βάρβαρος. Υπάρχουν φθηνά σετ στην αγορά.
Αυτή είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση, χωρίς γκάπα γκούπα.
Δοκιμασμένη σε χαλασμένες βίδες δοχείου φρένων που σφυροκατσάβιδα και λοιπά κοπανήματα θα προκαλούσαν μεγαλύτερη ζημιά.
Η τρύπα πρέπει να είναι τόση όση για να πιάσει ο εξωλκέας (κάτω από 10€ είχα πάρει σετάκι γερμανικούς).
Συμφωνώ Σενιορ. Αν το χτυπήσεις, θα προκληθεί πρόβλημα στα ηλεκτρονικά του.
Δε λέμε να το χτυπήσει λες και σπάει πέτρες στα κάτεργα. Με ένα απαλό ταπ ταπ με μια ματσόλα, φτάνει για να σφηνωθεί ένα μπιτακι τορξ.
Όσο για τα δοχεία φρένων, το σφυροκατσαβιδο άμα δεν βαράς σα τον Φλιντστοουν,μια χαρά δούλευει. Το τρύπημα σε τόσο μικρές τρύπες, μπορεί πολύ εύκολα να ξεφύγει και να κάνει ζημιά.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Καλά όσον αφορά το σφυρικατσαβιδο για να προκαλέσει ζημιά πρέπει να χρησιμοποιηθεί λάθος. Το χτύπημα πρέπει να είναι ανάλογο με τη βίδα που θα χτυπηθεί. Anyway στο θέμα κι εγώ νομίζω ότι το πιο εύκολο και χωρίς να γίνει καμία ζημιά είναι να σφηνωθεί κάποιο κατσαβιδακι -τορξ. Η βίδα φαίνεται αρκετά μικρή για να γίνει τρύπα και να μπει εξωλκεας.
βαλε ενα τορξ μεσα με λιγη logo στιγμης και δοκιμασε. αλλιως κολαουζο
αααα και αν μπορεις βαλε το τορξ αν δεν κανεις δουλεια και δολκιμασε να το ζεστανεις ενω το εχεις πανω στην βιδα.