Θα δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟ , που έπαιξε όπως έπρεπε και κατάφερε να πάρει ,έστω το 70% απο αυτό που ήθελε, καθώς εκείνο που δεν πήρε ήταν η διαφορά τερμάτων.
Για την ομάδα μου , ισχύουν αυτά που έχω πεί, εδώ και πολλές φορές τώρα..
Έφυγαν οι πιτσιρικάδες, και η ομάδα είναι κορεσμένη , χωρίς πάθος και χωρίς δύναμη.
Είναι εμφανές οτι η ΑΕΚ, δεν είναι η περισυνή ομάδα και σίγουρα , δεν είναι ικανή να χτυπήσει τα δυνατά παιχνίδια.
Αν μάλιστα συνεχίσει με αυτό , τον μη αποδοτικό τρόπο παιχνιδιού το UEFA είναι κοντά...
Όσο για το Κύπελο, δεν πιστεύω αυτή την στιγμή να υπάρχει νοήμων ΑΕΚτζης που να περιμένει κάτι καλό , κόντρα στους κόκκινους , αν περάσουμε και απο τα ημιτελικά βέβαια.
Ασύνδετη ομάδα, χωρίς κέντρο και με γιόμες να βρεί τον Λάκη-Αστραχάν ,που τρέχει και μετά δεν ξέρει τι να κάνει την μπάλα.
Πίσω οι ακραίοι , είναι μαύρα χάλια (Γεωργέας- Κόντης) και σοτ κέντρο της άμυνας , τα πράγματα είναι μέτρια , εξαρτώμενου πάντα της διάθεσης των Κατσουράνη, Τσιρίλο, Αλεξόπουλου.
Γιατί ο μόνος σταθερός είναι ο Σορεντίνο , που πραγματικά δίνει μάχες για να μην εισπράτουμε ταρίφες...
Ναι είμαι πολύ πικραμένος απο την ομάδα μου. Γιατί είναι η πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια περίπου που την παρακολουθώ, που ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ.... ή έστω και να προσπαθήσει να παίξει....
Τι θα γίνει αν σπάσει ο διάολος και περάσουμε CH.L.;.... θα βγούμε για να αποκλειστούμε στα προκριματικά;...
Γιατί μόνο αυτό μπορεί να γίνει με αυτή την τακτική που ακολουθούμε φέτος...
τι να πώ;.... μόνο ηθελέστα και παθέστα... γιατί όταν διώχνεις την ομάδα απο νεαρούς που πέρισυ σε ανέβασαν στο παρά τσακ να πάρεις πρωτάθλημα, μόνο το κεφάλι σου φτάιει μετά.
Gandalf