Καλά ρε παλικάρια πιστεύεται σαν υπαρκτό το νούμερο 180 για οποιαδήποτε στροφή επί της χαμοστερνας?
Εμένα μόνο γέλια μου προκαλεί και φόβο από τα φίδια που βλέπω.
Καλά ρε παλικάρια πιστεύεται σαν υπαρκτό το νούμερο 180 για οποιαδήποτε στροφή επί της χαμοστερνας?
Εμένα μόνο γέλια μου προκαλεί και φόβο από τα φίδια που βλέπω.
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Αυτα τα 180 ειναι σαν τα 220+ που πηγαιναν τα 400ρακια καποτε.
Μονο στα ονειρα τους.
πρώτα κράξιμο στον ανθρωπο και μετα αμφιβητηση....
Ρεεεεε φοβιτσάριδες σκάτε απ'τη ζήλια σας με φαίνεται!![]()
![]()
![]()
Εχουν περασει χρονια απο τοτε...τα 180 τωρα πριν κανα 2 χρονια ηταν 140-150...το 2018 λογικα ηταν με 100-120.
Ξερετε πως πανε αυτα...
@thunder ace Τα 400σα τα ειχανε τα 220...![]()
Μην με κανεις να ψαξψ τα βιντεα τωρα με αναλυση του κ@λου!!![]()
Ride(s) the wind of change...
Ηνάφ ρε παιδιά,το ξεχειλώσατε.
Παμ παρακάτω.
Με είδα να έχω άδεια από την δουλειά (απο σποντα) και να κάνω την βολτούλα μου μέχρι τα Βιλια μετά από καιρό!
προσέχουμε για να έχουμε!...
Με είδα να χάνω άδεια, δίπλωμα, κτεο...
Μια ζωή τα έβαζα στο μπουφάν, τώρα τελευταία στην σκισμένη τσάντα που έχω από το λύκειο...
![]()
Να ήξερες τί ζημιά μου έκανες τώρα...
Ο μεγάλος μου έρωτας απο πολλά χρόνια πίσω και ακόμα είναι και σε αυτόν τον χρωματισμό.
Είχα φτάσει στο τσάκ να το πάρω,το είχα βρεί σε μαγαζί,τα είχαμε συμφωνήσει και πήγα με την γυναίκα να το πάρουμε και μόλις το είδε
''εγώ εκεί πάνω δεν ανεβαίνω''.
Τί ήθελα και την πήρα μαζίκαι τελικά πήρα το διπλανό του,ένα CBR600F επειδή είχε μονοκόμματη σέλα.
Ακόμα ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα αποκτήσω ένα.
Να το χαίρεται όποιος το έχει![]()
Με είδα να βάζω την μηχανή στο υπόγειο πάρκινγκ αφού έφτασε το 2ο κλειδί από Αθήνα, όχι πριν φροντίσω να σπάσω το εμπρός φτερό κάνοντας ελαφρώς πίσω, αφού ξέχασα πως είχα και το λουκέτο πάνω στην φούρια μου να δω αν θα καταφέρει να ξεκλειδώσει το τιμόνι, μιάς και είναι ελαφρώς στραβωμένο και δεν ρισκάρω να το ζορίσω σε καθημερινή χρήση. Τέλος η σεζόν πρόωρα για μένα και από Μάρτη θα βρούμε άκρη για το χαμένο κλειδί...350 ευρώ μόνο το χρεώνουν στην αντιπροσωπεία να βγάλεις καινούριο. Πάλι καλά γιατί 2000 ευρώ έχει αν τα χάσεις και τα 2... Απολογισμός μέχρι στιγμής 350 ευρώ, 1 χαμένο κλειδί, 1 σπασμένο φτερό, 3 αχρηστα αντικλείδια και 20 μέρες νωρίτερα μεσα η μηχανή για χειμώνα.
done.