Σήμερα σε βολτίτσα με τη γυναίκα γράψαμε 120 χλμ!
15 χλμ πριν το Ηράκλειο ανάβει μόνιμο κόκκινο λαμπάκι στο καντράν και βγαίνει η ένδειξη FI !Σβήνω αμέσως και παίρνω τηλέφωνο σε μάστορα που μου λέει ελα να το δούμε!
Πήγα!Μου το εβαλε σε διαγνωστικό και εμφανισε την απο κάτω εικόνα...
Μου λέει δεν μπορώ να ξέρω ποια βλάβη εμφανισε τελευταία γιατί έχει παρα πολλές βλάβες!
Μου πρότεινε να σβήσει όλες τις βλάβες που οταν ξαναβγαλει την ένδειξη FI να το πάω να δούμε κατευθείαν τι συμβαίνει αφού στην οθόνη θα εμφανιστεί μονο μια βλάβη! Στην ερώτηση μου πόσο θα κοστίσει αυτό μου απάντησε "τίποτα " !Ενα κουμπί λέει πατάει και κάνει διαγραφή!
Τον ευχαρίστησα! Οταν ήταν να φύγω μου είπε ότι του χρωστάω 20 ευρώ για τη διαγραφή! Του τα έδωσα χωρίς καν να πω τίποτα αλλά εμένα δε θα με ξαναδεί!
Ξέρει Κάποιος κάτοχος βεστρομ στο Ηράκλειο κάποιον μάστορα?Δε τον θελω για τώρα! Απλά να τον εχω στο νου μου οταν θα παω για σέρβις σε περίπου 3.000χλμ!
καθε μερα ...νεα μερα.
Για την ιστορία!
Η ένδειξη FI ξέρω γιατί εμφανίστηκε!
Έπειτα απο πολύ ψάξιμο βέβαια στο ίντερνετ!
Ένα λεπτό πριν εμφανιστεί κατέβαινα με νεκρό μια κατηφόρα περίπου 3 χλμ !Ο κινητήρας κατέβασε απότομα θερμοκρασία και με προειδοποίησε για βλάβη!
καθε μερα ...νεα μερα.
Αντι να γκουγκλαρεις τι σημαινουν τα σφάλματα έψαξες το FI;
Το εικοσαρικο δεν ειναι παράλογο, συνηθως τόσο ειναι η ταρίφα για το μπλιμπλικι.
Αν ήσασταν Ηράκλειο θα σας έλεγα ποια κατηφόρα είναι για να καταλάβετε! Εδω τη λέμε "ραχη του διαβολου" επειδή είναι απότομη και πολύ μήκος!
Οταν ο μάστορας μου πάτησε μια τυχαία βλάβη στο διαγνωστικό έλεγε ότι κάποια στιγμή είχε ξεκινήσει με πρώτη ταχύτητα ενώ ήταν κρύο!Κάτι τέτοιο Τέλος πάντων! Κατάλαβα οτι το FI οταν το βγάζει στο καντραν και η μηχανή είναι εν κινήσει ότι είναι κάποιος λάθος χειρισμός!
καθε μερα ...νεα μερα.
Νομίζω @@ριες σου λέει ο μαστορας. Δεν γίνονται έτσι τα σφάλματα. Το μόνο σωστό που είπε είναι να τα σβήσεις και να δεις τι θα ξαναεμφανιστεί.
Τα 2-3 πρώτα που γκουγκλαρα έχουν να κάνουν με αισθητήρες.
Αντι να πηγαίνεις καθε 3+λίγο στο μάστορα δες αν υπάρχει το μπλιμπλίκι να διαβάζεις μόνος σου τα σφάλματα. Μια κινεζιά θα είναι και θα κάνει καλύτερη δουλεια από τα εικοσαρικα που θα σου ζηταει ο μαστορας
Ναι το θέμα όμως είναι ότι δεν ξανααναψε το λαμπακι ουτε η ένδειξη στο καντραν!
Αλλά δε χρειάζεται να αγοράσω τίποτα! Με λιγο ψαξιμο βρήκα οτι κάτω απο τη σελα μου εχω ενα φισακι που μπορεί να μου δείξει σε συνδυασμό με το μανουαλ μπουκ (που δε διαθέτω) τι ακριβώς είναι!
καθε μερα ...νεα μερα.
Τρόποι να δεις τι βλάβη έχεις στο καντραν χωρίς μπλιπλικι υπάρχουν (δεν τους ξέρω αλλά έχω δει να το κάνουν). Όσο για τα σφάλματα πάτερ τόσα πολλά είχα κ εγώ αλλά μλκιζομουνα με τα φισακια της πλεξούδας γτ την ξηλωσα χωρίς να γράψω τι πάει που κ μετά γύριζα τον διακόπτη να δω αν τα έβαλα σωστά μέχρι να πάρει μπροστά. Ε κάπως έτσι μου έβγαλε 3σελιδες error.
Ερώτηση. Αφού τα έσβησε με το μηχάνημα κουμπομενο το έβαλε μπροστά το μοτο?
Εάν το εβαλε και δεν πέταξε απ' ευθείας error τότε πολυ πιθανό το FI να άναψε από κάποιο παλιό error (ίσως είχαν γίνει επισκευές και δεν μπριζοθηκε το μηχανάκι για να σβηστούν τα error). Αν ισχύει αυτό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην το ξαναεμφανισει.