Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: Συνεργείο για yamaha σε νίκαια-κορυδαλλό-κερατσίνι

Μέλος

Συνεργείο για yamaha σε νίκαια-κορυδαλλό-κερατσίνι

Καλησπέρα ψάχνω αξιόπιστο για yamaha mt 03 σε νίκαια-κορυδαλλό-κερατσίνι.Με νοιάζει να είναι καλός ο μάστορας και να μην σου πιάνει τον κώλο στο σέρβις.Τι έχετε να μου προτείνετε;

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Jawakias, στη Λαοδικείας.
    Σωστοί, τίμιοι και γιαμαχαιοι
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Αν σε ενδιαφέρει να πας Πειραιά, έχω ακούσει καλές γνώμες για τον Καραμανώλη. Μία φορά έχω πάει, θετική εμπειρία είχα και μάλλον εκεί θα ξαναπάω, αν και μου πέφτει μακριά.

Γενικά είμαι επιφυλακτικός πλέον, λόγω πολύ κακής εμπειρίας από συνεργείο που εμπιστευόμουν χρόνια.
    Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 28/05/2022 στις 18:10.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Μέλος
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Για jawakias εχω ακούσει καλά λόγια αλλα ότι είναι λίγο ακριβοί για αυτό και ρώτησα.
    Οχι δεν με ενοχλεί να είναι πειραιά,το θέμα είναι οτι έφαγα δούλεμα απο συνεργείο που πήγαινα αρκετό καιρό και τώρα ψάχνω νέο μάστορα.

υπαρχει και ο Πραβης στην λαμπρακη
    κανε μια ερωτηση και εκει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aris xj Προβολή μηνύματος
    υπαρχει και ο Πραβης στην λαμπρακη
    κανε μια ερωτηση και εκει
    Σε αυτόν πάω και εγώ οπότε χρειαστεί. Μέχρι στιγμής ευχαριστημένος

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aps07 Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Για jawakias εχω ακούσει καλά λόγια αλλα ότι είναι λίγο ακριβοί για αυτό και ρώτησα.
    Οχι δεν με ενοχλεί να είναι πειραιά,το θέμα είναι οτι έφαγα δούλεμα απο συνεργείο που πήγαινα αρκετό καιρό και τώρα ψάχνω νέο μάστορα.
    Δεν είναι ακριβοί, είναι σωστοί. Αυτό που σου λένε αυτό είναι.
    Κι ο Σταμάτης ο Καραμανώλης είναι πολύ καλός, αλλά είπες Νίκαια Κορυδαλλό. Ο γιαβακιας είναι Νίκαια.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι ακριβοί, είναι σωστοί. Αυτό που σου λένε αυτό είναι.
    Κι ο Σταμάτης ο Καραμανώλης είναι πολύ καλός, αλλά είπες Νίκαια Κορυδαλλό. Ο γιαβακιας είναι Νίκαια.
    Ωραία θα πάω αυτές τις μέρες στο jawakia μιας και είναι πιο κοντά.Τις τελευταίες μέρες νιώθω η μηχανή να μην είναι σταθερή και το πίσω αμορτισέρ να βουλιάζει πάρα πολύ,εχετε ιδέα τι μπορεί να είναι;

Πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει το μοτοσακάκι; Αν είσαι πανω από 40.000 χιλιόμετρα, μπορεί να θέλει αλλαγή το αμορτισέρ.

Έχεις αλλάξει τη ρύθμιση προφόρτισης του πίσω ελατηρίου; Μήπως τελευταία βάζεις περισσότερο βάρος πίσω, π.χ. σε μπαγκαζιέρα ή συνεπιβάτη;

Έχεις ελέγξει τις πιέσεις στα λάστιχα;

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει το μοτοσακάκι; Αν είσαι πανω από 40.000 χιλιόμετρα, μπορεί να θέλει αλλαγή το αμορτισέρ.

