Παιδια καλησπερα,θα ηθελα την βοηθεια σας για αγορα νεας μηχανης.Αρχικα να σας πω πως εχουν τα πραγματα,ευτυχως κολλησα την αρρωστια της μηχανης απο μικρος και ευτυχως εμαθα να οδηγω σωστα (εννοω με κρανος και να σεβομαι κοκ).Ξεκινησα λοιπον τα πρωτα βηματα μου με την αγαπημενη μου vespa px150 διχρονο μηχανακι και πραγματικα απιστευτο.Απο μικρος ομως γουσταρα κατι γρηγορο και πιο μεγαλο οχι για να κανω σουζες αλλα για να ανηγω (οπου μπορω) και να απολαμβανω μια πιο ωραια βολτα σε μεγαλυτερη αποσταση χωρις να ειναι ετοιμο να πεθανει το μηχανακι μου.Απο τοτε μαζευα χρηματα για κατι τετοιο.Τωρα σιγα σιγα φτανω πιο κοντα στο ονειρο απο μπορω να βγαλω διπλωμα Α2 γινομαι 20 σε κατι μηνες.Το κολλημα μου εινια το εξης,ειμαι αναμεσα σε ενα ακριβο μηχανακι τυπου Benelli trk 502 (απο δευτερα λυκειο το λιγουρευομαι) και σε κατι πιο φθηνο οπως ειναι κατι τυπου xt kle .Γενικα χρηματα εχω μαζεψει αφου εκανα δουλειες και τα εβαζα φουλ στην ακρι για αυτον ακριβως τον λογο .Θελω να μου πειτε τι μηχανη θα επιλεγατε εσεις ,εχω φουλ ερωτα με το Benelli και πραγματικα εκει θα καταληξω χαχα αλλα απο την μια σκεφτομαι οτι εινια αρκετα χρηματα για πρωτη μηχανη αλλα απο την αλλη οδηγαω 4 χρονια κοντα την βεσπα μου και δεν θελω να παω σε κατι μικρο που να μην βγαζει ταξιδακια .Αυτα ζητω συγνωμη αν ειναι μπερδεμενα απλα ειναι γτ ειμια και εγω ο ιδιος επισης καλοδεχουμενες και αλλες αποψεις για αλλες μηχανες γτ γενικα δεν γνωριζω και πολλα για μεγαλες ! ευχαριστω πολυυ!