Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 54

Θέμα: Λαβές κατσαβιδιού

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    To πρότυπο είναι E6.3 και όχι C 6.3.

Οι περισσότερες λαβές έτσι είναι.

Εκτός και αν έχουν ενσωματωμένο αντάπτορα όπως αυτές που βάλατε παραπάνω.
    Στα Milwaukee οι μύτες μπαίνουν μέσα στον αντάπτορα 19mm. Aπό τα 25mm που είναι οι κοντές, απομένουν έξω 6mm.
    Αποκλείεται να έχουν σχεδιάσει το πρότυπο E6.3 να μην μπορείς να πιάσεις να βγάλεις την μύτη με τα δάκτυλά σου.

Σε άλλους μαγνητικούς αντάπτορες που έχω, το βάθος που μπαίνουν οι μύτες είναι από 10mm μέχρι 13mm.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GEORGIOS Προβολή μηνύματος
    Στα Milwaukee οι μύτες μπαίνουν μέσα στον αντάπτορα 19mm. Aπό τα 25mm που είναι οι κοντές, απομένουν έξω 6mm.
    Αποκλείεται να έχουν σχεδιάσει το πρότυπο E6.3 να μην μπορείς να πιάσεις να βγάλεις την μύτη με τα δάκτυλά σου.

Σε άλλους μαγνητικούς αντάπτορες που έχω, το βάθος που μπαίνουν οι μύτες είναι από 10mm μέχρι 13mm.
    Δεν καταλαβαίνω τι λες. Οι μύτες Ε6.3 δεν είναι 25μμ αλλά 50.
    Οι περισσότερες κατσαβιδολαβες είναι Ε6.3.

Μέλος
    Μου άρεσαν πολύ τα Milwaukee και πήρα και το αντίστοιχο κοντό Milwaukee 4932471868.
    Έχει μια διαφορά στις μύτες από το μεγάλο αδελφάκι του. Έχει μια torx λιγότερη και στην θέση της έχει μια ίσια.
    Έχει 7 χρωμιωμένες μύτες με μήκος 38mm PH1 PH2 PZ1 PZ2 TX15 SL4.8 SL6.4, τις 6 στο σώμα του και 1 πάνω στον αντάπτορα.
    Το βάθος που μπαίνει η μύτη στον αντάπτορα είναι 13.5mm, φυσιολογικό σε σχέση με τα 19mm που μπαίνει η μύτη στο μεγάλο.
    Στην τρίτη φωτογραφία τους έχω βάλει κοντές μύτες μήκους 25mm.
    Αυτά τα Milwaukee φτιάχνονται στην Ταϊβάν.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11.jpg 
Προβολές:	234 
Μέγεθος:	41,3 KB 
ID:	435329

Όνομα:	12.jpg 
Προβολές:	232 
Μέγεθος:	46,2 KB 
ID:	435330

Όνομα:	13.jpg 
Προβολές:	239 
Μέγεθος:	34,7 KB 
ID:	435331
    Τελευταία τροποποίηση από GEORGIOS; 19/04/2022 στις 20:13.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Περιεργο να μην εχει η Μιλγουωκυ μυτες χωρις χρωματικο κωδικα..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Περιεργο να μην εχει η Μιλγουωκυ μυτες χωρις χρωματικο κωδικα..
    Δηλαδή έχει χρωματικό κώδικα .....
    Άπας αήρ αετώ περάσιμος

