Τελευταία τροποποίηση από JNP; 29/10/2022 στις 13:28.
B&D το περτικαλι. Αθάνατος διάολος. Μέχρι που ο πατέρας το έδωσε σε συνάδελφο του για 2 - 3 δουλίτσες και το βάφτισε σε κουβά με νεράκι. Το έφερε πίσω βέβαια στεγνό αλλά πεθαμένο. Και ο πατέρας από ευγένεια δεν είπε τπτ. Δυστυχώς ήμουν μικρός αλλιώς θα βουιζανε τα αφτιά του παπαρα
Και μια ''μαλλον'' αναγκαστικη αγορα μιας και η μπαταρια των 6ah μας αφησε χρονους στα ξαφνικα.
https://imgur.com/gallery/dEWbVFQ
Τελευταία τροποποίηση από fasarias; 06/11/2022 στις 19:35. Αιτία: Διόρθωση συνδέσμων
φρέσκα κουλούρια...
το σετάκι με τα κολαούζα. Μετά απο 5-6 σετ φτηνιάρικα σετ που για τίποτα σοβαρό δεν έκαναν,ελπίζω τούτο να κρατήσει.
Μαζί και ο απογρεζωτής, που ήταν παρορμητική αγορά.
Δυο τσοκ για κολαούζα με υποδοχές 3/8" + 1/2" και τέλος μια σχετικά λόου μπάτζετ σέγα της Metabo στα 450watt που όμως έχει ρύθμιση ταχύτητας και εύκολο βγάλσιμο λάμας.
![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ωραίος ρε!
Τη λαβή του απογρεζωτή μπορείς να την χρησιμοποιείς και για μύτες ενώ τον απογρεζωτή μπορεις να τον βάλεις και σε σταθερή λαβή με ασφάλιση. Τον έχω και εγώ, καλούλης είναι αλλά δεν τον έχω χρησιμοποιήσει πολύ.
Για το σεγάκι περιμένω review όταν το χρησιμοποιήσεις.
Sent from me using a computer.
Καλοδούλευτα gavros.
Άσχετο το ξέρω αλλά εγώ γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία με τίποτα και πρέπει να ψάχνομαι συνέχεια με διάφορα site και ανέβασμα εκεί για να πάρω συνδέσμους?
pics or never happened, λέμε
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Κανένα γιο για υιοθεσία θες;
Έστω και 68 ετών;
το τάισμα στα Γερμανά δεν έχει τέλος...
αρχικά με τη μάνακνιπεξ...
Μερικά ασφαλειοτσίμπιδα που λείπαν. Πλέον νομίζω μόνο ένα-δυο, απο αυτα που μου προκύπτουν δεν έχω.Σιγά σιγά, γέμισε κι αυτη η συλλογή.
Ναι, είναι κόλλημα αυτό πλέον με τη μάρκα, αναγνωρίζω ότι είμαι εξαρτημένος. Εχω σίγουρα ξεπεράσει τα 25 κομμάτια προϊόντων τους και η λίστα δεν τελείωνει.
και εν συνεχεία στα πιο κυριλέ σαλόνια της Wera. Με τούτο στάθηκα πολύ τυχερός και μου βγήκε πολύ φτηνά.
Έχει σχεδόν τα πάντα (είναι αυτό με τα 17τμχ), ακόμα και εκείνο το πρότυπο Pz/SL που συζητούσαμε στο θέμα με τις βίδες για πινακες, τις προάλλες (θα μου άρεσε να'χε και το Ph/SL). Η θήκη είναι λίγο πουλμουρικια αλλά οι τύποι δεν μένουν μόνο στο πουλμουρ. Απο πίσω έχει σκρατς και δίνουν και αυτοκόλλητο κομμάτι velcro (φαίνεται στη φωτό) αν θες να το κολλήσεις κάπου εσύ.
Επίσης έχει λούπα για να την έχεις ανοιχτή κρεμασμένη και έτσι να κάνεις τις αλλαγές σου πιο σβέλτα. Καλή φάση, το σετάκι ξεχειλίζει ποιότητα.
![]()
Χαίρεσαι να δουλεύεις με τέτοια εργαλεία.
Όχι απαραίτητα ακριβά ή φτηνιάρικα, όσο το να είναι τα κατάλληλα.