Καλησπέρα ψάχνω αξιόπιστο για yamaha mt 03 σε νίκαια-κορυδαλλό-κερατσίνι.Με νοιάζει να είναι καλός ο μάστορας και να μην σου πιάνει τον κώλο στο σέρβις.Τι έχετε να μου προτείνετε;
Καλησπέρα ψάχνω αξιόπιστο για yamaha mt 03 σε νίκαια-κορυδαλλό-κερατσίνι.Με νοιάζει να είναι καλός ο μάστορας και να μην σου πιάνει τον κώλο στο σέρβις.Τι έχετε να μου προτείνετε;
Jawakias, στη Λαοδικείας.
Σωστοί, τίμιοι και γιαμαχαιοι
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αν σε ενδιαφέρει να πας Πειραιά, έχω ακούσει καλές γνώμες για τον Καραμανώλη. Μία φορά έχω πάει, θετική εμπειρία είχα και μάλλον εκεί θα ξαναπάω, αν και μου πέφτει μακριά.
Γενικά είμαι επιφυλακτικός πλέον, λόγω πολύ κακής εμπειρίας από συνεργείο που εμπιστευόμουν χρόνια.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 28/05/2022 στις 18:10.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Για jawakias εχω ακούσει καλά λόγια αλλα ότι είναι λίγο ακριβοί για αυτό και ρώτησα.
Οχι δεν με ενοχλεί να είναι πειραιά,το θέμα είναι οτι έφαγα δούλεμα απο συνεργείο που πήγαινα αρκετό καιρό και τώρα ψάχνω νέο μάστορα.
υπαρχει και ο Πραβης στην λαμπρακη
κανε μια ερωτηση και εκει
Πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει το μοτοσακάκι; Αν είσαι πανω από 40.000 χιλιόμετρα, μπορεί να θέλει αλλαγή το αμορτισέρ.
Έχεις αλλάξει τη ρύθμιση προφόρτισης του πίσω ελατηρίου; Μήπως τελευταία βάζεις περισσότερο βάρος πίσω, π.χ. σε μπαγκαζιέρα ή συνεπιβάτη;
Έχεις ελέγξει τις πιέσεις στα λάστιχα;
Το μηχανάκι έχει 13.000 χλμ σχεδόν.Οχι δεν έχω πειράξει την προφόρτιση του ελατηρίου,όπως είναι απο εργοστάσιο.Ναι τελευταία παίρνω περισσότερα δικάβαλα με μικρό βάρος και κάποιες φορές έχω περάσει το όριο κιλων επειδή είχα ανεβάσει έναν φίλο με παραπάνω κιλά.Πιέσεις είναι οκ,τις κοιτάω 1-2 φορές την βδομάδα.
Αν παίρνεις συχνά δικάβαλο, θα πρέπει να ρυθμίζεις αντίστοιχα την προφόρτιση του ελατηρίου. Διαφορετικά, θα βουλιάζει πίσω και θα εχεις κακή γεωμετρία, άρα και χειρότερη ευστάθια.
Δες στο εγχειρίδιο του μοτοσακού σου, πώς αλλάζει η προφόρτιση του πίσω ελατηρίου.
Το πρόβλημα μου είναι,οτι νιώθω να βουλιάζει αρκετά ακόμα και αν είμαι μόνος και ειδικά αν μαζεύω κάποια χιλιόμετρα νιώθω στιγμιαία να χάνει την πρόσφυση η μηχανή.Λάστιχα δεν είναι γιατί έβαλα καινούργια dunlop spormart tt τον φεβρουάριο.Οπότε μάλλον θα είναι θέμα του πίσω ελατηρίου.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μπορείς να αλλάξεις την προφόρτιση του πίσω αμορτισέρ.Πήγα μίλησα στον πράβη και θα γίνει αύριο.Επισης μου είπε οτι ήταν χαμηλωμένες οι τιμονόπλακες πράγμα το οποίο το είχε κάνει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης(είμαι δεύτερο χέρι) και θα το ρυθμίσουμε και αυτό.Για να μην ανοίγω και άλλο θέμα,θέλω να αλλάξω τα τακάκια.Εχετε να προτείνετε κάτι εκτός απο τα εργοστασιακά γτ δεν έχουν καλό φρενάρισμα.