Έχεις αλλάξει τη ρύθμιση προφόρτισης του πίσω ελατηρίου; Μήπως τελευταία βάζεις περισσότερο βάρος πίσω, π.χ. σε μπαγκαζιέρα ή συνεπιβάτη;

Έχεις ελέγξει τις πιέσεις στα λάστιχα;
    Το μηχανάκι έχει 13.000 χλμ σχεδόν.Οχι δεν έχω πειράξει την προφόρτιση του ελατηρίου,όπως είναι απο εργοστάσιο.Ναι τελευταία παίρνω περισσότερα δικάβαλα με μικρό βάρος και κάποιες φορές έχω περάσει το όριο κιλων επειδή είχα ανεβάσει έναν φίλο με παραπάνω κιλά.Πιέσεις είναι οκ,τις κοιτάω 1-2 φορές την βδομάδα.

Αν παίρνεις συχνά δικάβαλο, θα πρέπει να ρυθμίζεις αντίστοιχα την προφόρτιση του ελατηρίου. Διαφορετικά, θα βουλιάζει πίσω και θα εχεις κακή γεωμετρία, άρα και χειρότερη ευστάθια.

Δες στο εγχειρίδιο του μοτοσακού σου, πώς αλλάζει η προφόρτιση του πίσω ελατηρίου.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Αν παίρνεις συχνά δικάβαλο, θα πρέπει να ρυθμίζεις αντίστοιχα την προφόρτιση του ελατηρίου. Διαφορετικά, θα βουλιάζει πίσω και θα εχεις κακή γεωμετρία, άρα και χειρότερη ευστάθια.

Δες στο εγχειρίδιο του μοτοσακού σου, πώς αλλάζει η προφόρτιση του πίσω ελατηρίου.
    Το πρόβλημα μου είναι,οτι νιώθω να βουλιάζει αρκετά ακόμα και αν είμαι μόνος και ειδικά αν μαζεύω κάποια χιλιόμετρα νιώθω στιγμιαία να χάνει την πρόσφυση η μηχανή.Λάστιχα δεν είναι γιατί έβαλα καινούργια dunlop spormart tt τον φεβρουάριο.Οπότε μάλλον θα είναι θέμα του πίσω ελατηρίου.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aps07 Προβολή μηνύματος
    Το πρόβλημα μου είναι,οτι νιώθω να βουλιάζει αρκετά ακόμα και αν είμαι μόνος και ειδικά αν μαζεύω κάποια χιλιόμετρα νιώθω στιγμιαία να χάνει την πρόσφυση η μηχανή.Λάστιχα δεν είναι γιατί έβαλα καινούργια dunlop spormart tt τον φεβρουάριο.Οπότε μάλλον θα είναι θέμα του πίσω ελατηρίου.
    Δεν είναι θέμα ελατηρίου το πρόβλημά σου αλλά αμορτισέρ/συμπίεσης.
    Κάπου στο κάτω μέρος του πρέπει να έχει μια βιδούλα με τις ενδείξεις H(igh) και L(ow) ή Hard-Soft κάτι τέτοιο.Δοκίμασε να το βάλεις στο Hard.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι θέμα ελατηρίου το πρόβλημά σου αλλά αμορτισέρ/συμπίεσης.
    Κάπου στο κάτω μέρος του πρέπει να έχει μια βιδούλα με τις ενδείξεις H(igh) και L(ow) ή Hard-Soft κάτι τέτοιο.Δοκίμασε να το βάλεις στο Hard.
    Δεν νομιζω οτι εχει ρυθμιση απόσβεσης το αμορτισερ του MT03.

@Aps07
    Δοκίμασε να σφίξεις λιγο την προφόρτιση του ελατηρίου, δεν ειναι κατι δύσκολο και θα βελτιωθεί η κατασταση.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μέλος
    Μπορείς να αλλάξεις την προφόρτιση του πίσω αμορτισέρ.Πήγα μίλησα στον πράβη και θα γίνει αύριο.Επισης μου είπε οτι ήταν χαμηλωμένες οι τιμονόπλακες πράγμα το οποίο το είχε κάνει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης(είμαι δεύτερο χέρι) και θα το ρυθμίσουμε και αυτό.Για να μην ανοίγω και άλλο θέμα,θέλω να αλλάξω τα τακάκια.Εχετε να προτείνετε κάτι εκτός απο τα εργοστασιακά γτ δεν έχουν καλό φρενάρισμα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2020, 15:51
  2. Μεταφορά μηχανής για επισκευή σε συνεργείο.
    από Noble06 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2019, 12:45

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF