Λοιπον, εχουμε περιπου 35 μεχρι τωρα και δυο ατομα χωρις λεπτομεριες (μεγεθος, nick η χωρις), gixxerpap και LanosXR125.
Λοιπον, εχουμε περιπου 35 μεχρι τωρα και δυο ατομα χωρις λεπτομεριες (μεγεθος, nick η χωρις), gixxerpap και LanosXR125.
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Μιας και το ξεκινησες, μαζεψε τα σε ενα ποστ ρε Αντρεα, και καθε καινουργιος που προστιθεται να κανεις editing το δικο σου ποστ.
Αλλιως δεν θα βρειτε ακρη ...![]()
Ειναι ολοι φακελωμενοι στο ExcelΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μιας και το ξεκινησες, μαζεψε τα σε ενα ποστ ρε Αντρεα, και καθε καινουργιος που προστιθεται να κανεις editing το δικο σου ποστ.
Αλλιως δεν θα βρειτε ακρη ...![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
Ειναι ολοι φακελωμενοι στο Excel![]()
Αν ειν' ετσ' νταααξ' ... :wacko:
Στην περιπτωση που πετυχουμε την τιμη που λετε απ' τον Mr Copy ...
Υπολογισε για 3 Large κι εμενα, με nick και θα προσθεσω και φωτο!
Τα χρωματα θα διαλεξω εκει και θα σου πω πριν ξεκινησει η διαδικασια ...![]()
Να δω ποιος θα αναλαβει αν τα πληρωσει ολα αυτα και να αρχίσει τη διανομή!![]()
Πάντως όταν είναι να τα παραγγείλετε αν μπορώ θα έρθω μαζί σας...![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Περικαλώ πολύ,
2 μπλουζάκια Medium, το ένα μαύρο και το άλλο (φα)γκρί !
Χωρίς nickname.
Στωωωωω !
![]()
![]()
Με τα χρωματα δεν ξερω πως θα γινει.. αν καποιος θελει διαφορετικο χρωμα το μπλουζακι θα πρεπει να πει και τι χρωμα θα εχει η σταμπα για να ταιριαζει..
Me emas tou eksoterikou ti tha ginei?
An iparxei lisi thelo ke ego:
Krokodilos 2x L (nixkname)
Με τα χρωματα δεν ξερω πως θα γινει.. αν καποιος θελει διαφορετικο χρωμα το μπλουζακι θα πρεπει να πει και τι χρωμα θα εχει η σταμπα για να ταιριαζει..
Στο γκρί φαντάζομαι το πιο απλό είναι να γίνει μάυρη η στάμπα...
Αν είναι φασαρία-μπέρδεμα κτλ, τότε πάω για ένα μαύρο-medium-χωρίς τζατζίκι (nickname).
Πεταγεσαι μια Δευτερα στο Δελεαρ, παιρνεις το μπλουζακι και με το επομενο αεροπλανο εισαι πισωΑρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
Me emas tou eksoterikou ti tha ginei?
An iparxei lisi thelo ke ego:
Krokodilos 2x L (nixkname)(προτιμοτερω ειναι να κλεισεις αλλη πτηση και να μεινεις για μια μπυριτσα
)
Θα περασω μια μερα απο ενα ταχυδρομειο να ρωτησω τι παιζει. Λυση θα βρεθει παντος![]()
1 large kai 1 large+nickname(2)
ολα τριγυρω αλλαζουν και ολα τα ιδια μενουν.....
Ειναι ολοι φακελωμενοι στο Excel![]()
οταν πατε στον mr.copy, ειδοποιηστε με να ειμαι μπροστα, μην τυχη και γινει καμια στραβη με την τιμη μιας και το ανεφερε σε'μενα για τα 6Ε.
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
1XL me nick parakalw!!!!
ta resta
dika mou!!!![]()
Της μηχανης μου σαν ακουω να μουγκριζει το μοτερ,
νιωθω στα συνεφα μεγαλος καμικαζι.
για βαλτε και αλλα 2 L, μαυρα με το nickname μου (σωστα γραμμενο, ε?) για ψησιμο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()