Μέλος
    Με τις κοντές λαβές χρειάζονται και κάποιοι αντάπτορες με μεγάλο μήκος. Να κάνουν και για το δραπανοκατσάβιδο.
    Και επειδή θέλω να έχουν και συγκράτηση της μύτης με κούμπωμα, πήρα τους Milwaukee στα 152mm και 305 mm. Πήρα και έναν απλό μαγνητικό 152mm μήπως και δεν χωράει το ογκώδες κούμπωμα σε κάποια σημεία.
    Οι κουμπωτοί έχουν διπλάσια τιμή από τους απλούς.
    Στην αρχή μου φάνηκαν όλα καλά, μετά διαπίστωσα ότι ο 305 είναι στραβός. Προσπαθώντας να τον επαναφέρω είδα ότι αποκλείεται να στράβωσε από κάποιο λάθος στην μεταφορά. Και να τον πατάς με όλο σου το βάρος ενώ στηρίζεται στα άκρα του, δεν στραβώνει. Ήταν σίγουρα στραβός από κατασκευής. Ψάχνοντας τώρα εκ των υστέρων τις αξιολογήσεις στην Άμαζον, βλέπω πολλές καταγγελίες για στραβούς αντάπτορες Milwaukee.

Το βάθος που μπαίνουν οι μύτες στους αντάπτορες είναι 14.3mm σε αυτούς με το κούμπωμα και 11.3mm στον απλό μαγνητικό. Στην φώτο έχω βάλει μύτες 25mm.

Όνομα:	Αντάπτορες.jpg 
Προβολές:	204 
Μέγεθος:	41,7 KB 
ID:	435380
    Τελευταία τροποποίηση από GEORGIOS; 21/04/2022 στις 20:09.

Μέλος
    Γνώμη μου.

Υπερτιμημένα και αμφισβητήσιμης ποιότητας τα εργαλεία της milwaukee.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της silkman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fasarias Προβολή μηνύματος
    Γνώμη μου.

Για τα αναλώσιμα αναλόγως την τιμή. Ο κεντροβιδας εχει περιεργως πολύ καλές τιμές στα αναλώσιμα milwaukee. Ανταπτορας παλμικού σε 1/4 κ 1/2 2€ οταν στο αμαζον αμερικα εχει 6-7.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fasarias Προβολή μηνύματος
    Γνώμη μου.

Μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά μόνο όσο αφορά την προσπάθεια να παρέχει όλα τα απαιτούμενα.

Το οποίο, λίγο πολύ, έχει κοινό σενάριο για όλες τις εταιρίες. Μικρές και μεγάλες.

Σε κάποιους τομείς, όπως φαίνεται, είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αλλου ομως, εχει σοβαρές ελλείψεις ή προβλήματα!
    Αλλά απ την άλλη πάλι, αυτό συμβαίνει και σε αναγνωρισμενες φίρμες και μάλιστα σε εργαλεία που δε θα έπρεπε να υπάρχει δικαιολογία.
    Πχ, "στραβους" ανταπτορες μπορείς να πάρεις και μαρκας wiha, κάτι που το βρίσκω απαράδεκτο για έναν κατσαβίδοκατασκευαστή.

Θα επιμείνω πάντως, πως απ την κάθε μάρκα πρέπει να παίρνουμε αυτό για το οποίο απέκτησε το όνομα και τη φήμη που εχει.

Μέλος
    Από κάποιους που βιδώνουν πολλές βίδες με παλμικό, έχω ακούσει ότι οι μύτες Milwaukee έχουν την μεγαλύτερη αντοχή από ότι κυκλοφορεί.
    Τελευταία τροποποίηση από GEORGIOS; 23/04/2022 στις 09:23.

Moderator
    Από κάποιους που βιδώνουν πολλές βίδες με παλμικό, έχω ακούσει ότι οι μύτες Milwaukee έχουν την μεγαλύτερη αντοχή από ότι κυκλοφορεί.
    Ναι γιατί όλες είναι ίδιες. Δεν υπάρχουν 15 σειρές σε κάθε μάρκα με διαφορετική τιμή και χαρακτηριστικά.

Και φυσικά αυτοί έχουν δοκιμάσει όλες τις μύτες της αγοράς.

