Το (επίσημο) test ride του ΤDM έχει σταματήσει εδώ και καιρό.Πάντως όλο και κάποιο μεταχειρισμένο θα έχει να σου δώσει βόλτα..Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
έλα πάτρα....η τοπική αντιπροσωπεία της YAMAHA διαθέτει tdm για τεστ ντραιβ....![]()
Το (επίσημο) test ride του ΤDM έχει σταματήσει εδώ και καιρό.Πάντως όλο και κάποιο μεταχειρισμένο θα έχει να σου δώσει βόλτα..Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
έλα πάτρα....η τοπική αντιπροσωπεία της YAMAHA διαθέτει tdm για τεστ ντραιβ....![]()
έλα πάτρα....η τοπική αντιπροσωπεία της YAMAHA διαθέτει tdm για τεστ ντραιβ....
Φίλε ironbum2 σε ευχαριστω πολυ!
πήγα στο μαγαζι που μου ειπες... εκτος απο αψογη συμπεριφορά και εξυπηρέτηση... έφυγα απο εκει και με καινουργια μηχανή.
ολόκληρη αθήνα και κανένας δεν είχε μπει στην διαδικασια να μου εξηγήσει οτι λεπτομέρεια του είχα ζητήσει... το παλλικάρι εκει ηταν αψογο... και απο τιμή δεν το συζητώ!
περιμένω να την παραλάβω μέχρι την παρασκευή οπότε θα σας πώ και περαιτέρω λεπτομέρειες.
ευχαριστω και παλι!
Η μονη περιπτωση να εισαι ο γρηγοροτερος ολων ειναι να τρεχεις μονος σου....
να'σαι καλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από BLUEMAN1000
έλα πάτρα....η τοπική αντιπροσωπεία της YAMAHA διαθέτει tdm για τεστ ντραιβ....
Φίλε ironbum2 σε ευχαριστω πολυ!
πήγα στο μαγαζι που μου ειπες... εκτος απο αψογη συμπεριφορά και εξυπηρέτηση... έφυγα απο εκει και με καινουργια μηχανή.
ολόκληρη αθήνα και κανένας δεν είχε μπει στην διαδικασια να μου εξηγήσει οτι λεπτομέρεια του είχα ζητήσει... το παλλικάρι εκει ηταν αψογο... και απο τιμή δεν το συζητώ!
περιμένω να την παραλάβω μέχρι την παρασκευή οπότε θα σας πώ και περαιτέρω λεπτομέρειες.
ευχαριστω και παλι!
καλορίζικο,καλοτάξιδο με πολλά πολλά ασφαλή και όμορφα χιλιόμετρα!!!!![]()
ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥ TDM 900A
O ΖΑΠΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ)
ΜΠΡΑΒΟ.
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ...
Kαλοριζικο και καλοταξιδο φιλε![]()
![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Καλορίζικη και καλοτάξιδη!Ρε τι εργαλείο που είναι αυτό το νετ πάντως ε?Μπαίνεις,ρωτάς,πηγαίνεις συστημένος και φεύγεις ευχαριστημένος.Άντε σε άλλες εποχές να κάθεσαι να ψάχνεις στην γειτονιά σου.....
Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.
:rotflmao: ευχαριστω και καλα χιλιομετρα παιδια :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()