Γεια σας παιδια εχω ενα modenas kriss II 115 απο το 2007 το οποιο εδω και μια τετραετια περιπου ειναι χαλασμενο καθως εχει κολησει σιγουρα το μοτερ + οτι αλλο εχει απο την ακινησια. Με την ακριβια που μας κατακληζει αυτον τον καιρο στα καυσιμα σκεφτομαι τι να κανω ωστε να μειωσω τα εξοδα μου. Η απορια μου ειναι αξιζει να επισκευασω το modenas με κανα 500αρικο χοντρικά γτ θα ζητησει σιγουρα και λαστιχα και αλισιδογραναζα το οποίο καιει γυρω στα 3.5λ/100 ή να παω εξαρχης σε ένα καινουριο παπι που ειναι πολύ οικονομικό γυρω στα 2λ/100 και να αφησω το modenas ως έχει. Επισης εχω ενα Vstrom 650 του 21 το οποιο μπορει να ειναι πολύ οικονομικό με νορμαλ ταχυτητες το ριζνω ανετα στα 4λ/100 αλλα σε βαθος χρονου επειδη θα κανω γυρω στα 400χλμτρα την εβδομαδα για την δουλεια μ θα μου στοιχισει πολυ ακριβοτερα σε συντήρηση απο οτι να παρω ενα παπι ή να επισκευασω το υπαρχον. Απο καινουρια εχω δει το daytona sprinter 125 αλλα επειδη απεχω καιρο απο τον χώρο των παπιων δεν ξέρω αν υπαρχει κατι φθηνότερο και αξιοπιστο. Αν μου προτεινετε καινουριο παπι ιδανικα δεν θα ηθελα να ξεπερναει τα 1500€ αλλα θα μπορουσα να κανω μια υπερβαση μεχρι τα 1800€. Ευχαριστώ πολύ οσους απαντησουν και ασχοληθούν. Αυτη την στιγμη τα χλμτρα αυτά τα κανω με αυτοκίνητο υγραέριο που εχω γιατι πρόκειται για επαρχιακο δρόμο αλλα και παλι οσο να ναι λόγω παλαιοτητας το αυτοκινητο καιει 8.5-9 λίτρα υγραερίου+1 λιτρο βενζινη ανα 100(χωρια την συντήρηση που συνεχως ζηταει επισκευες)