Σελίδα 47 από 76 ΠρώτοΠρώτο ... 37424344454647484950515257 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 691 έως 705 από 1132

Θέμα: Πάμε σιγά σιγά για την αλλαγή.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Ας ειναι το 800 η κανενα 750 σουζουκι, δεν θα τα χαλασουμε για 200 κυβικα...
    Ως κάτοχος 750, και τώρα ακόμα Νοέμβρη μηνα αμα μπλέξω μέσα κέντρο, το λυπάμαι
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Σπάρτα λέγονται οι θάμνοι που κυριαρχούν στα όρια της ασφάλτου της Πεντέλης. Τον Ιούνιο βγάζουν μοσχομυρωδάτα κίτρινα άνθη.

Έχω κάνει πάρα πολλές φορές Πεντέλη, Πάρνηθα και Υμηττό, με ποδήλατο, αμάξι και μοτοσακό. Ειδικά την Πεντέλη, εκατοντάδες φορές.

Η Πάρνηθα είναι πιο δύσκολη, λόγω των 11 φουρκετών. Στην 10η ανεβαίνοντας σκάει τρελή ριπή ανέμου όταν φυσάει. Η Πεντέλη έχει μόνο τέσσερις φουρκέτες. Δύο κοντά στον Άγιο Πέτρο και άλλες δύο χαμηλά κοντά στην Ανατολή.

Υπάρχει κι άλλη διαδρομή, αδιέξοδος δρόμος προς την κορυφή της Πεντέλης, που την κάνουν λίγοι. Πολλές κλειστές στροφές, μέτρια άσφαλτος με λακκούβες σε κάποια σημεία και γλιστερό χαλίκι μετά τις βροχές, επειδή το κατεβάζουν τα ρέματα. Για motard ή on-off περισσότερο. Η θέα καλύτερη από της Πάρνηθας.
    Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 24/11/2022 στις 11:13.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αυτά ρα κίτρινα άνθη τα μνημονευω παντα.
    Μιλάμε για φοβερους ροαντ σαηντ αποσβεστηρες!
    Και φυσικά τελείως, κόστος μηδέν.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nitse3
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Δε με ξέρεις καλά και θα ξαφνιαστείς. Χθες σταμάτησε δίπλα μου στο φανάρι ένας τύπος με φορτηγάκι και μου είπε:
    "Παλικάρι είμαστε επαγγελματίες, έχουμε και δουλειές. Μας πας έτσι από το Μαρούσι."

Έκανα στην άκρη και πέρασε με 2" κόκκινο στο επόμενο φανάρι. Τείνω να μαθαίνω τους χρόνους στα φανάρια, οπότε δεν επιταχύνω πολύ όταν ξέρω ότι θα με πιάσει το επόμενο φανάρι κι αυτό δεν το αντιλαμβάνονται όσοι πάνε τέρμα γκάζι-τέρμα φρένο και χάνουν χρόνο ακινητοποιημένοι και στην επιτάχυνση από στάση.
    Αμάν ρε πόσο αργός είσαι;; έχει πάρει διαστάσεις urban myth το θέμα. Και εγώ αργός είμαι , αλλά εσύ τι εννοείς στροφές με 30, ποτέ πάνω από 100 στην ευθεία;;

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nitse3 Προβολή μηνύματος
    Αμάν ρε πόσο αργός είσαι;; έχει πάρει διαστάσεις urban myth το θέμα. Και εγώ αργός είμαι , αλλά εσύ τι εννοείς στροφές με 30, ποτέ πάνω από 100 στην ευθεία;;
    Σίγουρη η βόλτα με Νεοσσό λοιπον, ίσα ίσα για αναπτέρωση ηθικού μου.
    The Dirty Harry

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Απλά δεν τρέχω, όταν δεν χρειάζεται. Βλέπω να ανάβει πράσινο φανάρι στα 400 μέτρα, ξέρω ότι κρατάει λίγα δευτερόλεπτα. Έχω δύο επιλογές: Ή να πάω του σκοτωμού και να περιμένω 30" σταματημένος ή να πάω αργά και να περάσω με το επόμενο πράσινο εν κινήσει, αφήνοντας και 2" για τους παράνομους του κάθετου δρόμου. Ε, ο μέσος οδηγός δεν τα υπολογίζει αυτά και αρχίζει να παίζει φώτα και να κορνάρει. Κάνω στην άκρη, προσπερνάει και μετά από λίγα δευτερόλεπτα τον περνάω ξανά διότι χάνει χρόνο μέχρι να επιταχύνει από στάση. Ε μετά τσατίζεται, γιατί έχει κι άλλα φανάρια μπροστά, που επίσης ξέρω χονδρικά πόσο διαρκούν. Δεν καταλαβαίνει ότι χάνει χρόνο με την ακινητοποίηση.

