Μοντέρνα σχεδίαση δε θέτε. Τη βρίσκετε διαστημική.
Παραδοσιακή σχεδίαση δε θέτε. Τη λέτε παππουδιέρα.
Ε, τι θέτε;![]()
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Εμενα υπο προυποθεσεις μου κανει ας πουμε .
Ας βγει να το δουμε και βλεπουμε .
Σημερα ,περα απο το αfrica ,οπτικα δεν μου αρεσει κανενα απο τα καινουρια που κυκλοφορει.
Ενα κλικ πιο πανω απο τα αλλα ,μπορω να πω πως ισως το μορινι ,αλλα δεν θα πηγαινα ποτε εκει .
Για καθημερινο μηχανακι Ελλαδα και ποσο μαλλον Κρητη, ειναι μια ολοκληρωμενη επιλογη.
Ο διακαής πόθος του ιδρυτή Honda ήταν να φτιάξει ένα δίτροχο αυτοκίνητο και αυτό συνεχίζει να αντανακλάται στη φιλοσοφία της εταιρείας.
Ακόμα και κάποια αμιγώς supersport μοντέλα της ήταν πιο "ανθρώπινα" από street άλλων εταιρειών και έτσι της βγήκε το όνομα.
Η πορεία της εταιρείας πάντως και η κατεύθυνση που έχει πάρει ο μοτοσυκλετισμός και η ζωή εν γένει, αποδεικνύουν ότι δεν είναι όλα για όλους και δεν υπάρχουν σωστές ή κακές νοοτροπίες.
Ούτως ή άλλως αυτό που πάντα έκανε ξεχωριστό τον κόσμο της μοτοσυκλέτας ήταν η ασύγκριτη ποικιλία εμπειριών που μπορεί να προσφέρει ανάλογα με τα γούστα του καθενός.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
όπως καταλαβαίνουμε, το θέμα / στόχος είναι διαφορετικό για το καθένα![]()
Αυτο ειναι προαπαιτουμενο για να αγορασεις, ετσι κι αλλιως.
Οσα χρονια ταξιδευα, ταπεινα, αδιαφορα και αχρωμα εβλεπα στους δρομους, οπως και παλια.
Τα σουπερ ντουπερ καινουργια ηταν στην καφετερια και αντε κανα Λουτρακι ή καμια Χαλκιδα.
Ακομα και τωρα που ταξιδευω με αυτοκινητο η πλεοψηφια τετοιες μοτοσυκλετες ειναι.