Μέλος
    Ουουου τι να σου πω.
    Εμενα παντως μονο milwaukee μυτη μου εχει σπασει απο επωνυμες εταιρειες, και impact ηταν και σε δραπανοκατσαβιδο εγινε η ζημια, οχι στο παλμικο.
    Καπου το εχω ποσταρει εδω αλλα δεν θυμαμαι που για να το βρω τωρα.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά μόνο όσο αφορά την προσπάθεια να παρέχει όλα τα απαιτούμενα.

Το οποίο, λίγο πολύ, έχει κοινό σενάριο για όλες τις εταιρίες. Μικρές και μεγάλες.

Σε κάποιους τομείς, όπως φαίνεται, είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αλλου ομως, εχει σοβαρές ελλείψεις ή προβλήματα!
    Αλλά απ την άλλη πάλι, αυτό συμβαίνει και σε αναγνωρισμενες φίρμες και μάλιστα σε εργαλεία που δε θα έπρεπε να υπάρχει δικαιολογία.
    Πχ, "στραβους" ανταπτορες μπορείς να πάρεις και μαρκας wiha, κάτι που το βρίσκω απαράδεκτο για έναν κατσαβίδοκατασκευαστή.

Θα επιμείνω πάντως, πως απ την κάθε μάρκα πρέπει να παίρνουμε αυτό για το οποίο απέκτησε το όνομα και τη φήμη που εχει.
    Ok μαζι σου αλλα ποιοι ειναι οι τομεις που εχει ονομα και φημη η συγκεκριμενη εταιρεια?
    Εργαλεια μπαταριας ας πουμε για παραδειγμα?
    Σχεδον 2 φορες επανω σε τιμη απο τον ανταγωνισμο.
    Και γιατι ειναι τοσο πολυ καλυτερο το 18βολτο δραπανοκατσαβιδο της milwaukee απο το ''ταπεινο'' bosch που εχω και του εχω πιει το αιμα σε βαρια επαγγελματικη χρηση τοσα χρονια χωρις να εχει κανει κιχ, που δικαιολογει την τοσο μεγαλη διαφορα τιμης?
    Καλυτερα χαρακτηριστικα ναι συμφωνω, ποιοτητα δεν γνωριζω.
    Κινεζικη κατασκευη ειναι ολα τα εργαλεια της, δεν φτιαχνει πια στο usa.
    Τελοσπαντων εγω προσωπικα ψιλοαπογοητευθηκα απο την milwaukee, αμετρητα views + reviews στο ιντερνετ και στο youtube, υψηλες προσδοκιες απο το κορυφαιο brand της παγκοσμιας αγορας εργαλειων, ξεκινησα αγοραζοντας καποια παρελκομενα ετσι για να δω τι παιζει, τα οποια φυσικα ουτε και αυτα τα λες φθηνα συγκριτικα με αλλες εταιρειες και δυστυχως προσγειωθηκα λιγο αποτομα.
    Το marketing καλα κρατει και οι αμερικανοι ειναι μεγαλοι μαστορες σε αυτο τον τομεα.

Παλαιό μέλος
    Είναι γνωστό ότι σε "δεύτερες" αγορές όπως η Ελλάδα τα επώνυμα εργοστάσια ξεφορτώνονται β' διαλογής εργαλεία,και όχι απαραίτητα μέσω απρόσωπων ε-σοπ.

Παλαιό μέλος
    Έχω μερικές επώνυμες μεσαίας κατηγορίας κατσαβιδομυτες αλλά αυτές που αποδείχθηκαν vfm ειναι οι φθηνές, μια μεγάλη Dexter και μια κοντή Yato. Ακόμα και με no name μακριά μαγνητική προέκταση αλλά και η άλλη η χοντροκομμενη Parkside όταν τοποθετηθούν σε αυτές τις δύο λαβές δεν έχουν καθόλου τζόγο. Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20220427_124648.jpg 
Προβολές:	71 
Μέγεθος:	69,6 KB 
ID:	435492
    Τελευταία τροποποίηση από JNP; 27/04/2022 στις 14:33.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF