Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΠΡΏΤΗΣ ΜΗΧΑΝΉΣ

Νέο μέλος

ΑΓΟΡΑ ΠΡΏΤΗΣ ΜΗΧΑΝΉΣ

Καλησπέρα.Έχω σκοπό να αγοράσω την πρώτη μου μηχανή και κοιτάω το ninja 400 καθώς έχω δίπλωμα Α2. Πιστεύετε ότι είναι καλή επιλογή και κατάλληλο για Ελλάδα; Είμαι 1,88 και 80 κιλα.

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Ναι είναι καλή επιλογή .Από εκεί και πέρα επειδή έχεις και ένα σεβαστό μπόι θα έλεγα κάνε μια προσπάθεια να το οδηγήσεις πρώτα να δεις πως βολεύεσαι ,είναι σχετικά σπορ σουλούπι .
    when life gets complicated... i ride.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Ναι είναι καλή επιλογή .Από εκεί και πέρα επειδή έχεις και ένα σεβαστό μπόι θα έλεγα κάνε μια προσπάθεια να το οδηγήσεις πρώτα να δεις πως βολεύεσαι ,είναι σχετικά σπορ σουλούπι .
    Σκέφτομαι επίσης να κρατηθώ μέχρι να βγάλω το απεριόριστο και να πάρω ένα fazer 600. Εχεις καμια ιδέα για το fazer?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της borgiriadis1
    Για το μπόι σου είναι πολύ καλο το fazer. Έχει και ψιλό τιμόνι και άνετη θέση οδήγησης.
    Απλα συνήθως είναι πολύ πιομενα (έχουν αλλάξει και 2-3 χέρια) και θα χρειαστεί να το συμμαζέψεις αρκετά ακόμα και καλό να πετύχεις.
    Όταν το 2017 έψαχνα εγώ απελπιστικα και τλκ το έβγαλα απο τη λίστα μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε πόσο καιρό υπολογίζεις να βγάζεις το απεριοριστο και να πάρεις το φειζερ;

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Σε πόσο καιρό υπολογίζεις να βγάζεις το απεριοριστο και να πάρεις το φειζερ;
    Σε 1 χρόνο

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PanosK24 Προβολή μηνύματος
    Σε 1 χρόνο
    παρε κατι πιο ηρεμο για αρχη

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    παρε κατι πιο ηρεμο για αρχη
    Από ότι έχω ακούσει το fazer έχει πολύ προοδευτικό γκάζι και ότι στα σκάει φουλ μετά τις 8000 στροφές και δεν θα το βαρεθείς και γρήγορα τώρα πάλι δεν ξέρω

Παλαιό μέλος
    Από ότι έχω ακούσει το fazer έχει πολύ προοδευτικό γκάζι και ότι στα σκάει φουλ μετά τις 8000 στροφές και δεν θα το βαρεθείς και γρήγορα τώρα πάλι δεν ξέρω
    το φειζερ ειναι ενα κακο μηχανακι με αρκετο γκαζι. για καθε ανθρωπο το ποσο γκαζι θελει η ποτε θα βαρεθει η ποτε θα μαθει να οδηγαει η ποτε θα τσακιστει ειναι διαφορετικο. για πρωτη μηχανη παντως ειναι ελαφρως ακατάλληλο. καλυτερα να παρεις κατι στα μετρα σου, να σε μαθει να οδηγας χωρις να παλευεις μαζι του. duke 390 απο μένα η cb500r αν θες κατι πιο ντυμένο. οταν βαρεθεις το πουλας, δεν χαθηκε ο κοσμος. αν ηταν ετσι θα περναμε ολοι 1290 η r1 για να το παντρευτουμε.

Νέο μέλος
    το φειζερ ειναι ενα κακο μηχανακι με αρκετο γκαζι. για καθε ανθρωπο το ποσο γκαζι θελει η ποτε θα βαρεθει η ποτε θα μαθει να οδηγαει η ποτε θα τσακιστει ειναι διαφορετικο. για πρωτη μηχανη παντως ειναι ελαφρως ακατάλληλο. καλυτερα να παρεις κατι στα μετρα σου, να σε μαθει να οδηγας χωρις να παλευεις μαζι του. duke 390 απο μένα η cb500r αν θες κατι πιο ντυμένο. οταν βαρεθεις το πουλας, δεν χαθηκε ο κοσμος. αν ηταν ετσι θα περναμε ολοι 1290 η r1 για να το παντρευτουμε.
    Ναι δεν λέω είναι πολλά τα 100 άλογα αλλά αυτό πιστεύω ότι είναι και στο χέρι του καθενός και τι μυαλό κουβαλάς στο πώς θα το χρησιμοποιήσεις. Ωραιες και οι μηχανές που είπες αλλά έχω ανέβει και μου φαίνονται κάπως μικρες..Επίσης είχες ποτέ φειζερ ή έχεις διαβάσει μόνο; Δεν είμαι της λογικής παίρνω μια μηχανή και την κρατάω για πάντα απλά μου βγαίνουν κάπως μικρες με αποτέλεσμα να είναι κάπως άβολες
    αυτό είναι όλο.

Παλαιό μέλος
    Ναι δεν λέω είναι πολλά τα 100 άλογα αλλά αυτό πιστεύω ότι είναι και στο χέρι του καθενός και τι μυαλό κουβαλάς στο πώς θα το χρησιμοποιήσεις. Ωραιες και οι μηχανές που είπες αλλά έχω ανέβει και μου φαίνονται κάπως μικρες..Επίσης είχες ποτέ φειζερ ή έχεις διαβάσει μόνο; Δεν είμαι της λογικής παίρνω μια μηχανή και την κρατάω για πάντα απλά μου βγαίνουν κάπως μικρες με αποτέλεσμα να είναι κάπως άβολες
    αυτό είναι όλο.
    ειχα.

το υψος δεν ειναι μεγαλο θεμα. ον ηθελες supersport δεν υπαρχουν μεγάλες για παραδειγμα, πρεπει να χωρεσεις θες δεν θες. αλλα ναι στην κατηγορια που κοιτας υπαρχουν και πιο ανετα μηχανακια. ομως ειπες για το 400 οποτε υπεθεσα δεν σε ενδιαφερει ο χωρος.

Νέο μέλος
    ειχα.

το υψος δεν ειναι μεγαλο θεμα. ον ηθελες supersport δεν υπαρχουν μεγάλες για παραδειγμα, πρεπει να χωρεσεις θες δεν θες. αλλα ναι στην κατηγορια που κοιτας υπαρχουν και πιο ανετα μηχανακια. ομως ειπες για το 400 οποτε υπεθεσα δεν σε ενδιαφερει ο χωρος.
    Σου έβγαλε ζημιές δηλαδή το φειζερ; Τι παράπονα έχεις;

Παρόμοια θέματα

1. ΑΓΟΡΑ ΠΡΏΤΗΣ ΜΗΧΑΝΉΣ
    από PanosK24 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2022, 12:37
  2. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2016, 19:28
  3. ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
    από zeb στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2009, 22:59
  4. ΑΓΟΡΑ ΠΡΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
    από iliaspap στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2008, 22:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