Μου αρεσε το κοινωνικο δραμα με τον Ξανθοπουλο "Μανα δεν μου κολαν τα ενσυμα" Μηλαμε για πολυ κλαμα![]()
Οπως επισης η περιπετεια αμερικανικης παραγωγης "Ενα στραγαλι στον κατηφορο" το οποιο σε κραταει με ενα σασπενς μεχρι την τελευταια σκηνη.![]()
![]()
Μου αρεσε το κοινωνικο δραμα με τον Ξανθοπουλο "Μανα δεν μου κολαν τα ενσυμα" Μηλαμε για πολυ κλαμα![]()
Οπως επισης η περιπετεια αμερικανικης παραγωγης "Ενα στραγαλι στον κατηφορο" το οποιο σε κραταει με ενα σασπενς μεχρι την τελευταια σκηνη.![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Eurotrip
Motocross
Bikerboyz
Monte Cristo
The Godfather
The Scarfase
Ypothesi Karlito
kai olla ta Star Wars kai ta 6
Της μηχανης μου σαν ακουω να μουγκριζει το μοτερ,
νιωθω στα συνεφα μεγαλος καμικαζι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από billgeo
Ωραιος...![]()
Διαβασε (αν δεν το εχεις κανει) το Χρησιμα Αντικειμενα (Needful Things), απο τα καλυτερα του King!
(εχει βγει και σε ταινια, για να μην με λετε και spamer!![]()
)
παρε να διαβασεις το ''καλοκαιρι της διαφθορας''.ολα τα λεφτα οπως και το ''νυχτεριτες'' μικροτερης βεβαια εμβελειας βιβλιο απο το πρωτο.![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
"Two for the money"
Κορυφαίο!!! Είναι το καινούριο το Al Pacino
![]()
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ
Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ
Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ
ΝΟ ΜΑΝΣ ΛΑΝΤ
ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΣΤΥΛΕΤΑ
Ο ΗΡΩΑΣ
ΣΤΗΝ ΡΑΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
Ο ΚΥΒΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ
ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ
9 ΚΟΥΙΝΣ
ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ
ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟΣ
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ
ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ
ΤΡΕΞΕ ΛΟΛΑ ΤΡΕΞΕ
ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
![]()
δεν βαζετε και τις πιο μ@λ@κια ταινιες που ειδατε???η πεταξατε τα λεφτα σας στο σινεμα??
bikerboyz..........:a14:
Πιστεύω οτί από King δεν μου έχουν ξεφύγει και πολλά, ούτε κάν κάποια διηγήματα που εξέδωσε σε ανύποπτο χρόνο. Ακόμα και το ``ride the bullet`` που βγήκε μόνο στην πολύ κουραστική μορφή ενός e-book, πρόλαβα να το διαβάσω ,μόλις 2 μέρες αφότου είχε βγεί...Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
παρε να διαβασεις το ''καλοκαιρι της διαφθορας''.ολα τα λεφτα οπως και το ''νυχτεριτες'' μικροτερης βεβαια εμβελειας βιβλιο απο το πρωτο.![]()
![]()
Τα αγαπημένα μου πάντως ,που τα διαβάζω ανά τακτά διαστήματα είναι : Το σκυλί της πολαροϊντ, Καρδιές στην Ατλαντίδα, Το παιχνίδι του Τζέραλντ, Σάλεμς Λοτ (οι περισσότεροι το ξέρουν υπό μορφή διηγήματος με τίτλο Τζερούσαλεμς λοτ, αλλά έχει βγεί και σε κανονικό βιβλίο), Ονειροπαγίδα και το φοβερό και τρομερό ``The Shining``...
Επίσης για όσους αγαπούν αυτόν τον συγγραφέα, καλό θα είταν να ψάξουν και να βρούν την σειρά ``The Dark tower``. Δεν έχει πολυκυκλοφορήσει στην Ελλάδα και το βρίσκεις δύσκολα. Αποτελείται από 7 βιβλία ,με τον ίδιο κεντρικό χαρακτήρα ( Roland the gunslinger) . Εδώ ο King παραδίδει μαθήματα φαντασίας και μυθοπλασίας. Ένας μοντέρνος Τόλκιεν!!!
Διαβάστε τα οπωςδήποτε...![]()
![]()
-----------------------------------------------------------------------------
Και για να μη λένε οτί Spammaroume,
η ταινία που με έκανε να κλαίω τα λεφτάκια μου που έδωσα στο εισητήριο, είταν το Torque !!!![]()
![]()
vrooommmmm!!!
Για βιβλια εδω!Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
http://www.moto.gr/forums/showthread...873#post312873
![]()
ο King ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
Συμφωνώ οτί ``χάνει`` αρκετά από το βιβλίο, αλλά σίγουρα η καλύτερη μεταφορά του King στην μεγάλη οθόνη.!!!