Κινούμαι σταθερά με 2α-3η, ενώ ο άλλος είναι νεκρό έως 4η.

Σε λεωφόρο, με το αμάξι ψιλοξερω ποια λωρίδα ανοίγει σε ποιο σημείο. Δεν πέφτεις πάντα μέσα, αλλά στις πιο πολλές φορές τα καταφέρνεις, επειδή υπάρχουν αιτίες που κολλάει μία λωρίδα (αριστερές στροφές, πλευρική είσοδος οχημάτων κλπ). Άντε τώρα ο άλλος να σε βλέπει να κόβεις από μακριά σε κάθε φανάρι, να σε προσπερνάει, αλλά επειδή δεν ξέρει να επιλέγει λωρίδες, να σε ξαναβρίσκει μπροστά του.
    Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 24/11/2022 στις 11:26.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Σπάρτα λέγονται οι θάμνοι που κυριαρχούν στα όρια της ασφάλτου της Πεντέλης. Τον Ιούνιο βγάζουν μοσχομυρωδάτα κίτρινα άνθη.

.
    Σφάλαχτρα τα λέμε δώ κάτω και άμα κατεβείς Ταΰγετο-Πάρνωνα το Μάιο θα μεθύσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Αφού βάζεις πιστα κτλ μέσα :

Triumph Street Triple 765 s/rs
    ktm duke 790 / 890
    yamaha mt-09 sp

Έτσι για το κερασάκι θα αφήσω και αυτό εδώ αθόρυβα σε μια γωνίτσα .. : https://www.car.gr/classifieds/bikes...1366-mv-agusta

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    Αφού βάζεις πιστα κτλ μέσα :

Triumph Street Triple 765 s/rs
    ktm duke 790 / 890
    yamaha mt-09 sp

Έτσι για το κερασάκι θα αφήσω και αυτό εδώ αθόρυβα σε μια γωνίτσα .. : https://www.car.gr/classifieds/bikes...1366-mv-agusta
    Ο Ευθυμίου είσαι ρε φίλε?
    ΧΑΧΑΧΑ
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Ο Ευθυμίου είσαι ρε φίλε?
    ΧΑΧΑΧΑ
    Agusta , bimota και κανα 2 ακόμα , είναι αντικείμενα πόθου

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Δε με ξέρεις καλά και θα ξαφνιαστείς. Χθες σταμάτησε δίπλα μου στο φανάρι ένας τύπος με φορτηγάκι και μου είπε:
    "Παλικάρι είμαστε επαγγελματίες, έχουμε και δουλειές. Μας πας έτσι από το Μαρούσι."

Έκανα στην άκρη και πέρασε με 2" κόκκινο στο επόμενο φανάρι. Τείνω να μαθαίνω τους χρόνους στα φανάρια, οπότε δεν επιταχύνω πολύ όταν ξέρω ότι θα με πιάσει το επόμενο φανάρι κι αυτό δεν το αντιλαμβάνονται όσοι πάνε τέρμα γκάζι-τέρμα φρένο και χάνουν χρόνο ακινητοποιημένοι και στην επιτάχυνση από στάση.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nitse3 Προβολή μηνύματος
    Με φώναξε κανείς ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Απλά δεν τρέχω, όταν δεν χρειάζεται. Βλέπω να ανάβει πράσινο φανάρι στα 400 μέτρα, ξέρω ότι κρατάει λίγα δευτερόλεπτα. Έχω δύο επιλογές: Ή να πάω του σκοτωμού και να περιμένω 30" σταματημένος ή να πάω αργά και να περάσω με το επόμενο πράσινο εν κινήσει, αφήνοντας και 2" για τους παράνομους του κάθετου δρόμου. Ε, ο μέσος οδηγός δεν τα υπολογίζει αυτά και αρχίζει να παίζει φώτα και να κορνάρει. Κάνω στην άκρη, προσπερνάει και μετά από λίγα δευτερόλεπτα τον περνάω ξανά διότι χάνει χρόνο μέχρι να επιταχύνει από στάση. Ε μετά τσατίζεται, γιατί έχει κι άλλα φανάρια μπροστά, που επίσης ξέρω χονδρικά πόσο διαρκούν. Δεν καταλαβαίνει ότι χάνει χρόνο με την ακινητοποίηση.

Κινούμαι σταθερά με 2α-3η, ενώ ο άλλος είναι νεκρό έως 4η.

