Καλησπέρα στο forum,
Ήρθε η ώρα για αντικατάσταση των ελαστικών στη μηχανή μου (Suzuki Inazuma 250). Είναι η πρώτη αλλαγή που κάνω (αγοράστηκε μεταχειρισμένη τον περασμένο Αύγουστο και είναι η πρώτη μου μηχανή γενικά) και θα χρειαστώ τη βοήθειά σας για να επιλέξω τα κατάλληλα ελαστικά, μιας και δεν έχω ιδέα πώς να κρίνω. Τώρα έχει πάνω τα Michelin Pilot Street, και δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να ξαναβάλω τα ίδια, γιατί αρκετές φορές έχω νιώσει το πίσω λάστιχο να γλιστράει σε στροφές, χωρίς ιδιαίτερη κλίση και με στεγνό οδόστρωμα (βέβαια γυαλί, όπως οι περισσότεροι δρόμοι της Αθήνας).
Η χρήση που κάνω στη μηχανή είναι καθημερινή, χειμώνα-καλοκαίρι, ακόμα και με βροχή, οπότε ψάχνω κάτι που θα με καλύπτει το κατά δύναμιν σε όλες τις συνθήκες. Στην καθημερηνότητά μου κινούμαι εντός Αθήνας για βόλτες-δουλειά-υποχρεώσεις, μόνος ή με συνεπιβάτη, αλλά 1-2 φορές το μήνα θα βγω και εθνική (όταν καλοκαιριάσει περισσότερο). Δεν κάνω άγρια οδήγηση, επομένως σίγουρα δεν ψάχνω κάτι για sport καταστάσεις.
Θα ήθελα επίσης, αν γνωρίζει κάποιος, να μου προτείνει και ένα καλο μαγαζί εντός Αττικής, γιατί το μόνο που έχω ακουστά είναι ο Οικονόμου, αλλά βλέπω συνέχεια μόνο αυτοκίνητα εκεί.
Ελπίζω να κάλυψα όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται και σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τη βοήθεια.