Και το βιβλίο το έχω διαβάσει και φανατικός αναγνώστης του Steven King είμαι!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειδικα αν διαβαζεις τα βιβλια του στα αγγλικα ειναι ΟΛΑ τα λεφτα!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το Misery δε σου αρεσε ως ταινια???
το original α-μηχανο™ μελος
Poli KING akouo kai xairomai giati eimai fanatikos edo kai arketa xronia kai exo kai polla vivlia.....to THE SHINING einai para poli kalo opos omos kai TO AUTO pou san vivlio se kanei na xezesai pano sou...Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
Πιστεύω οτί από King δεν μου έχουν ξεφύγει και πολλά, ούτε κάν κάποια διηγήματα που εξέδωσε σε ανύποπτο χρόνο. Ακόμα και το ``ride the bullet`` που βγήκε μόνο στην πολύ κουραστική μορφή ενός e-book, πρόλαβα να το διαβάσω ,μόλις 2 μέρες αφότου είχε βγεί...![]()
Τα αγαπημένα μου πάντως ,που τα διαβάζω ανά τακτά διαστήματα είναι : Το σκυλί της πολαροϊντ, Καρδιές στην Ατλαντίδα, Το παιχνίδι του Τζέραλντ, Σάλεμς Λοτ (οι περισσότεροι το ξέρουν υπό μορφή διηγήματος με τίτλο Τζερούσαλεμς λοτ, αλλά έχει βγεί και σε κανονικό βιβλίο), Ονειροπαγίδα και το φοβερό και τρομερό ``The Shining``...
Επίσης για όσους αγαπούν αυτόν τον συγγραφέα, καλό θα είταν να ψάξουν και να βρούν την σειρά ``The Dark tower``. Δεν έχει πολυκυκλοφορήσει στην Ελλάδα και το βρίσκεις δύσκολα. Αποτελείται από 7 βιβλία ,με τον ίδιο κεντρικό χαρακτήρα ( Roland the gunslinger) . Εδώ ο King παραδίδει μαθήματα φαντασίας και μυθοπλασίας. Ένας μοντέρνος Τόλκιεν!!!
![]()
η ταινία που με έκανε να κλαίω τα λεφτάκια μου που έδωσα στο εισητήριο, είταν το Torque !!!![]()
![]()
kaloutsika einai kai to KOUTZO,THE FOG,nixterini ptisi 29,stasou plai mou,KRISTIN,ME8ODOS ANAPNOON kai to FILAXTO pou egine se sinergasia me ton peter straub.
File mou little john emena to mono pou den mou arese einai to skili tis polaroid pou to arxisa kai to ekopsa stis protes selides...
Alla gia na les oti einai oraiomallon 8a to ksanakitakso.
![]()
o arnold htan to mono teras me simetria"""
Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
Πιστεύω οτί από King δεν μου έχουν ξεφύγει και πολλά, ούτε κάν κάποια διηγήματα που εξέδωσε σε ανύποπτο χρόνο. Ακόμα και το ``ride the bullet`` που βγήκε μόνο στην πολύ κουραστική μορφή ενός e-book, πρόλαβα να το διαβάσω ,μόλις 2 μέρες αφότου είχε βγεί...![]()
![]()
![]()
Το παιχνιδι του Τζεραλντ δεν μου αρεσε, πιστευω οτι το "Αυτο" ειναι το καλυτερο εργο του, ενω προτεινω κ το "Αυπνια".
Οσο εχει να κανει με το "Μαυρο Πυργο"... δεν μπορω να πω πλλα πραγματα... εχω παθει πλακα κ περιμενω να τελιεωσει επιτελους να δουμε τι θα γινει
Θα μπορουσε να γινει πολυ καλη ταινια στα χερια ενος ψυχακια σκηνοθετη
Επισης θα προτεινω το "Ντεσπερεισον" αλλα οχι το διδυμο-αδερφο βιβλιο "Δεν θυμαμαι πως το Λενε"![]()
-------------------
Για να γυρισουμε στις ταινιες..
Ο Νονος [all time classic]
Cypher - δειτε το με προσοχη. Συνεχεις ανατροπες
Million Dollar Baby
LOTR 1&2&3 extented versions
δεν βαζετε και τις πιο μ@λ@κια ταινιες που ειδατε??? η πεταξατε τα λεφτα σας στο σινεμα??
Με διαφορά: "13 μέρες"
all the pretty horses.
Ο χρηστος και η παναγια μαζι μας.
![]()
Πεταμενα λεφτα στο σινεμα
1.Μπραζιλερο![]()
2.Το ημερολογιο της Μπριτζετ Τζοουνς(δεν ειμαι gay, με γκομενα ειχα παει)
3.Speed
4.Ο χαμενος τα παιρνει ολα...![]()
![]()
![]()
5.Οτι ελληνικο εχω δει τα τελευταια χρονια
O νόμος αποτελεί υποκατάστατο της παιδείας
SL 750 SHIVER