Σε λεωφόρο, με το αμάξι ψιλοξερω ποια λωρίδα ανοίγει σε ποιο σημείο. Δεν πέφτεις πάντα μέσα, αλλά στις πιο πολλές φορές τα καταφέρνεις, επειδή υπάρχουν αιτίες που κολλάει μία λωρίδα (αριστερές στροφές, πλευρική είσοδος οχημάτων κλπ). Άντε τώρα ο άλλος να σε βλέπει να κόβεις από μακριά σε κάθε φανάρι, να σε προσπερνάει, αλλά επειδή δεν ξέρει να επιλέγει λωρίδες, να σε ξαναβρίσκει μπροστά του.
    Δεν το σκέφτεσαι άσχημα, ξεχνάς όμως ότι οι υπόλοιποι μπορεί να βολεύονται να κυλίσουν με την φόρα που ήδη έχουν
    μέχρι το φανάρι και εσύ τους υποχρεώνεις σε εμπλοκή ταχύτητας.
    Επίσης μπορεί να στρίβουν σε μια απο τις λωρίδες στο φανάρι που γίνεται κόκκινο μετά της ευθείας.
    Κοντράρεις το ρεύμα, όπως είναι παράλογο να προσπαθείς να τρέξεις όταν όλοι πηγαίνουν με λίγα, έτσι και να πηγαίνεις αργά όταν όλοι κινούνται γρήγορα.

Μου κάνει εντύπωση που είσαι προσεκτικός με όσα διαχειρίζεσαι εσύ και δείχνεις να αγνοείς όσα διαχειρίζονται οι γύρω σου.
    Μη με παρεξηγήσεις αλλά είσαι σίγουρος ότι η παιδεία, οι ικανότητες, το όχημα και η διάθεση όσων είναι πίσω σου
    είναι αντίστοιχες με τα δικά σου χαρακτηριστικά;

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Δεν το σκέφτεσαι άσχημα, ξεχνάς όμως ότι οι υπόλοιποι μπορεί να βολεύονται να κυλίσουν με την φόρα που ήδη έχουν
    μέχρι το φανάρι και εσύ τους υποχρεώνεις σε εμπλοκή ταχύτητας.
    Επίσης μπορεί να στρίβουν σε μια απο τις λωρίδες στο φανάρι που γίνεται κόκκινο μετά της ευθείας.
    Κοντράρεις το ρεύμα, όπως είναι παράλογο να προσπαθείς να τρέξεις όταν όλοι πηγαίνουν με λίγα, έτσι και να πηγαίνεις αργά όταν όλοι κινούνται γρήγορα.

Μου κάνει εντύπωση που είσαι προσεκτικός με όσα διαχειρίζεσαι εσύ και δείχνεις να αγνοείς όσα διαχειρίζονται οι γύρω σου.
    Μη με παρεξηγήσεις αλλά είσαι σίγουρος ότι η παιδεία, οι ικανότητες, το όχημα και η διάθεση όσων είναι πίσω σου
    είναι αντίστοιχες με τα δικά σου χαρακτηριστικά;
    Οκ ας μην ξεχειλώσουμε ΕΝΤΕΛΩΣ το θέμα.
    Απαντήσεις περί αυτού είτε σε PM είτε σε άλλο θέμα για το πως πρέπει να οδηγάμε σε διήθηση εντός πόλεως.
    The Dirty Harry

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Ο Νεοσσος δεν ενοχλει ποτε στον δρομο.
    Οσες φορες τον εχω περασει (δεξια κ αριστερα) δεν μου δημιουργησε θεμα.
    Βλεπει καθρεπτες μαλλον καλα...

Πεντελη - Ν. Μακρη καλο πιστακι αλλα με προσοχη.
    Προς Διονυσο γλιστραει καπως παραπανω.

Τι εχουν τα 1000 ρε παιδια? Μια χαρα δουλευουν...
    Ride(s) the wind of change...

Moderator
    Πάντως μετά από μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα με το έτερον ήμιση , υπάρχει μια πιθανότητα να έλυσα το θέμα δικάβαλο και ταξίδι.
    Αγορά Mt03 για την σύζυγο και κάτι ινδιάνικο αλλά πιο Budget εγώ.
    Επομένως αυτό είναι το σχήμα 3 στην κουβέντα.

Τα λόγια της ήταν συγκεκριμένα, έτσι που σε βλέπω να έχεις πορωθεί τόσο με τις μηχανές , αρχίζυον να αρέσουν και σε μένα
    Τελευταία τροποποίηση από CorpseAlive; 24/11/2022 στις 13:25.
    The Dirty Harry

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2019, 23:44
  2. Για να ετοιμαζομαστε για Ιουλιο σιγα-σιγα!
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2010, 17:05
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2007, 17:24
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2006, 22:14
  5. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2005, 17:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε