Ωραίον!
Καλές βόλτες και κάνε ένα ζβιννν ζβιννν και για μένα το cam gear train μοτέρ
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
συμπερασματα δεν δουλευει το κοντερ το πισω φρενο δινεις πολυ δυναμη με μικρο αποτελεσμα οταν ξεκιναει στις 2000 με 3000 στροφες κανει σκορτσαρισματα
το κοντερ η ντιζα ειχε κοληση το πλακωσα στο αντισκουριακο και εστρωσε μετα απο κοπο αλλα επειδη παιρνει κινηση απο το μπροστα γραναζι εχει ενα πλαστικο που κουμπωνει στο παξιμαδι και σπο πισω βγαζει μια εγκοπη αυτη η εγκοπη φαρδινε αλλα με ενα σιδερακι το εστρωσα προσωρινα
θα ψαξω για καινουργιο
την πισω φαγκανα θελω να την βγαλω να δω αν δουλευει σωστα το πιστονακι αν και δειχνει να δουλευει και να κανω εξαερωση
ρυθμισα τον συμπλεκτη να εχει κενο στην αρχη της διαδρομης του αν και δεν χρειαζοταν και ξανα δοκιμη
διαπιστοθηκε οτι συνεχιζει να σκορτσαρει μονο απο σταματημενος στο φασμα των 2000 3000 στροφων τι μπορει να φταει πειτε καμια γνωμη ρε παιδια
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
και κατι τελευταιο για σημερα σας ευχαριστω και για τα μηνυματα σας τα vroom σας ηταν βαλσαμο για τις ωρες ή τις στιγμες που απελπιζεσαι επειδη δεν προχωραει το εργο λογο οικονομικων ειτε λογο προβληματων ευχαριστω και παλι
καλησπερα και παλι λοιπον σημερα εκανα 70χλμ διαπιστωθηκε το εξης οταν ειναι κρυο και μεχρι να ζεσταθει καλα δουλευει υποδειγματικα μολις ζεσταθει αρχιζει να τρικυλινδριζει να σβηνει για να καταλαβετε ξεκινησα απο καλαμαρια να παω αγ αθανασιο εξω απο σινδο βγαινω περιφεριακο και κινουμε με 90-100 ολα καλα οταν βγηκα στη μοναστηριου αρχισαν τα περιεργα στο υψος των πετρελαιων στην ιωνια ηταν ζορικα μετα την ιωνια που ανεβηκαν οι ταχυτητες ολα καλα αλλα οταν σταματουσα σε φαναρια ξανα τα ιδια στην επιστροφη μετα το αστυνομικο μεγαρο μια απο τα ιδια πιστευω πως θεμα τροφοδοσιας δεν ειναι γιατι κρυο και σε πορεια δεν μου κανει κατι σε μπουζι κλεινω πιο πολυ εσεις τι λετε να κοιταξω( τα μπουζι θα τα αλλαξω το απογευμα μιας που τα πηρα να δω και απο καυση πως ειμαι)
Τελευταία τροποποίηση από dumutrus; 21/11/2022 στις 19:52.
λοιπον μολις ανεβηκα αλλαξα τα μπουζι παραθετω και τις φωτογραφιες απο το πως βγηκαν
4ος
3ος
2ος
1ος
πως σας φαινονται για πειτε ρε παιδια καμια γνωμη εμενα μου φαινονται να εχουν καλη καυση συμφωνηται;
τα κοψιματα πιθανολογω οτι βρηκα τι φταιει οπως εχω βαλει το φιλτρο βενζινης απο τη πλευρα που ειναι η εισοδος της βενζινης ειναι πιο χαμηλο σε σχεση με την εξοδο αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να γεμιζει το φιλτρο λιγο πιο κατω απο τη μεση και να ρουφα λιγο αερα λιγο βενζινη το γεμισα τωρα και μετα απο μια δοκιμαστικη βολτα δεν εδειξε κατι τωρα θα δειξει τις επομενες μερες
Φτωχό φαινεται, τουλάχιστον αυτό σημαίνει το σχεδόν άσπρο χρώμα,. Κεραμίδι =ιδανικό. Σκουρο=πλούσιο,,. Βγάλε το φίλτρο βενζίνης αν δεν είχε εκεί από μαμά, περιορίζει την ροή,. Ίδιο σύστημα πλαστικό στο γρανάζι για κίνηση ντιζας είχε και στα nsr, αν η ντιζα έχει αντισταση-φρακαρει έστω και ελάχιστα θα το ξαναπάθει και το καινούριο αν βρεις.
γεια σου kostaskk η μαχανη εχει απο τη μανα της φιλτρο οριστε και η αναλογη σελιδα απο το μανουαλ
το προβλημα ειναι οτι τα σωληνακια απο το εργοστασιο εχουν δυο κουρμπες 90° που δεν τα βρησκω οποτε εκανα πατεντα με γωνιτσες
ετσι οπως τα εβαλα το φιλτρο εχει μια ανοδικη κλιση προς την εξοδο του με αποτελεσμα να μην γεμιζει το φιλτρο αλλα να κρατα αερα οσο για τα μπουζι ορεπει να επισπευσω την ρυθμιση των βιδων μειγματος ριλαντι
γιατί πρέπει να έχει γωνίες; το ίδιο μήκος σε καμπύλη θα την στήριζε στο ίδιο σημείο.
δυστυχος γιαννη το προβλημα ειναι οτι η καμπυλη ειναι τοσο κλειστη που το σωληνακι τσακιζει και πνιγει τη ροη αν και τωρα που το σκεφτομαι θα μπορουσαν οι γωνιες να πνιγουν τοσο τη ροη που να μην φτανει και να στεγνωνει;
Πόσο αέρα κρατάει το φίλτρο μέσα? Την επόμενη φορά που θα κάνει περίεργα, σταματά στην άκρη άμεσος και δες πόσο γεμάτο είναι το φίλτρο..
Έχω πάθει σε παπί σε πολύ μεγάλη και με διαρκεια ανηφόρα να αδειάζει εντελώς το φίλτρο από βενζίνη και να κάνει ατροφιες σαν να μένει από βενζίνη. Δεν βρήκα λύση ώστε να είναι εντελώς γεμάτο παντα
οταν ηρθα σπιτι και το ανοιξα ηταν στη μεση και ισως πιο λιγο πιο κατω και τωρα που το ξανα σκεφτομαι οταν εβγαλα το σωληνακι απο το ρουμπινετο ακουσα να ρουφα αερα το ρουμπινετο δεν ειναι υποπιεσης τι μπορει να το μπλοκαρε;
Η τάπα σου παίρνει αέρα; Μήπως βούλωσε η τρύπα της υπερχείλισης στο στόμιο του δοχείου;
θα το τσεκαρω αυριο και θα ενημερωσω