προφανως θα εννοει κυβικα εκατοστα αλλιως αν μετρησε 100 γραμμαρια τα κυβικα θα ειναι 110.
προφανως θα εννοει κυβικα εκατοστα αλλιως αν μετρησε 100 γραμμαρια τα κυβικα θα ειναι 110.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αυτο!!
Αν εξαιρεσεις το 08 που ηταν γνωστο τοτενες κ διορθωθηκε μετα ουτε εγω εχω ακουσει για αλλο Honda.
Του αδερφου του κουμπαρου το CBR1000 (04-07) που του εχει πεταξει τα ματια εξω ειναι σαν καινουριο.
Παντα παπια, μονοκυλινδρα σκουτερ δεν μπαινουν στην κουβεντα γιατι η χρηση που τρωνε ειναι εντελως διαφορετικη.
Εγω παντως στο Suzuki με 100+Κ δεν εχω δει καμια απωλεια. Τωρα τα 50-100ml στα 5-6Κ που κανουμε αλλαγη δεν μπορουν να μετρηθουν.
Ride(s) the wind of change...
Παύλο γάντια να φοράς στα μπλογκ
100ml δεν είναι μετρήσιμα εκτός και αν βγάζεις δοσομετρητή στις αλλαγές. Και αφετέρου όλα εξισώνονται βάση των περιβαντολογικών συνθηκών, εξωτ.θερμοκρασία, φόρτωμα, ανεπαρκή οδήγηση με βάση το φορτίο κλπ
you rise you fall you're down then you rise again
Όλα τα Ντόχα μετά τις 500000 χιλιάδες χιλιόμετρα (μετά το στρώσιμο δηλαδή) αρχίζουν να τσιμπάνε λίγο λάδι.
Η κατανάλωση λαδιού αυξάνεται μετά τα δύο εκατομμύρια χιλιόμετρα,τίποτα το ανησυχητικό,του αλλάζεις τσιμουχακια βαλβίδων και βγάζει αλλά δύο εκατομμύρια χιλιόμετρα.
Endo με taxi, ολοι συνεχίζουν να απαντάνε για ''100ml''.
Κανείς δεν βλέπει ότι ο άνθρωπος έγραψε 100gr, που είναι άλλη έννοια, και άλλη ποσότητα τελικά, παρόλο που το ρώτησα κιόλας στο ποστ Νο15.
Κι ακόμα να απαντήσει ο ίδιος στην ερώτηση φυσικά.
Ολα ένα error.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Καλά εντάξει, χαλάρωσε και λίγο
Ο περισσότερος κόσμος όταν αναφέρεται σε υγρά μπορεί να μιλάει (λανθασμένα) με μονάδες βάρους (1 κιλό κρασί π.χ.), αλλά εννοεί όγκο (1 λίτρο κρασί)
Τι θες να μας πεις με τα post σου, ότι τα 100 gr λιπαντικού αντιστοιχούν σε (περίπου) 115 ml λιπαντικού, και μόνο εσύ το ξέρεις, οι υπόλοιποι που διαβάζουμε και γράφουμε είμαστε άσχετοι ;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
δεν εχει τζαμακι εχει δεικτη τα μετρησαμε επειδη ειχε κατεβει ελαχιστα η σταθμη βαλανε 100 ml και η σταθμη πηγε κανονικα .Τωρα αλλο εξουσιοδοτημενο μου εβαλε για πρωτη φορα λαδια και αλλο τα μετρησε .Μπορει το πρωτο να ειχε αφησει λιγο πιο χαμηλα την σταθμη
4 λιτρα περνει 4,8 περνει μετα απο αποσυναρμολογηση δηλ μετα απο γενικη επισκευη κινητηρα ετσι γραφη το manualκαι το dct περνει 4,2 λογω του επιπλεον φιλτρου λαδιου λογω κιβωτιου δηλ το dct εχει δυο φιλτραλαδιου
λαθος οχι γραμμαρια αλλα ml
εχει δεικτη οχι τζαμακι