Οτι και να παρεις θα χρειαστεί σίγουρα δουλειά στις αναρτήσεις καθως απ την μανα τους βγαίνουν για 75 κιλα αναβάτη.Θα προτεινα ενα δίχρονακι σαν αυτό που αναφερω ποιο πανω με την αντίστοιχη δουλειά στις αναρτήσεις για το βάρος σου
Οτι και να παρεις θα χρειαστεί σίγουρα δουλειά στις αναρτήσεις καθως απ την μανα τους βγαίνουν για 75 κιλα αναβάτη.Θα προτεινα ενα δίχρονακι σαν αυτό που αναφερω ποιο πανω με την αντίστοιχη δουλειά στις αναρτήσεις για το βάρος σου
KLX250S.
Δεν υπάρχει θέμα αντοχής της μοτο
Eλα ρε παιδιά.. τα καλύτερα θέματα κλειδώνετε. Είκοσι λεξούλες ήθελα να γράψω και πάει..
Παρε κατι που στο πλαι θα γραφει ........ regolarita competizione.
Θέλεις κάτι καθαρά για διασκέδαση λίγων ωρών ή κάτι που θα το φορτώσεις κιόλας κάποια στιγμή και θα εξαφανιστείς 3ήμερο στα βουνά;
Όπως και να έχει εγώ θα προτείνω ΚΤΜ 640 lc4 , το κανονικό το εντούρο ,με λίγο ψάξιμο.
Ξέρω ακούγονται διάφορα για αυτά αλλά είσαι ψηλό παιδί και από ότι έχω διαβάσει τυπικός στην συντήρηση του οχήματος σου.
Καλή επιλογή και κάποιο δίχρονο 200-250κε με φανάρι, ( DT,WR,KDX,CRM) αλλά μην νομίζεις πως και αυτά δεν είναι μπελαλίδικα ,θέλουν και αυτά τις επισκευές τους μια στο τόσο.
when life gets complicated... i ride.
Αν θες βολτα σε χωματοδρομους πας και με το Τρανσαλπ, αν θες κατι πιο σοβαρο απο αυτο πολυ φοβαμαι οτι θα πρεπει να κανεις κατι με την αναλογια κιλων ανα ιπποΓυμναζεσαι; Αν οχι ξεκινα!
Το βουνο θελει προσοχη, καλη φυσικη κατασταση γιατι τα δυσκολα τα καταλαβαινεις οταν μπεις σε αυτα ειδικα οταν εισαι απειρος και το κορμι πρεπει να μπορει να βοηθησει.
Επισης σε οτιδηποτε περα απο χωματοδρομους, ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΙ.
Το ΤΑ το χρησιμοποιώ για την δουλειά και κανένα ταξίδι. Είναι βολικό για δικάβαλο και μέχρι τώρα είμαι σχετικά ευχαριστημένος.
Ωστόσο σε κάποια χρόνια θα φύγει και θα αντικατασταθεί με κάτι πιο ασφάλτινο και πιο μεγάλο . Δεν θέλω ένα μηχανάκι που να φοβάμαι να το ρίξω στο χώμα.
The Dirty Harry
Ότι πάρεις να είναι ελαφρύ
Θες και εξοπλισμό όχι μόνο μηχανή
Θέλει φυσική κατάσταση ....θα αποκτήσεις
Η παρέα για το βουνό είναι ΤΟ ΘΕΜΑ
Κατά τα άλλα 300% να το κάνεις !!
Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις μερικές εκτεταμένες βόλτες σε δασικούς κλπ χωματόδρομους, να δεις αν σου πάει η φάση και μετά προχώρα σε αγορά.
Το χώμα μπορεί να εύκολα να καταστρέψει τον "μοτοσυκλετιστικό" εγωισμό και την "ανδρική" αυτοπεποίθηση και ουκ ολίγοι "έμπειροι" και "ικανοί" "ασφάλτινοι" προτιμούν να μένουν μακριά του.
Κατά την διάρκεια της καραντίνας πετύχαινα σχεδόν κάθε φορά ένα παλικάρι με ένα TA650, να τριγυρνάει και φαίνονταν να περνάει καλά.
Βέβαια προφανώς και δεν τον πέτυχα να μπαίνει σε μονοπάτι άλλα σε κάνα δυο λόφους από ότι θυμάμαι σκαρφάλωνε.
Αρχάριος είμαι και εγώ και τα πρώτα βήματα τα έκανα με ένα klr650 με 17άρες ζάντες και ασφάλτινα λάστιχα,170 κιλά άδειο, μισή μερίδα άνθρωπος πλην όμως συστηματικά αθλούμενος.
Μετά αποφάσισα ότι δεν ήταν το κατάλληλο εργαλείο για την δουλειά όποτε προχώρησα σε αγορά.
Όταν αποφασίσεις, μπορούμε να μιλήσουμε για μοντέλα, αλλά κάτι DR,DT-WR,XR που διαβάζω συχνά πυκνά, πολύ δύσκολα να βρεθούν σε καλή κατάσταση και σε λογική τιμή.