Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 57

Θέμα: Κρισημη Απόφαση:Metzeler Tourance ή Michelain Anakee ?

Drive It Like U Stole It Το avatar του/της zoudis

Thumbs up

Ευχαριστώ Παιδιά !

Καλες βόλτες σε όλους ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ !!!

Drive It Like You Stole It

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thryleon
    ΤΟ MICHELAIN ANAKEE ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΛΑΣΤΙΧΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ METZELER ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΩΧΕΙ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΕΙ ΨΗΛΟΒΡΟΧΟ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΡΟΦΗΛΙΚΙΑ.
    Οταν ξεκιναει η βροχη ΚΑΝΕΝΑ λαστιχο δεν κραταει....απλα μετα το πρωτο ξεπλυμα,το ΑΝΑΚΕΕ ειναι σε δικη του κλαση...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Εγω εβαλα τελικα τα μαμισια παλι μετα απο 25000
    Μια χαρα μου φαινονται ασε που τα anakee εν θα αντεχαν ουτε το μισο

Thumbs up

Μια χαρά είναι και τα μαμίσια, το είπαμε αυτό. Αλλά μέχρι έκει. Αν δεν πάρει κάποιος την "εμπειρία" και από άλλα λάστιχα, δεν μπορεί να συγκρινή και να έχει ολοκληρωμένη άποψη.

Σίγουρα είναι πιο φτηνά και κρατάνε πιο πολύ, αλλά μέχρι έκει φίλε μου. Και για να δεις πόσο 'γλυστράνε' πρέπει να καβαλήσεις το Στρομάκι με τα Ανακι. Εκέι θα δεις την Τεράστια διαφορά !

Θυμάμαι μια φορά που με έπιασε μπόρα μες την Αθήνα, με τα μαμίσια, και νόμιζα ότι χάλασε η μηχανή μου ρε παιδιά :rotflmao:
    μιλάμε για τέτοια γλίστρα ! Νόμιζα ότι ήμουν αθλητής της ενόργανής και ισορροπούσα πάνω στη δοκό :rotflmao:

Ενώ με τώρινα....αντέ γεία, τα λέμε

Καλά χιλιόμετρα. Απεφευγε την βρόχη όπως ο διαολός το θυμιάμα, και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Παλαιό μέλος
    ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ TRAILWING H TA NEA BATTLEWING?

Παλαιό μέλος
    THIS THREAD IS USELESS WITHOUT PICS:ZZZ:
    Leave it to Random to needlesly complicated things

καλησπερα σε ολους, εγω παιδια εβαλα anakee,και ειμαι πολυ ευχαριστημενος .τα μαμισια τα αλλαξα στα 5000χμ.με ενδιαφερη η ασφαλεια και οχι αν θα τα αλλαξω σε ενα χρονο επειδη ειναι μαλακα.και μου τα εβαλαν 240ευρω.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias
    Γιατί το λες αυτό? Εγω διαβάζω ότι :

Dunlop Trailmax D607 - Decent on/off road compromise $74/$90

ρε zoudi πες μου κάτι εσένα τα μαμίσια δεν σου γλύστρισαν ποτέ? Διάβασα σε κάτι sites οτι τα μαμίσια είναι γαμάτα δεν γλυστράνε δε κάνουν δε ράνουν. Εγω ξέρω οτι σε κάτι Θηβών σε κατι εισόδους της εθνικής, στη Γαλατσίου κλπ αν δεν προσέξω θα ψάχνω να βρω τον κώλο μου. Γι' αυτό θέλω να βάλω πιό μαλακά κι ας φθαρούν πιο γρήγορα.
    +1000 για τα...Deathwing.Έβαλα τα Anakee και βρήκα την υγειά μου.Είμαι στο δεύτερο ζευγάρι.Τα Trailwing είναι τα απολύτως χειρότερα λάστιχα που έχω οδηγήσει μαζί με κάτι κινέζικα παπίσια.Παραδόξως τα Anakee κρατάνε και τίμια στο χώμα,παρότι έχουν ελάχιστο τακούνι
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoudis
    [B
    Θυμάμαι μια φορά που με έπιασε μπόρα μες την Αθήνα, με τα μαμίσια, και νόμιζα ότι χάλασε η μηχανή μου ρε παιδιά :rotflmao:
    μιλάμε για τέτοια γλίστρα ! Νόμιζα ότι ήμουν αθλητής της ενόργανής και ισορροπούσα πάνω στη δοκό :rotflmao:
    [/B]
    Καλα νομιζω υπερβαλεις λιγο!
    Γλυστρανε λιγο αυτο ειναι αληθεια!
    Η συμπεριφορα του ελαστικου εχει σχεση και με την χρηση που του εχεις κανει!
    Αμα το εχεις ξεσκισει στα παιχνιδια και ειναι κακοφαγωμενο τι να σου κανει το καημενο θα κανει πατιναδες οταν το χρειαστεις!
    Εγω με τα μαμισια σε βροχη μου πεταχτηκε ατομο απο στοπ και εκανα ενα φρεναρισμα που δεν το πιστευα!Ακομα και το πως θα πεσεις στα φρενα μετραει!
    Τα michelin οντως ειναι καλυτερα αλλα η διαφορα δεν ειναι τοσο απιστευτη οσο την παρουσιαζετε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Καλα νομιζω υπερβαλεις λιγο!
    Γλυστρανε λιγο αυτο ειναι αληθεια!
    Η συμπεριφορα του ελαστικου εχει σχεση και με την χρηση που του εχεις κανει!
    Αμα το εχεις ξεσκισει στα παιχνιδια και ειναι κακοφαγωμενο τι να σου κανει το καημενο θα κανει πατιναδες οταν το χρειαστεις!
    Εγω με τα μαμισια σε βροχη μου πεταχτηκε ατομο απο στοπ και εκανα ενα φρεναρισμα που δεν το πιστευα!Ακομα και το πως θα πεσεις στα φρενα μετραει!
    Τα michelin οντως ειναι καλυτερα αλλα η διαφορα δεν ειναι τοσο απιστευτη οσο την παρουσιαζετε!

τα εχεις δοκιμασει; (τα ΑΝΑΚΕΕ εννοω) ακομα και ΜΕΤΑΧΕΙΡΩ ΑΝΑΚΕΕ που ειχα στο ΤΑ σε συγκριση με ολοκαινουργιο λαστιχο (pirelli Scorpion)...ηταν κλααασεις ανωτερο το ανακι,και σημειωσε μεταχειρω με φθορα παντου και στο κεντρο ηταν στο δεικτη φθορας!!! η διαφορα ειναι απλα απιστευτη....δεν εχω κανενα λογο να υπερβαλλω......εδωσα το μηχανακι πιο νωρις απο οτι υπολογιζα... απλα αν κραταγα το μηχανακι κανα μηνα ακομα πηγαινα για ενα σετ ανακι...ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΙΡΕΛΙ !!!(στη βροχη ετσι; γιατι στο στεγνο ηταν μια χαρα)

Cool

akribws gi auto den apanthsa nwritera file nassos....giati oi gnwmes einai san tis kolotrypides...Oloi exoun apo mia... :rotflmao:

Emeis edw den milame me apopseis alla me pragmatika diapistwmena gegonota. Kai an kapoios 3erei, den "yperbalh" an me pianeis...

Shmera gia mia akomi fora epibabaio8hke h parapanw diapistwsei pou eixame kanei: Ta Anakee, apla DEN PAIZONTAI sth broxh

Shmera erixne toso nero, kai go pigaina mamiontas sto dromo san na htan stegno ! Sti banta banta, pairnane ta commanda !!! :rotflmao:

Oxi glitsa, giati ekei ola glistran, oxi stegno giati kai ekei panw katw ta idia einai (an kai ta Anakee Yperexoun KAI PALI) alla h TERASTIA diafora einai sto bregmeno....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    +1000 για τα...Deathwing.Έβαλα τα Anakee και βρήκα την υγειά μου.Είμαι στο δεύτερο ζευγάρι.Τα Trailwing είναι τα απολύτως χειρότερα λάστιχα που έχω οδηγήσει μαζί με κάτι κινέζικα παπίσια.Παραδόξως τα Anakee κρατάνε και τίμια στο χώμα,παρότι έχουν ελάχιστο τακούνι
    Τα μόνα ίσως που θα πρέπει να κοιτάμε είναι ο δείκτης ταχύτητας του ελαστικού (εύκολα μπορεί να γίνει το λάθος από μια απροσεξία του βουλκανιζατέρ)που πρέπει να είναι ο σωστός για την μοτοσικλέτα μας. Αν είναι μεγαλύτερος από αυτόν που πρέπει να έχουμε, τότε αυτό το λάστιχο δεν θα καταφέρει ποτέ να πιάσει την απαιτούμενη θερμοκρασία λειτουργίας κι έτσι δεν θα δουλέψει ποτέ σωστά πάνω στην δική μας μοτοσικλέτα. Αν είναι μικρότερος, τότε κινδυνεύουμε από υπερθέρμανση του ελαστικού στις μεγάλες ταχύτητες να έχουμε ένα σκάσιμο.

Το δανείστηκα από άλλο Φόρουμ .Έχει σημασία η θερμοκρασία του ελαστικού για τα καλά κρατήματα της μηχανής .Το Anakee κρατάνε επειδή έχει το πυρίτιο και θερμαίνεται γρήγορα το brigestone TW όπως και άλλα ελαστικά θέλουν προθέρμανση ποιο πολλή άλλα όχι ότι δεν κρατάνε !!!

