Παπασουζα κανε μια βολτα μεχρι τα Χανια κ ξαναγυρνα Ηρακλειο να μας πεις τι γινεται.
Φυγε γεματος κ θα δεις κ καταναλωση κ θα βολταρεις κιολας.
Οπου να ναι κ μπανακι στην θαλασσα θα κανετε εκει κατω...
Ride(s) the wind of change...
Χμμμμμ, αν το λες για το Vstrom , συγκεκριμένα και το συγκεκριμένο ίσως. Γιατί πχ με το Nc κρύο κάθε πρωί, 2.5 χλμ δεν γράφει στιγμιαία κατανάλωση σχεδόν ποτέ πάνω από 2,8. Παραδόξως πάω κυρία στο δρόμο αλλά δε βρίσκω και λόγο να το σπάσω πρωί πρωί. Παρόλα αυτά η κατανάλωση του είναι μηδαμινή. Για το Vstrom από φίλους που έχουν, μοντέλα εκεί γύρω σαν του Παπασουζα, κάπου 5 με 6 ανάλογα με το χέρι.
Ειδικός δεν είμαι σε καμία περίπτωση, απλώς δε μου στέκει για οκ νούμερο το 10l/100χλμ. Ούτε με το σιμπιαρ σε χρήση κέντρο Αθήνας δεν είχα τόση..
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high
Ε άμα στα 2 χλμ κάνει και 2-3 στάσεις για τσιγάρα, σούπερ μάρκετ, μανάβη κλπ, και λίγα τα λες τα 10/100
Αν καιει δεκα λίτρα για 650 κυβικά το βστρομ και το θεωρούμε οκ τότε είμαστε για μέσα.Το βερσυς μου κάθε μέρα κέντρο και δεν εκαιγε πάνω από 6,6.5.Το ίδιο και το 650 gs 2002 μονομπουζο,που οδηγώ τώρα,6 μάξιμουμ και εθνική 5, επαρχιακό και πιο κάτω έχω δει.
Θα σου πρότεινα μπιτονι και φουλαρισμα μέχρι πάνω όταν ανάψει η ρεζέρβα γιατί τώρα δεν είσαι σίγουρος τι βγαίνει από την αντλία σε μερικά βενζινάδικα.
τα καθημερινα λιγα και κρυα χλμ ειναι ο θανατος του μοτερ παντως