Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

Μέλος

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

Παιδια καλησπερα,θα ηθελα την βοηθεια σας για αγορα νεας μηχανης.Αρχικα να σας πω πως εχουν τα πραγματα,ευτυχως κολλησα την αρρωστια της μηχανης απο μικρος και ευτυχως εμαθα να οδηγω σωστα (εννοω με κρανος και να σεβομαι κοκ).Ξεκινησα λοιπον τα πρωτα βηματα μου με την αγαπημενη μου vespa px150 διχρονο μηχανακι και πραγματικα απιστευτο.Απο μικρος ομως γουσταρα κατι γρηγορο και πιο μεγαλο οχι για να κανω σουζες αλλα για να ανηγω (οπου μπορω) και να απολαμβανω μια πιο ωραια βολτα σε μεγαλυτερη αποσταση χωρις να ειναι ετοιμο να πεθανει το μηχανακι μου.Απο τοτε μαζευα χρηματα για κατι τετοιο.Τωρα σιγα σιγα φτανω πιο κοντα στο ονειρο απο μπορω να βγαλω διπλωμα Α2 γινομαι 20 σε κατι μηνες.Το κολλημα μου εινια το εξης,ειμαι αναμεσα σε ενα ακριβο μηχανακι τυπου Benelli trk 502 (απο δευτερα λυκειο το λιγουρευομαι ) και σε κατι πιο φθηνο οπως ειναι κατι τυπου xt kle .Γενικα χρηματα εχω μαζεψει αφου εκανα δουλειες και τα εβαζα φουλ στην ακρι για αυτον ακριβως τον λογο .Θελω να μου πειτε τι μηχανη θα επιλεγατε εσεις ,εχω φουλ ερωτα με το Benelli και πραγματικα εκει θα καταληξω χαχα αλλα απο την μια σκεφτομαι οτι εινια αρκετα χρηματα για πρωτη μηχανη αλλα απο την αλλη οδηγαω 4 χρονια κοντα την βεσπα μου και δεν θελω να παω σε κατι μικρο που να μην βγαζει ταξιδακια .Αυτα ζητω συγνωμη αν ειναι μπερδεμενα απλα ειναι γτ ειμια και εγω ο ιδιος επισης καλοδεχουμενες και αλλες αποψεις για αλλες μηχανες γτ γενικα δεν γνωριζω και πολλα για μεγαλες ! ευχαριστω πολυυ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nitse3
    Πες και το μπάτζετ.Φθάνεις μέχρι και έξι δηλαδή ς

Μέλος
    εξι με δυσκολια benelli εχω βρει και με 4500-5000 απλα ειναι και ενα 500 για εξοπλισμο κρανος μπουφαν σιγουρα

Παλαιό μέλος
    μια χαρα ειναι το xt. το θεμα ειναι τι θες, δικαβαλο? βολτες 100χλμ μακρια? πολη? ολα μαζι?
    υπαρχουν επιλογες αρκετες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Μην πάρεις μτχ βάλε δόσεις και ότι πάρεις πάρτο καινούργιο ναχει και εγγύηση.Αν παραβλέψω τον έρωτα για το benelli,θα σου συνιστούσα το voge 500ds πού πρόσφατα αγόρασα γιατί βάσει τεστ, είναι καλύτερο, αλλά και έχει από πίσω του,καταξιωμένη αντιπροσωπεία.(κυμκο mototrend.)

Μέλος
    Γενικα ολα μαζι το θελω απλα δεν ξερω μεσα μου νιωθω οτι θελω κατι σαν καινουργιο αν οχι καινουργιο γτ εχω βαρεθει τα παλια μηχανακια