Λοιπόν προσοχή στο δείκτη ταχύτητας (H , V) To Η θερμαίνεται ποιό γρήγορα από το V.-

akribws gi auto den apanthsa nwritera file nassos....giati oi gnwmes einai san tis kolotrypides...Oloi exoun apo mia... :rotflmao:

Emeis edw den milame me apopseis alla me pragmatika diapistwmena gegonota. Kai an kapoios 3erei, den "yperbalh" an me pianeis...

Απαντώντας στην πολύ τεκμηριωμένη απαντηση σου θα θελα να σου πω οτι οι γνωμες ειναι πολλες οχι επειδη ειναι οπως αυτο που της συγκρηνες αλλα επειδη ο καθενας έχει διαφορετικα κριτηρια και μετρα συγκρισης!
    Για να σου απανταμε παει να πει οτι τα εχουμε δοκιμασει και οτι οπως εμεις σεβομαστε την γνωμη σου ετσι πρεπει να σεβαστεις και συ την δικια μας!
    Καλυτερο ειναι κατι για σενα επειδη καλυπτει τις δικες σου αναγκες και οχι ολων των άλλων!
    Το ιδιο ισχυει ειτε μιλας για αυτοκινητα μηχανες σπιτια γυναικες κλπ!Αν ήταν έτσι οπως τα λετε εσεις θα ειχαμε ολοι το καλυτερο αμαξι την καλυτερη γυναικα το καλυτερο σπιτι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Απαντώντας στην πολύ τεκμηριωμένη απαντηση σου θα θελα να σου πω οτι οι γνωμες ειναι πολλες οχι επειδη ειναι οπως αυτο που της συγκρηνες αλλα επειδη ο καθενας έχει διαφορετικα κριτηρια και μετρα συγκρισης!
    Για να σου απανταμε παει να πει οτι τα εχουμε δοκιμασει και οτι οπως εμεις σεβομαστε την γνωμη σου ετσι πρεπει να σεβαστεις και συ την δικια μας!
    Καλυτερο ειναι κατι για σενα επειδη καλυπτει τις δικες σου αναγκες και οχι ολων των άλλων!
    Το ιδιο ισχυει ειτε μιλας για αυτοκινητα μηχανες σπιτια γυναικες κλπ!Αν ήταν έτσι οπως τα λετε εσεις θα ειχαμε ολοι το καλυτερο αμαξι την καλυτερη γυναικα το καλυτερο σπιτι!

μην το πας "αλλου" αδερφε! Σου μιλαμε για τα συγκεκριμενα λαστιχα (ανακεε),2 αγνωστοι μεταξυ τους που ο ενας τα εβαλε καινουργια (zudi)εγω μεταχειρω...ο ενας με ον οφ της Σουζουκι,εγω με ΤΑ 650 (καμμια σχεση δηλαδη ουτε με γκαζια ουτε με διαστασεις ελαστικων κλπ...)..και σου λεμε: ΠΩΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΟΝΟΦ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΑ ΑΝΑΚΕΕ ΔΕΝ ΠΑΙ-ΖΟ-ΝΤΑΙ...ουτε τα παιρνουμε για διαφημηση ουτε τιποτα...
    κι εχω δοκιμασει ουκ ολιγα ζευγαρια...
    Bridgestone Trailwing...
    MIchelin Sirac...
    Metzeler Turance/sahara...
    Pirelli scorpion...
    Pirelli MT-21 (ναι,ναι!!)...
    e,ma ποσο πιο "λιανα"να το κανω;

θες να ακουσεις; εχει καλως μη στραβωνεις ομως!
    σου λεμε για κατι διασταυρωμενο και απο 100αδες ατομα,και την προσωπικη μας εμπειρια...θες ;οκ.. οχι; οκ παμ 'παρακατ'....

Shmera gia mia akomi fora epibabaio8hke h parapanw diapistwsei pou eixame kanei: Ta Anakee, apla DEN PAIZONTAI sth broxh

Shmera erixne toso nero, kai go pigaina mamiontas sto dromo san na htan stegno ! Sti banta banta, pairnane ta commanda !!! :rotflmao:

Oxi glitsa, giati ekei ola glistran, oxi stegno giati kai ekei panw katw ta idia einai (an kai ta Anakee Yperexoun KAI PALI) alla h TERASTIA diafora einai sto bregmeno....

χεχεχε φιλε μερικοι μαθαινουν by the hard way....it's OK with me... εδω του δειχνεις το δρομο, οοοχι απο το γκρεμι.....καλα νασαι!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Dunlop Trailmax TR91 vs Metzeler Tourance EXP
    από xakou στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2010, 15:48
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2008, 18:37