Πολλα(και χωρις να το αναγραφουν καπου μερικες φορες και το βλεπεις στο tracking ξαφνικα...) πανε ποια απο ολλανδια πρωτα και μετα σε εμας ελλαντα...
Υ.γ.Απο αμερικη,κινα,αυστραλια,ινδονησια ακομα και απο ευρωπαικη χωρα μπορει να σταλει ολλανδια και μετα εδω μου εχει γινει και το λεω κατι παίζει μαλλον...
απο το aliexpress άφοβα, απο 01/07/21 έχει ενσωματώσει σε όλα τα προιόντα τον φόρο που απαιτείται αναλογα με την χώρα. Σε εμάς όλα έρχονται ελεύθερα απο τέλη και φόρους
Το ebay δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο οπότε την έτρωγες, πέρσι τουλάχιστο, έχω να ψωνίσω απο τότε οπότε δεν ξέρω τι έχει γίνει
you rise you fall you're down then you rise again
Το ebay, έχει το international shipping program. Για αγορές εκτός ΕΕ που επιφέρουν τελωνειακούς δασμούς, πληρώνεις τα πάντα στο ebay.
Πληρώνεις δηλαδή, αλλά ξέρεις τί πόσο πριν προχωρήσεις στην αγορά.
Έχει ψωνίσει κανείς προσφατα στο ebay πληρώνοντας με paypal; Γιατι όταν επιλέγω paypal για πληρωμη με πάει στο site να κανω login στο λογαριασμό μου και να επιβεβαιωσω την πληρωμη αλλά η πληρωμη δεν γίνεται ποτέ. Βγαινει το εικονιδιο με το Thanks for using paypal και δεν τελειώνει ποτέ.
Μέχρι πριν λίγους μήνες δεν γινοταν αυτό, μέσα από το ebay γινόταν η πληρωμη και όλα καλά. Άλλαξε κάτι; Γιατι παραμενει το paypal στις επιλογες.
Με πιστωτικη κανένα προβλημα.
Δοκιμασε και απο .com και απο co.uk και γενικα απο αλλοy να κανεις login και να προχωρήσεις στην αγορα..
Μια χαρα δουλευει σε μενα παντου..
Έβαλα παραγγελία πριν λίγο για τούτο εδώ να είμαι ήσυχος σε ότι αφορά το site; Θα έχω θέματα με τελωνεία; είναι σχετικά μικρό το κόστος του.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Τωρα που τα πληρωνουμε στο ebay, περναει απο Τελωνειο εστω τυπικά; Εχω ενα απο Αγγλια που καθυστερει πολυ.