Καλησπέρα στο φόρουμ,
Είμαι 25 χρονών και μετά από αμέτρητες αναβολές αποφάσισα να αφήσω το μπέβερλι και να πάρω μια μοτοσυκλέτα με συμπλέκτη.
Δεν έχω τρελές απαιτήσεις από επιδόσεις, θέλω μια μηχανή τύπου sport touring - on off για χρήση 95% άσφαλτο, μικρά ταξιδάκια δικάβαλος με την κοπέλα μου, με λιγότερα από 50k χιλιόμετρα, τουλάχιστον 60 άλογα και απαραιτήτως ABS. Το budget είναι μέχρι 5000€, βέβαια προφανώς όσο λιγότερα τόσο καλύτερα γιατί πέρα απο κράνος που έχω καλό πρέπει να πάρω και εξοπλισμό.
Μέχρι τώρα κοιτάω: Bandit 650, Fazer 600 S2, TDM 900 A, Versys 650, CBF 600 S, CFMOTO 650MT
Κόβονται λόγω εμφάνισης/παλαιότητας: Vstrom 650 gen 1, Versys 650 gen 1, και όλα τα καρπυλατέρ.
Επειδή βρίσκομαι ακριτική βόρεια Ελλάδα, και λόγω δουλειάς, δεν έχω την πολυτέλεια να δώ μηχανές πιο μακριά από Θεσσαλονίκη.
Tα ερωτήματα μου είναι τα εξής:
- Έχει τρελαθεί εντελώς ο κόσμος με την αγορά των μεταχειρισμένων? Βλέπω Bandit στα 4500€ που τόσο δεν έκαναν μεταχειρισμένα πριν από 10 χρόνια, και για τα TDM δεν θα ανοίξω καν την συζήτηση.
- Από τον Σεπτέμβρη παρακολουθώ μήπως ανέβει κάτι αξιόλογο, αλλά οι αξιόλογες αγγελίες είναι ελάχιστες, αξίζει να περιμένω κι άλλο μήπως έχει κάτι καλύτερο προς Ιανουάριο/Φεβρουάριο;
- Σκέφτομαι σοβαρά αντί να μπλέξω με μηχανές 10-15ετίας, να πάρω ενα CFMOTO 1-2 ετών στα ~4500€ αλλά δεν έχω καθόλου εικόνα περι μεταπώλησης, και θα ήθελα τα φώτα σας.
Γενικά ψάχνω κάτι μεταξύ συμβουλής και υποστήριξης, γιατί κοντεύω να τα χάσω με τα μεταχειρισμένα. Σόρρυ για το σεντόνι, και ευχαριστώ για το χρόνο σας.