το ανθρακί πολύ συμπαθητικό!
το ανθρακί πολύ συμπαθητικό!
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Εγώ κίτρινο
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
H κατανάλωση βενζίνης ειναι θέμα όντως ετσι οπως εχει φτασει.
Ομως αυτο το νεο Hornet, συμφωνα με τους υπολογισμούς μου και αν υποθέσουμε οτι το νεο εχει 15 λιτρα τεποζιτο, ειναι 15 κιλα ελαφρύτερο απο το δικό μου Hornet 900 που ειναι τωρα 17 ετων.
Δεν ειναι μικρη διαφορά τα 15 κιλα αλλά αν βάλουμε στην εξίσωση οτι το παλιο έχει συμφωνα με την Honda 18 ιππους παραπάνω και εχει και αρκετά μεγαλύτερη ροπή που την έχει μάλιστα και αρκετά πιο χαμηλα απο το νέο 2κυλινδρο τοτε βλέπουμε οτι το μονο που εχει καλύτερο το νεο ειναι στην πράξη η οικονομία.
Αν κατσουν στο φαναρι το νεο θα τον πιεί άχημα απ το παλιό 4κυλινδρο.
Εγω θα κρατησω το δικο μου.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εχει αραγε μοχλικό η πίσω αναρτηση στο νέο Hornet? Δεν ειδα τιποτα οπου διαβασα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Οντως, δε νομιζω να υποστηριξε κανεις οτι ο λογος για αυτες τις αλλαγες ειναι οι επιδοσεις. Δεν ειναι καν η οικονομια καυσιμου βασικα, ειναι η δυνατοτητα να πληρουν τα προτυπα ρυπων- γιατι αυτα τα δυο δεν ειναι συνωνυμα. Τα νεα μοτερ που σχεδιαζονται με γνωμονα τις συγχρονες προδιαγραφες ρυπων σε πολλες περιπτωσεις καινε στην πραξη παραπανω απο τα προγενεστερα μοτερ που αντικαθιστουν.
Ειναι οπως και να'χει ενα σημαντικο μοντελο για τη μαρκα και η εισαγωγη ενος νεου μοτερ -που προφανως θα δουμε και αλλου- επισης εχει τη βαρυτητα της ως γεγονος. Αν οι επιδοσεις που ανακοινωθηκαν ειναι κοντα στην πραγματικοτητα και συνδυαζονται με την αξιοπιστια της Honda τοτε μιλαμε για ενα πραγματικα εντυπωσιακο μοτερ.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Είναι και η φέρουσα τεχνολογία εκτός της κατανάλωσης
ΠηγήΤο νέο Hornet 750 2023 φέρει συστήματα ηλεκτρονικού ελέγχου, τα οποία περιλαμβάνουν 3+1 χαρτογραφήσεις ισχύος (Sport, Standard, Rain, User), ρύθμιση φρένου κινητήρα , επιπέδου ισχύος κινητήρα αλλά και το γνωστό HSTC Traction Control της Honda με δυνατότητα απενεργοποίησης.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Μαλλον σoυ διεφυγε το "στην πραξη" απο το σχολιο μου. Αλλο το τι κανει ενα μοτερ στο τεστ για να περασει τα προτυπα ρυπων και αλλο τι κανει στα χερια του καταναλωτη. Τα νεα (συνηθως υπερκυβισμενα) μοτερ που σχεδιαζονται με γνωμονα τους ρυπους συχνα παρουσιαζουν μεγαλυτερη καταναλωση (πρακτικα, σε καθημερινη οδηγηση απο εσενα κι εμενα) απο τους μικροτερους προπομπους τους.
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι έκανε κάτι άξιο συζήτησης μετά από καιρό η Honda και σίγουρα θα προσελκύσει νέους αναβάτες αν όντως παίξει σε αυτή την τιμή εν έτη 2023
Το 900 είναι άλλη κατηγορία και περισσότερο κοντά στα 1000. Το νέο μπορεί να συγριθεί σαν κατηγορία με το προηγούμενο 600 και το παλιό στρογγυλοφάναρο 600.
To Hornet 600 του 2013 με abs το δίνει 102 άλογα και 177kg άδειο (θα έλεγα ρεαλιστικά γεμάτο στα 205). Είναι μια διαφορά θεωρητική 12 αλόγων αλλά δεν ξέρουμε ακόμα την πραγματική διαφορά καθώς το νέο δεν έχει δυναμομετρηθεί. Μπορεί να έχουν μικρότερη ή και μεγαλύτερη διαφορά. Θα το δούμε. Βάζω το 600 σαν το τελευταίο σύγχρονο Χόρνετ που έχει και ABS για πιο δίκαιη σύγκριση. Χαμηλομεσαία πάντως λογικά το δικύλινδρο θα υπερτερεί έναντι των 4Κ 600.
Επίσης τα τετρακύλινδρα έχουν γκάζι αλλά έχουν και ένα αυξημένο βάρος όταν τα ''στραμπουλάς''. Τα δικύλινδρα είναι πιο παιχνίδια με πολύ ελαφριά αίσθηση στο μπάσιμο. Θα έχει ενδιαφέρον να το δοκιμάσουμε αν θα υπάρχει σε test ride.
Υ.Γ: Δεν ειδα κανέναν να σχολιάζει την επιλογή ελαστικού πίσω 160-60-17!
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE