9.680 το απλο και κανα 10.399 με dct ...γιατι dct θα βαλει και εκει .
9.680 το απλο και κανα 10.399 με dct ...γιατι dct θα βαλει και εκει .
70 ημίονοι max- "Μουλάρι ο Αστραχαν" Θ.Β.
https://www.youtube.com/watch?v=D0Hx7nq2qsY
Τελευταία τροποποίηση από Leon67; 13/10/2022 στις 03:32.
...Ήδη πελάτες που καταφεύγουν στα καταστήματα για να ρωτήσουν περισσότερα για το Transalp ακούνε για τιμή που θα έχει μπροστά τον αριθμό 11, θα είναι δηλαδή κάτω από 12.000 Ευρώ, εκεί που αναμένεται να είναι και όλος ο ανταγωνισμός από το 2023, τουλάχιστον για τα μοντέλα που έχουν ήδη ανακοινωθεί.
Με βάση τον εξοπλισμό που έχει το Hornet και τα κοινά τους στοιχεία, αναμένουμε το Transalp να είναι το πολύ 210 κιλά, ενδεχομένως θα είναι λιγότερο. Το Hornet στο μεταξύ αναγράφει εργοστάσιο κατασκευής το Hamamatsu, την γενέτειρα της Honda που πρόσφατα ανακαινίστηκε, και το Transalp δεν γίνεται να διαφέρει από αυτό καθώς τα δύο μοντέλα συμβαδίζουν. Το Transalp αναμένεται να είναι ένα από τα πιο δυνατά, από τα πιο πλούσια εξοπλισμένα και ταυτόχρονα από τα πιο προσιτά νέα μοντέλα της κατηγορίας...
Πηγή
![]()
The Dirty Harry
Honda Transalp 750 2023
90,5 ίπποι, 208 κιλά.
![]()
Για να δω τώρα κάποιους που λέγανε για 70-75 άλογα το πολύ...
Αν είναι και Japan κιόλας...
Πωλείται CB500X 03/21 με ελάχιστα χλμ![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Καλημέρα,
Είναι πάρα πολύ όμορφο. Πραγματικά εάν είναι made in Japan και έχει την σωστή τιμή, θα σαρώσει την αγορά.
για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσει πρόβληματα η BMW, οπότε τόσο αυτή όσο και οι υπόλοιποι θα πρέπει να απαντήσουν...
Πολυ πιο πανω απο τις προσδοκιες και τις πρωτες φωτο.
Παιζει να ξεπερασει σε πωλησεις και το 1st gen βστρωμ .
αν είναι οντως made in japan και δεν έχει ξέρω γω δεκαχίλιαρο, τότε το λες και αντίο βστρομ για Ελλάδα μας ομιλώ.
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.