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Μην πάρεις μτχ βάλε δόσεις και ότι πάρεις πάρτο καινούργιο ναχει και εγγύηση.Αν παραβλέψω τον έρωτα για το benelli,θα σου συνιστούσα το voge 500ds πού πρόσφατα αγόρασα γιατί βάσει τεστ, είναι καλύτερο, αλλά και έχει από πίσω του,καταξιωμένη αντιπροσωπεία.(κυμκο mototrend.)
    Κοιτα γενικα η αληθεια ειναι οτι ηθελα να παρω καινουργιο αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει...Γτ θα ειμαι νεος οδηγως...ωστοσο δεν ειμαι καγκουρακος να κανω σουζες και τετοια αλλα αυτο που λες εχει ενα νοημα γτ δινεις καπου στα 2χιλ παραπανω και παιρνεις κατι με εγγυηση.Τωρα για το voge 500ds που μου προτεινες ομολογω πως δεν το ειχα ακουσει καθολου,https://www.car.gr/classifieds/bikes...420-voge-500ds ειλικρινα φαινεται αρκετα ωραιο και πιο budget θα ελεγα γτ με αυτα τα χρηματα το παιρνεις κουτα με δωρα, εσυ εισαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης ,(αν και απο οτι γραφεις πρεπει να εισαι )

Μέλος
    επισης το δικαιολογει το Α2?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NickTrick Προβολή μηνύματος
    Κοιτα γενικα η αληθεια ειναι οτι ηθελα να παρω καινουργιο αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει...Γτ θα ειμαι νεος οδηγως...ωστοσο δεν ειμαι καγκουρακος να κανω σουζες και τετοια αλλα αυτο που λες εχει ενα νοημα γτ δινεις καπου στα 2χιλ παραπανω και παιρνεις κατι με εγγυηση.Τωρα για το voge 500ds που μου προτεινες ομολογω πως δεν το ειχα ακουσει καθολου,https://www.car.gr/classifieds/bikes...420-voge-500ds ειλικρινα φαινεται αρκετα ωραιο και πιο budget θα ελεγα γτ με αυτα τα χρηματα το παιρνεις κουτα με δωρα, εσυ εισαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης ,(αν και απο οτι γραφεις πρεπει να εισαι )
    Μπες στο θέμα που έχουμε άνοιξει στο φόρουμ βάζοντας αναζήτηση για "voge 500ds" και εκεί θα διαβάσεις για τις εντυπώσεις μας.

Μέλος
    τελεια φιλε μου σε ευχαριστω!

Μέλος Το avatar του/της Dr.Monty
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NickTrick Προβολή μηνύματος
    επισης το δικαιολογει το Α2?
    Ναι.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Κατά την γνώμη μου , κοίτα για κούτα.
    Κοίτα και το Versys 300 είναι πολύ ωραίο μηχανάκι και από κοντά.
    Στα 5000-6000Ε και για Α2 , έχει αρκετά πλέον μηχανάκια που είναι αξιόλογα.
    Και Κινέζους και πιο Premium.
    The Dirty Harry

Μέλος
    νν φιλε μου ευχαριστω...Και εγω αυτο πιστευω πλεον να δω κατι σε κουτα για να εχω και εγγυηση και να ειναι καλυτερο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Σου θετω το θεμα της ακριβειας: π.χ στο sh300 τα λαστιχα απο 130 ευρω πηγαν στα 175 και αναλογα εχουν αυξηθει τα αναλωσιμα του..οσο ανεβαινεις κυβικα ανεβαινει και η ακριβεια, ρωτα λοιπον τιμες στα αναλωσιμα σε αυτο που θες γιατι θα βρεθεις σε μεγαλες εκπληξεις...
    Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Σου θετω το θεμα της ακριβειας: π.χ στο sh300 τα λαστιχα απο 130 ευρω πηγαν στα 175 και αναλογα εχουν αυξηθει τα αναλωσιμα του..οσο ανεβαινεις κυβικα ανεβαινει και η ακριβεια, ρωτα λοιπον τιμες στα αναλωσιμα σε αυτο που θες γιατι θα βρεθεις σε μεγαλες εκπληξεις...
    ναι ισχυει αυτο που λες δυστυχως...οταν λες μεγαλες εκπληξεις εχεις εικονα για voge?

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΕ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ ΟΔΗΓΟ
    από DizACAB στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2018, 00:43
  2. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2007, 19:23
  3. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ
    από DT_Bear στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2006, 22:23