Αααα...αυτα ειναι δικα σου μετα.
Ψαξου κανε καμια βολτα κ αγοραζεις.
Στην τελικη δεν αγοραζεις σπιτι...ποσα χρηματα εχουν παει στον βροντο με λαθος επιλογες στην μοτο δεν λεγεται...
Παντα μιλαμε για εναν ανθρωπο που δεν μετραει ευρω ευρω να παει στο σουπερ...αλλιως αυτα θα ηταν ηδη πολυτελειες.
Ride(s) the wind of change...
Ευχαριστώ για την πρόταση θα την τσεκάρω ''ελπίζω'' κάπου από κοντά.
Αν και αυτή https://www.e-moto.gr/el-gr/p/17377/...a-transalp-700
αισθητικά μου άρεσει περισσότερο(ιδανικά σε μέτριο φιμέ )
The Dirty Harry
Μεσαια συν φρυδι σου δινει τη μεγαλυτερη ευελιξια. Μπορεις να εχεις το φρυδι απο τερμα κατεβασμενο και να ειναι σα να μην υπαρχει (πχ για κινηση μεσα στην πολη) μεχρι τερμα πανω που σου δινει ~15 εκατοστα επιπλεον προστασια.
Απο πλευρας εμφανισης δεν ξερω, ειναι κατι που δε με απασχολει προσωπικα.
Ε άμα δεν σε χτυπαει και λίγο αέρας με τη μηχανή τι γούστο έχει??
Ήταν περισσότερο μια προσπάθεια να γελάσουν οι δύο φίλοι που συζητούσαν έντονα
Το ελέγχω βέβαια, έχω βρει το hardware για να έχω αυτόνομο κύκλωμα με ελάχιστη κατανάλωση και κοιτάζω αν η θέση
που θέλω να μπει, έχει απόσταση από εμένα όσο έχω από τους καθρέπτες.
Θέλω να πετύχω να είναι "μεσα" στο εστιακό εύρος που πετυχαίνουν τα μάτια μας την ημέρα, έτσι ώστε η εναλλαγή άπειρο - οθόνη
να γίνεται τουλάχιστον τόσο άνετα όσο με τους καθρέπτες.
Έχω ενθουσιαστεί με την απόδοση που έχουν την νύχτα, ακόμα και σε δρόμο χωρίς φωτισμό, διακρίνεις τους επιβάτες σε οχήματα
που κάνουν προσπέραση με μεγάλα φώτα.
Εννοείται ότι το ιδανικό θα ήταν να υπήρχε υπηρεσία που να αποκαθιστά άμεσα τη ζημιά. Όμως η επισήμανση είναι πολύ σημαντική.
Πραγματικά ευγνωμονώ συμπολίτες που βάζουν μέχρι και κλαδιά σε τρύπες στο δρόμο ή στα πεζοδρόμια. Βοηθούν να μην πέσει κόσμος μέσα.
Καλή υπηρεσία έχει ο δήμος Ηλιούπολης, που μπαλώνει τις λακκούβες, που δηλώνονται ηλεκτρονικά, σε λιγότερο από 24ωρο.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
φοβερό! σαν μικρογραφία της κοινωνίας:
Στην επιφάνεια, οχι κάποιο υποκατάστατο του υλικού που χρειάζεται αλλά το εντελώς αντίθετο από αυτό!
Ακριβώς απο κάτω, αντίστοιχη ποσότητα με την επιφάνεια, από ένα δήθεν καθαρό υλικό που χρησιμοποιούμε σαν παράδειγμα για
να ορίσουμε το εφήμερο, το μη σταθερό.
Κάτω απο αυτά, χιλιαπλάσιο βρομερό και πιεσμένο υλικό που τους στηρίζει και τους δίνει λόγο ύπαρξης.
Και ωπ! λίγο να λείψει οι άλλοι δύο κατακρημνίζονται.
Είναι μια απλή υπενθύμιση ότι οι άνθρωποι είναι τμήμα της φύσης και δημιουργούν εύθραυστες και εφήμερες κατασκευές.
Η πλειοψηφία των ανθρώπων βλέπει καταστάσεις σαν την παραπάνω περίεργη τραγική σκανδαλώδη και δεν ξέρω τι άλλο.
Ουσιαστικά είναι μια ακόμα απόδειξη της αδυναμίας του ανθρώπου να διαμορφώσει τη φύση (νταξ κακοτεχνία στο δίκτυο αποχέτευσης είναι αλλά λέμε τώρα)
Μια ερώτηση. Αν πατήσουμε χελώνα στο δρόμο την συνθλίβουμε ή γλιστράμε;
Eξαρτάται, άν την πατήσουμε με το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα...