ετσι για να φάω ξύλο απο τους ντουκαταίους ...
https://www.car.gr/classifieds/bikes...osstourer-1200
Δεν είπα πουθενά ότι δεν είναι τρομερή μηχανή
Είπα ότι δεν μου αρέσει σαν μηχανή.
Δεν νιώθω ότι συνάδει με το νεαρό της ηλικίας μου .
Μπορεί να είμαι εγώ παράξενος.
Απλά προς υπενθύμιση γιατί βλέπω και κάτι 1200ρια να προτείνονται
Θέλω ΜΕΧΡΙ 1000 κυβικά και μέχρι 3 κυλίδρους.
Ιδανικό Range θα ήταν 850-999 για ευνόητους λόγους συντήρησης,φόρου κλπ
Τελευταία τροποποίηση από CorpseAlive; 10/11/2022 στις 10:04.
The Dirty Harry
Βλέπω εδώ και μερικές σελίδες (δεν ξέρω πόσες, έχω χάσει την μπάλα) να ασκείται συστηματικά "πίεση" να πάρει 1000+ κυβικά ενώ δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θέλει.
Ξεχάσαμε βέβαια ότι στην αρχή λέχτηκε αρκετές φορές (και δικαίως) ότι 1000 κυβικά σε αστικό περιβάλλον είναι κουραστικά.
Έκανε μια υπέρβαση στο κόστος αγοράς, απο εκεί και πέρα δε βλάπτει και λίγο σεβασμός στις επιθυμιες του υποψήφιου αγοραστή. Από την τσέπη του θα συντηρουνται και θα ταίζονται τα 1200 κυβικά, όχι από τη δική μας.
Ακριβώς έτσι τη βλέπω. Μπορεί να έχει την απαραίτητη ανεμοπροστασία και μέγεθος ντεποζίτου για ταξίδια, αλλά έχει θυσιαστεί η εμφάνιση. Το απλό είναι πιο εμφανίσιμο, αλλά και πάλι βρίσκεται χαμηλά στη σειρά προτίμησής μου. Αντίστοιχα έγινε με το Tracer 9. Το φαρδύνανε πριν από μερικά χρόνια για να έχει καλύτερη ανεμοπροστασία και έχασε σε εμφάνιση.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Συνολικά κακό μηχανάκι.τα θετικά του το dct που γαμεί και το γλυκό χωρίς κραδασμούς μοτέρ του.ΟΛΑ τα υπόλοιπα σκατά.στο λέω με εμπειρία.το είχαμε στην οικογένεια και έχω κάνει πολλές βόλτες μονός και διπλός.
Τώρα φίλε corpsealive για μένα έχεις 2 δρόμους στα θέλω σου.ή το ν2s ή το νέο tracer 900gt+ που είναι αξιόλογο μηχανάκι αλλά ελαχιστοποιείς ή βγάζεις το χωμα εντελώς εκτός.μην κουράζεσαι με άλλα.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Μήπως το παρα χοντραινουμε ; Για εμάς θα πάρει ότι πάρει; Για εμάς έκανε την υπέρβαση; Οριμος είναι , ο ίδιος ξέρει τι θέλει. Ο κάθε ένας προτείνει ότι πιστεύει ο ίδιος ότι είναι ιδανικό και από εκεί και πέρα θα οδηγήσει , θα επιλέξει και θα αγοράσει αυτό που του κάνει , δηλαδή tracer 900 gt![]()
Ίσως του κάνει κακό, διότι ο 1250 boxer έχει πολύ ομαλή λειτουργία και ροπή στις χαμηλές στροφές, σημαντικό πλεονέκτημα για την πόλη. Μετά θα πάρει τον V2 της Ducati που θέλει μπόλικες στροφές για να λειτουργήσει όμορφα και μπορεί να ξενερώσει. Οπότε θα καταλήξει σε Tracer 9, που επίσης δουλεύει καλά χαμηλά.
Όταν είχα δοκιμάσει το MT-09 SP, είχα φάει τρελή ξενέρα για μέρες μετά που οδηγούσα το δικό μου, που δεν το λες και κακό στις χαμηλές στροφές.
Τώρα έχω πάθει το ίδιο με αμάξι. Μου έδωσε γνωστός να οδηγήσω ένα με μηχανικό υπερσυμπιεστή και αρκετά cc, που επιτάχυνε με τη σκέψη. Πήγα μετά να οδηγήσω το δικό μου και νόμιζα ότι έσερνα τροχόσπιτο σε ανηφόρα με κόντρα άνεμο και τραβηγμένο το χειρόφρενο.![]()
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 10/11/2022 στις 16:40.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.