Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Δημοσιεύθηκε αρχικά από JNP Ο ψυχιατρος πάλι λέει ότι εμφανιζω μειωμένη αντίσταση στην αγορά εργαλείων, όπλων, φακών, καλαμιων , κλπ...Ανίατη υπόθεση. Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Ίδια ψυχική νόσος Ο τρελόγιατρος μου είπε ... Τελικά μόνο εγώ είμαι νορμάλ εδώ μέσα!
Sent from me using a computer.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Συνημμένο 440061 Συνημμένο 440062 Συνημμένο 440063 Εσύ δεν μετράς λόγω επαγγέλματος αλλά πάρε να έχεις μην μείνεις με το παράπονο (Τι με κολάζεις ρε
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Τελικά μόνο εγώ είμαι νορμάλ εδώ μέσα! Εσύ όμως είσαι αυτός που ρίχνει τους άλλους στα "βαριά"....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno (Τι με κολάζεις ρε Μη τον κολάζετε αυτόν ρε, θα πάει να πάρει κανένα stanley με διακριτικό επωνυμίας για εύκολη αναγνώριση πάλι!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Μη τον κολάζετε αυτόν ρε, θα πάει να πάρει κανένα stanley με διακριτικό επωνυμίας για εύκολη αναγνώριση πάλι! Ε, τα θέλει ο λώκος σου εσένα Αφού υπέκυψα δεν δεν πήρα Stanley ρε